A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого в Україні відзначали День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 32-у річницю виведення військ з Афганістану. Щоб вшанувати мужність воїнів, яким довелось нести нелегку військову службу під час локальних війн, що вирували у різних країнах світу, з глибоким сумом згадати тих, хто загинув у тих війнах 15 лютого 2021 року біля пам’ятника воїнам – інтернаціоналістам,  відбулась панахида за загиблими  під час бойових дій на території інших держав.

15:12:45 15.02.2021

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Шановні воїни-інтернаціоналісти, Щиро вітаємо вас із Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав, що відзначається в державі 15 лютого. Цього дня ми вшановуємо тих, кому у свій час довелося воювати в чужих країнах.

08:06:13 15.02.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного  Загоруйка Віталія Михайловича  з Днем народження! Бажаємо міцного здоров’я, успіхів, миру, невгасної енергії та невтомності у Вашій щоденній праці.   Щиро зичимо сповнення всіх Ваших мрій та побажань, реалізації життєвих планів та сподівань. Хай ніколи  не покидають Вас Божа сила, наснага, дружня підтримка, повага, любов та вірність Ваших рідних і близьких. Бажаємо Вам і Вашій родині добробуту, щастя та життєвих гараздів.

08:42:04 08.02.2021

День Соборності України!

Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України! Успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків. 

08:42:41 22.01.2021

Полончанка відсвяткувала 100 – літній ювілей.

19 січня 2021 року своє 100 – річчя від дня народження відзначила Свиридюк Анастасія Леонтіївна. Крім численних родичів, привітати ювілярку завітали голова Полонської районної державної адміністрації Анатолій Мороз, секретар Полонської міської ради Сергій Нарожний.    Народилася Анастасія Леонтіївна в селі Храбузна, Полонського району, у родині колгоспників. Навчалась у місцевій школі. У 1942 році була вивезена на примусові роботи до Німеччини, де перебувала до 1945 року. Працювала на сільськогосподарських роботах у бауера. Після повернення працювала у місцевому колгоспі телятницею та різноробочою. Народила та виховала 5 дітей.

14:31:27 21.01.2021

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк вручила страхові поліси медикам Полонської міської багатопрофільної лікарні ім.Н.С.Говорун.

Із ро­бо­чим ві­зи­том, 20 січ­ня, до міс­та Полонне при­бу­ла го­ло­ва Хмельницької обласної ра­ди Ві­оле­та Ла­ба­зюк. Са­ме з її іні­ці­ати­ви бу­ло під­го­тов­ле­но стра­хо­ві по­лі­си для пра­ців­ни­ків ря­ду ме­дич­них зак­ла­дів в об­ласті, в то­му чис­лі і у Полонному. Вру­чен­ня по­лі­сів у Полонській міській багатопрофільній лікарні ім. Н.С.Говорун від­бу­ло­ся за учас­ті Ві­оле­ти Ла­ба­зюк, Полонського місь­ко­го голо­ви Франца Скримського та го­ло­ви Ше­пе­тівсь­кої район­ної ра­ди Оле­га Ку­лінсь­ко­го.

10:37:31 21.01.2021

День пам'яті захисників Донецького аеропорту

Пам'ять вічно жива! Герої не вмирають! Герої вічно живі!     Сьогодні  День пам'яті захисників Донецького аеропорту.  Це одна з героїчних сторінок нової України. Оборона Донецького аеропорту вже увійшла в історію України. Кіборги, самі того не розуміючи, написали своєю кров'ю найгероїчнішу сторінку сучасної української історії. 

09:26:05 16.01.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц СКРИМСЬКИЙ  щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного Куцу Галину Василівну  з Днем народження! Хочемо  побажати всіх земних благ, якими Всевишній може нагородити жінку: здоров’я, щастя і радості, взаємоповаги, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту, творчого натхнення та Божого  благословення у всіх починаннях! Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

08:07:11 12.01.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного  Продажця  Леонтія   Євменовича з Днем народження!!! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання. Миру, злагоди, шани, любові та достатку у Вашому домі!

08:17:33 11.01.2021

9 січня 2021 року - 77-а річниця визволення м. Полонне від фашистських загарбників

9 січня 2021 року, з нагоди 77-ї річниці визволення м. Полонне від фашистських загарбників, з метою вшанування пам’яті полеглих в роки Другої світової війни, відбулося покладання вінків та квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків, братських та одиноких могил полеглим в роки Другої світової війни.  Вшанували героїчний подвиг і жертовність Українського народу у Другій світовій війні Полонський міський голова Франц Скримський,  голова Полонської районної державної адміністрації Анатолій Мороз, голова районної ради Організації ветеранів України Валентин Жухевич, ветерани Другої світової війни, громадськість.

12:34:30 09.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь