A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Привітання

Сьогодні відзначається 207-а річниця від дня народження Тараса Шевченка:

Шевченко залишив по собі величезну творчу спадщину й Україна вшановує визначного поета, художника та мислителя. Цього дня, 9 березня, у 1814 році з’явився на світ визначний поет, класик української літератури, мислитель, художник-Тарас Григорович Шевченко. Сьогодні Україна відзначає 207-річчя від дня народження письменника.

11:18:44 09.03.2021

Любі жінки! Вітаємо Вас з 8 Березня!!!

Шановні жінки! Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою - берегинею роду людського! Ви ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі доньки й онучки. Ви оточуєте близьких людей любов’ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, даруєте їм спокій і щастя, не забуваєте ділитися своїм душевним теплом, підтримуєте добрим словом, надихаєте на подвиги і творчість.

07:00:58 08.03.2021

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного                     Олексієнка Олександра Семеновича  з Днем народження!   Вітаємо з Днем народження  чудового чоловіка. Нехай вік не стане перешкодою для гарного настрою і бравого самопочуття, нехай пройдені роки залишать добрий слід у пам’яті та почуття гордості в душі, нехай попереду ще будуть можливості для втілення задуманого, нехай кожен день стає плідним, по-своєму цікавим, веселим і насиченим візитами близьких.

08:11:10 01.03.2021

"Я жива. Я буду вічно жити!.."

З нагоди 150-ї річниці з дня народження видатної поетеси, драматурга, громадського і культурного діяча Лесі Українки. Біля її пам’ятника в Полонному зібралися представники міської влади.

16:00:49 25.02.2021

150-річчя від Дня народження Лесі Українки.

Через любов у безсмертя. Леся Українка і Полонне.  25 лютого – День народження української письменниці Лесі Українки. Лесю Українку знає весь світ. Багато її творів визнано шедеврами світової літератури, а в українську вона принесла нові мотиви і мандрівні сюжети з інших культур. В цей день  Україні відзначають 150-у річницю від дня народження видатної української письменниці, поетеси, перекладача, громадської діячки Лесі Українки. Відтак, на Полонщині, як і в інших куточках країни, відбудеться ряд заходів.

08:20:10 25.02.2021

День пам’яті Героїв Небесної Сотні

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ  ГРОМАДИ! Нашій нації довелося пережити багато жахливих подій, про які раніше не могли й подумати в ХХІ столітті, та сьогодні історія безжальна... Вона назавжди закарбується у серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме сумний початок 2014-го... Її важко буде дочитати до крапки...

07:00:25 20.02.2021

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні.

АНГЕЛИ МАЙДАНУ Горить свіча і пам’яті сльоза додолу з неї краплями стікає. Земля ридає, плачуть небеса – Майдан героїв з почестю ховає. Їх взяв Господь, щоб ангелом в раю В його садах довічно проживати. Вони завжди залишаться в строю, Про них народ пісні буде співати. Небесна сотня білих журавлів,

11:49:27 19.02.2021

19 лютого – День Державного Герба України.

Вітаємо співвітчизників із Днем Державного Герба України. Тризуб є одним із трьох державних символів нарівні з прапором і гімном. Він має давню і цікаву історію. Згідно археологічних знахідок, тризуб широко використовували ще трипільські племена у ІІІ – ІV столітті до нашої ери. Загалом же історія українського тризуба починається з древнього князівського роду Рюриковичів, при яких цей символ карбувався на всьому - від грошей та печаток до цеглин, з яких будували храми.

08:00:27 19.02.2021

Вітаємо з днем народження!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський                                    щиро  вітають Почесного громадянина м.Полонного                              Писаренко Марію Сергіївну з Днем народження! Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці - доброта, а у справах - мудрість та виваженість. Нехай і надалі доля буде прихильною до Вас, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Щиросердно бажаємо міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах.

08:58:26 18.02.2021

15 лютого своє 100-річчя святкує житель с.В.Каленичі, Бойко Степан Федорович.

З нагоди цієї визначної події до ювіляра з вітанням від Полонської міської  громади, з  квітами та подарунками завітали Полонський міський голова Франц Скримський, військовий комісар Полонського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Антощук, начальник відділу управління соціального захисту населення Шепетівської районної державної адміністрації Олександр Вощатинський, голова районної ради організації ветеранів України  Валентин Жухевич.

16:03:42 15.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь