A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

Потрібна допомога у випадку домашнього насильства?

25 листопада у всьому світі визначають Міжнародний день боротьби з гендерним насильством. На жаль, проблема домашнього та ґендерного насильства залишається актуальною для українського суспільства, де досі відкрито говорити на цю болючу тему та визнавати її існування непросто. Сором, відчай, почуття провини — саме такі емоції та почуття супроводжують жінку, яка стала жертвою насильства з боку своїх близьких (партнера, чоловіка, батька, вітчима тощо). Замість того, щоб про це розказати рідним, викликати поліцію, піти від партнера-агресора, жінка обирає шлях мовчати, бо говорити про це соромно, бо треба терпіти, бо ж не годиться виносити сміття з хати, тим паче викликати правоохоронців… Випадки, коли жінка підіймає руку на свого чоловіка, також існують, хоча вони і не такі поширені. У такому разі допомоги потребує чоловік. Динаміка сімей, у яких проявляється насильство, досить складна, тому розібратися без допомоги, зокрема сімейних психологів, соціальних працівників, юристів практично неможливо. Перший крок, який варто зробити, — перестати звинувачувати себе, думати, що якщо чоловік б’є, значить любить і це нормально. У такий ситуації варто не вагаючись звернутися по допомогу!

13:14:48 22.11.2021

Про перевірку обласної системи оповіщення цивільного захисту

Відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2021 році», 17-18 листопада 2021 року буде проводитись комплексна перевірка системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд.  

16:57:29 16.11.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ про результати проведення громадського опитування

ПОВІДОМЛЕННЯ про результати проведення громадського опитування жителів Новоселицького  старостинського округу  Полонської міської ради ОТГ щодо  підтримки кандидатури на посаду старости РИБІЙ Світлани Сергіївни

15:15:38 16.11.2021

Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні нежитлової будівлі (бувшого інфекційного відділення) КНП Полонської МЛ ім. Н.С. Говорун

Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні нежитлової будівлі (бувшого інфекційного відділення) КНП Полонської МЛ ім. Н.С. Говорун, загальною площею 367,6 кв. м., за адресою: Хмельницька обл., Шепетівський р-н, м. Полонне, вул. Лесі Українки,177-і

14:57:38 15.11.2021

Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні нежитлових будівель

Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні нежитлових  будівель загальною площею 520,6 кв. м.(нежитлове приміщення площею 389,7кв.м.літ.А-1, сарай площею 11,8 кв.м.літ.Б, сарай  площею 119,1кв.м .літ.В.) за адресою: Хмельницька обл., Шепетівський р-н, м. Полонне, вул. Поліська,13.

14:52:09 15.11.2021

Всеукраїнський фермерський форум «Актуальні напрями державної підтримки агросектору»

18 листопада 2021 року о 10:00 у режимі онлайн відбудеться Всеукраїнський фермерський форум «Актуальні напрями державної підтримки агросектору», приурочений Дню працівників сільського господарства. Організаторами Форуму є Міністерство аграрної політики та продовольства України, Всеукраїнський Конгрес Фермерів та Всеукраїнська асоціація громад.

11:52:41 15.11.2021

Увага! Ремонтні роботи.

Виробничий підрозділ «Шепетівська дистанція колії» повідомляє, що в ході виконання робіт із реконструкції колії у напрямку Шепетівка - Козятин, перегону Понінка - Миропіль працівниками КМС-1119, рух автотранспорту на переїзді 108 км (дорога с.Блидні), буде припинений:

08:49:57 15.11.2021

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки вартості земельної ділянки

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки вартості земельної ділянки  на території Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади, Хмельницької області.

09:34:40 11.11.2021

Чи існують обмеження щодо кількості видів діяльності, які зазначаються у реєстрі платників єдиного податку?

Головне управління ДПС у Хмельницькый області інформує, що реєстрація суб’єкта господарювання як платника єдиного податку здійснюється шляхом внесення відповідних записів до реєстру платників єдиного податку. У заяві про застосування спрощеної системи оподаткування зазначаються обрані суб’єктом господарювання види господарської діяльності згідно з КВЕД ДК 009:2010. До реєстру платників єдиного податку вносяться, зокрема, відомості про види господарської діяльності.

17:06:39 10.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь