A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

Повідомлення про намір щодо підвищення тарифу

Комунальне підприємство  «БТІ» повідомляє про намір зміни  вартості 1-ї норми часу на роботи та послуги, що виконуються Комунальним підприємством Полонської міської ради Полонської міської об’єднаної територіальної громади « Бюро технічної інвентаризації». Загальний розмір планового тарифу, який подається на розгляд до Виконавчого комітету становить 207,98 грн. Плановані витрати за елементами, прибуток, податок на додану вартість додаються:

10:08:37 24.04.2024

Повідомлення про намір щодо підвищення тарифу

Полонське госпрозрахункове підприємство «Співчуття» повідомляє про намір змінити вартість  послуг з копання ями ручним способом в літній та зимовий період  з усіма необхідними розрахунками наступного змісту. Повідомлення про намір щодо підвищення тарифу ПГП «Співчуття»  повідомляє про намір зміни   розрахунків вартості ритуальних послуг відповідно до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, в зв’язку з зміною розміру мінімальної  заробітної плати. Загальний розмір планового тарифу, який подається на розгляд до Виконавчого комітету, плановані витрати за елементами, прибуток  додаються. - Завантажити

13:13:07 23.04.2024

ПОВІДОМЛЕННЯ Про намір зміни тарифів на платні медичні послуги

ПОВІДОМЛЕННЯ про намір зміни тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством Полонської міської ради  «Полонська міська багатопрофільна лікарня ім. Наталії Савелівни Говорун»

15:19:23 22.04.2024

ОГОЛОШЕННЯ ВИКОНКОМ

Полонська міська рада повідомляє, що 26 квітня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні міської ради відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Полонської міської ради. Орієнтовний перелік питань для розгляду на засіданні виконавчого комітету розміщено на сайті. - Перейти.

15:38:03 19.04.2024

Створюємо молодіжну раду у Полонській громаді!

Полонська молодіжна рада є консультативно-дорадчим органом з питань молодіжної політики місцевого рівня. Рада покликана сприяти взаємодії міського голови, Полонської міської ради та виконавчих органів міської ради з молоддю Полонської ТГ. Вимоги до кандидата: - вік від 14 до 35 років; - обовʼязкове проживання на території Полонської ТГ; - бути креативним та мати активну громадську позицію.

14:22:43 18.04.2024

Безкоштовна практична програма для підприємців «Знаходьте нових клієнтів за кордоном» (старт навчальної частини - 23.04.2024)

Шановні колеги! Звертаємо увагу, що Google запускає безкоштовну практичну програму для підприємців «Знаходьте нових клієнтів за кордоном». На учасників чекає: - близько 2 місяців навчання та Q&A-сесій зі спікерами програми; - 100 учасників отримають менторську підтримку від експертів-практиків та безкоштовний пакет цифрових інструментів; - безкоштовний Google Ads ваучер; - знання про глобальні споживацькі тренди 2024. Завершивши програму, можна буде створити власну стратегію виходу на нові ринки, адаптувати продукт чи послуги до потреб іноземного споживача та навчитися використовувати цифрові інструменти Google і не тільки, аби залучати нових клієнтів. Формат навчання — онлайн-трансляції. У зареєстрованих учасників буде доступ до записів вебінарів та домашніх завдань, тож можна буде навчатися у власному темпі.   Навчальна частина стартує 23 квітня. Деталі та реєстрація за лінком https://bit.ly/43QoDEO З повагою, Марина Міщинська Менеджерка Агенції регіонального розвитку Хмельницької області  Майдан Незалежності буд. 2, кімн. 138а 29005 м. Хмельницький, Україна Моб.: +380 93 512 70 83 Фейсбук: Агенція регіонального розвитку Хмельницької області

13:36:29 18.04.2024

У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. У 2024-25 роках ми плануємо надати допомогу близько 3000 сімей (орієнтовно 10 тис. перевезень різних вантажів). Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД.

13:35:58 18.04.2024

Повідомлення про намір щодо підвищення тарифу

Комунальне підприємство  «БТІ» повідомляє про намір зміни  вартості 1-ї норми часу на роботи та послуги, що виконуються Комунальним підприємством Полонської міської ради Полонської міської об’єднаної територіальної громади « Бюро технічної інвентаризації». Загальний розмір планового тарифу, який подається на розгляд до Виконавчого комітету становить 207,98 грн. Плановані витрати за елементами, прибуток, податок на додану вартість додаються:

15:12:43 16.04.2024

Послуги внутрішньо переміщеним громадянам від Державної служби зайнятості

Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб. Послуги з працевлаштування. Пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, у тому числі залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

10:27:56 16.04.2024

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).

10:16:46 15.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь