A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

Шукаєте роботу? Звертайтесь до служби зайнятості

Служба зайнятості надає послуги з працевлаштування, професійного навчання, перепрофілювання, співпрацює з роботодавцями по всій Україні. На офіційному сайті Хмельницького обласного центру зайнятості розміщена база вакансій від кращих роботодавців. На головній сторінці сайту необхідно клікнути активне віконце «Шукаю роботу». У пошуку зазначити регіон та професію, розмір очікуваної заробітної плати. Виставити фільтр можна і по іншим критеріям, що спрощує пошук бажаної роботи.

11:18:08 23.03.2022

Відповідальність за підпал сухої трави та опалого листя

13 квітня 2020 року Верховна Рада України прийняла Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу», яким внесено зміни до статтей 77 та 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі - КУпАП).

09:48:55 22.03.2022

ДСНС попереджає. Заборонено паління трави, сухостою та очерету.

Шановна громадо! Сьогодні на Полонщині спостерігаємо масове умисне паління трави.  Наші рятувальники з ДСНС мають багато виїздів  за добу для гасіння таких пожеж. Такі необачні вчинки, зі сторони не зовсім свідомих громадян, можуть завдати непоправної шкоди - не лише навколишньому середовищу, а й суспільству загалом.

16:06:07 16.03.2022

До уваги власників виробничих приміщень та складів!

У зв’язку з початком війни РФ проти України, більшість підприємств вимушені евакуювати свої підприємства із зон бойових дій на захід України. Будь-якому підприємству, яке знаходиться у зоні ризику та активних бойових дій, необхідно надати можливості для продовження роботи в іншому безпечнішому місці, зокрема на території Хмельницької області.

14:15:57 16.03.2022

До уваги керівників аграрних підприємств та виробників продовольства, що знаходяться на території громади!

Відповідно до ст. 12 та 25 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64 «Про введення воєнного стану в Україні, Постанови Кабінету Міністрів України від 03. 03 2022 № 194 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану» повідомляємо, що в умовах правового режиму воєнного стану бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, а також підприємствами, установами, організаціями, які задовольняють потреби Збройних Сил, інших військових формувань, населення (далі – підприємства, установи і організації), здійснюється у порядку, передбаченому постановою.

14:07:45 16.03.2022

"Хмельницькгаз Збут" просить бізнес сумлінно сплачувати за енергоресурси

Попри російську агресію, ТОВ "Хмельницькгаз Збут", що працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", забезпечує стабільні поставки блакитного палива та електроенергії для представників бізнесу та бюджетних організацій, що уклали контракти з компанією. У складні для українців часи постачальник реалізує природний газ для непобутових споживачів з нульовою націнкою – за вартістю закупівлі імпортного ресурсу в країнах ЄС.

09:32:32 16.03.2022

До уваги жителів громади та району!!!

Хмельницька обласна військова адміністрація відкрила КОЛ-ЦЕНТР, для збору інформації про військових з області, з якими ВТРАЧЕНО ЗВ’ЯЗОК, або які ПОТРАПИЛИ В ПОЛОН Він працює при оперативному штабі ОВА (обласна військова адміністрація)  Телефони - (0382) 76-21-34 (0382) 76-51-23

08:19:49 16.03.2022

До уваги жителів громади та району!!!

Шановні жителі Полонської громади! Щодня до нас приїзджають сотні людей. Люди, які змушені тікати від війни. Вони їдуть не з доброї волі. Майже усі з дітьми. Усі з обмаллю речей. Ми не відмовляємо у поселенні. Але потреба у спальних місцях зростає,  тому що відкриваються гуманітарні коридори. Виконавчий комітет Полонської міської ради ОТГ звертається до Вас із великим проханням, у кого є вільні місця в будинках, є житлові будинки, в яких ніхто не проживає – надати переселенцям.

15:52:27 14.03.2022

ВАЖЛИВО: До уваги громадян, які перебувають на території України про умови надання фінансових послуг в період воєнного стану

Корисна інформація про умови надання фінансових послуг в період воєнного стану 1. Обслуговування кредитів Національний банк дозволив банкам не враховувати несплату за кредитами як прострочення упродовж дії воєнного стану та 30 днів після цього, якщо несплата пов’язана із російською агресією. Банки запроваджують кредитні канікули за кредитними продуктами. Кредитні канікули – це перенесення сплати боргу на інший термін, тобто це відтермінування здійснення платежів за кредитом під час дії воєнного стану в країні. УВАГА! Це не прощення боргу, а відтермінування платежів!

14:06:57 11.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь