A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

До уваги мешканців та гостей громади!

У Полонській міській територіальній громаді з 14 березня 2022 року відновлено роботу закладів освіти. Для учнів 1-11 класів закладів загальної середньої та вихованців закладів позашкільної освіти освітній процес організовано з використанням технологій дистанційного навчання.  Наразі, заклади дошкільної освіти поки що не працюватимуть. Розпочато реєстрацію на навчання учнів із числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають у населених пунктах громади. Усі бажаючі продовжити навчання у школах громади, здобути додаткові освітні послуги у гуртках позашкільних закладів можуть звертатися безпосередньо до керівників закладів освіти.

13:38:57 11.03.2022

До відома жителів громади та району!!!

До уваги жителів м. Полонне! В зв'язку з важким становищем, яке склалось у нашому місті і в країні в цілому, ми теж почали приймати біженців і рідних, які покинувши свої домівки, шукають прихистку у нас. Просимо квартиронаймачів і власників квартир тимчасово скласти договір на вивіз ТПВ, щоб забезпечити своєчасне прибирання і утилізацію побутових відходів. Своєю підтримкою ви допоможете не тільки нам, а й усьому суспільству.

13:33:10 11.03.2022

Як працює повітряна тривога і чому потрібно щоразу йти в укриття

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області пояснило, яким чином сповіщають населення про небезпеку. Повітряна тривога оголошується, коли сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку області або є підтвердження запуску балістичних ракет. Точне місце, куди може влучити ракета, чи який населений пункт атакує літак, визначити важко. А тому про небезпеку повідомляють кожного разу.

16:06:24 07.03.2022

Увага! Важлива інформація!

До уваги жителів громади!  Універсальний номер служби порятунку Щоб не вчити безліч номерів, досить запам'ятати 112 - єдиний номер для звернення в службу порятунку в Україні. Так, диспетчер проконсультує, як діяти в конкретній ситуації і при необхідності - викличе потрібну бригаду.

14:45:58 04.03.2022

До уваги жителів громади та району!!!

Виконавчий комітет Полонської міської ради ТГ щиро вдячний мешканцям у швидкому зборі посуду (тарілки, ложки...). На разі потреби у них немає, але потрібні матраси, постільна білизна та ковдри. Ще раз вдячні всім мешканця за надану допомогу. Разом ми переможемо! Слава Україні!

15:47:12 01.03.2022

До уваги жителів громади та району!!!

Шановні жителі громади!  На даний час є нагальна потреба в посуді (тарілки, ложки, виделки, стакани), ковдри, матраси, постіль. У кого є можливість забезпечити необхідним - приносьте в приміщення будівлі міської ради (колишня РДА).

09:19:50 01.03.2022

Служба безпеки України інформує: "В Україні запрацював Об'єднаний центр з пошуку та звільнення полонених"

Зараз уточнюються списки зниклих, аби віднайти й повернути додому кожного українця, який потрапив у полон або зник безвісти. Крім того, Об’єднаний центр працює також для російських окупантів. Російські матері, якщо ви хочете повернути своїх синів, звертайтесь. Бо ваша держава не збирається їх забирати. Тільки ви можете потурбуватися про своїх дітей!

20:23:28 28.02.2022

Увага! Потреба в медикаментах!

Шановні мешканці громади. На даний час є необхідність у медикаментах у складі: йод, спирт медичний, препарати від тиску, від розладу ШКТ, дезинфікуючі та жарознижуючі засоби, паста Теймурова, для покращення травлення, обезболюючі в ампулах (кетанов, кайзер, дексалгін), антибіотики, перекис водню, шприци, паперові рушники та теплий одяг для військовослужбовців

16:59:33 28.02.2022

Служба безпеки України Інформує: "ВІДКРИВАЄМО КІБЕРФРОНТ"

ВІДКРИВАЄМО КІБЕРФРОНТ Допомагайте українським кіберам зламувати ресурси окупантів! За минулі дні ми отримали багато корисної інформації про переміщення ворога та його ДРГ. Завдяки вам чимало окупантів було знищено! А від сьогодні у чат-боті https://t.me/stop_russian_war_bot з’явилася нова функція – для боротьби на кіберфронті.

14:08:46 28.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь