A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади

Дата: 12.03.2024 09:56
Кількість переглядів: 65

Згідно з рішенням виконавчого комітету Полонської міської ради № 49  від 29.02.2024 року «Про організацію та проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади», оголошується проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади.

Конкурс проводиться відповідно до вимог Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про управління відходами», «Про житлово-комунальні послуги», відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 08.08.2023 року № 835 «Про затвердження Правил надання послуги з управління побутовими відходами», від 25.08.2023 року № 918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезенням побутових відходів».

Кожний Претендент (юридична або фізична особа (суб’єкт підприємницької діяльності), що має намір взяти участь у конкурсі подає заявку на отримання конкурсної документації, отримує конкурсну документацію та надає свої пропозиції і документи для участі в конкурсі.

Учасниками конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання будь - якої форми власності, що мають необхідні матеріально-технічні, технологічні та інші можливості для  збирання та перевезення побутових відходів та надання відповідних послуг згідно законодавства України.

1. Найменування та місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Полонської міської ради, 30501, Україна, Хмельницька область, Шепетівський район, вулиця Лесі Українки, 114

2. Місце, дата і час проведення конкурсу, ПІБ (за наявності), посада, контактний телефон та адреса електронної пошти посадової особи організатора конкурсу, уповноваженої здійснювати комунікацію з учасниками:

Місце проведення конкурсу: Хмельницька область, Шепетівський район місто Полонне, вулиця Лемі Українки, 114, кабінет першого заступника міського голови

Дата та час проведення конкурсу: 14.06.2024 р. о 10 год. 00 хв.

Прізвище та посада, номер телефону особи, яка може ознайомити учасників з конкурсною документацією: Янчук Олег Миколайович – спеціаліст І категорії юридичного відділу виконавчого комітету Полонської міської ради – секретар комісії з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади.

                                                                                                             

Телефон: (03843) 2-10-03, (03843) 91-304 Адреса електронної пошти: E-mail: mr_polonne@ukr.net

3. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою.

Місце подання конкурсних пропозицій – 30501, Жмельницька область, Шепетівський район місто Полонне, вулиця Лесі Українки, 114, приймальна виконавчого комітету Полонської міської ради.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 17 години 00 хвилин 13 червня 2024 року.

Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження та/або зміну місця, дати та часу проведення конкурсу. Про таке рішення організатор конкурсу повинен повідомити всім учасникам конкурсу шляхом надсилання відповідного повідомлення на адресу електронної пошти чи іншими засобами інформаційно-комунікаційних систем не пізніше ніж за один робочий день до дати проведення конкурсу, зазначеними в конкурсній документації, та оприлюднити повідомлення на своєму офіційному веб-сайті.

 

Конкурсна комісія

з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій

із збирання та перевезення побутових відходів

на території Полонської міської територіальної громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь