A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ щодо компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг

Виконавчий комітет Полонської міської об’єднаної територіальної громади, інформує: 19 березня 2022 року за № 333 Кабінетом Міністрів України прийнято постанову «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг», яка опублікована (тобто набрала чинності) в урядовому кур’єрі 22 березня 2022 року за № 65.

15:05:42 05.04.2022

До уваги мешканців громади! Полонська районна державна лікарня ветеринарної медицини організовує з 04 квітня 2022 року по 20 травня весняну диспансеризацію тварин у м. Полонне та селах Полонської ОТГ

Головне управління держпродвпоживлужби в Хмельницькій області інформує: Полонська районна державна лікарня ветеринарної медицини організовує з 04 квітня 2022 року по 20 травня весняну диспансеризацію тварин у м. Полонне та селах Полонської ОТГ для проведення діагностичних досліджень і щеплень великої рогатої худоби, а також надання рекомендацій щодо утримання, годівлі та догляду сільскогосподарських тварин в господарствах особистого користування.

15:59:32 04.04.2022

З 11 квітня на Хмельниччині стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 11 квітня 2022 року на Хмельниччині розпочинається весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів. Тривалість заборони відрізняється залежно від водойм. Терміни, перелік основних нерестовищ на рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області та ділянки водних об’єктів в зоні діяльності Хмельницького рибоохоронного патруля, на яких дозволено любительське рибальство в період весняно – літньої заборони 2022 р. погоджено Інститутом рибного господарства НААН України.

11:10:25 04.04.2022

Лептоспіроз: у чому небезпека та як запобігти захворюванню

У Хмельницькій області протягом 2021 року на лептоспіроз захворіли 4 особи, на щастя, без летальних наслідків. Під час епідрозслідування випадків захворювання встановлено: причиною інфікування 2 громадян могли стати гризуни в домогосподарствах, у 2 інших – ловля та розробка риби поблизу водойм. За 3 місяці 2022 року, станом на 31 березня, зафіксовано уже 3 випадки лептоспірозу, усі — серед внутрішньо переміщених осіб.

15:21:53 01.04.2022

АТ "Укрпошта інформує"

Попри складну безпекову ситуацію, пов’язану з нападом російських загарбників на нашу країну, Укрпошта як стратегічно важливий об’єкт інфраструктури, працює у звичайному режимі та надає увесь спектр поштових і фінансових послуг.

14:48:49 01.04.2022

Шановні мешканці Полонської міської територіальної громади!

Незважаючи на війну в Україні та введення військового стану, з приходом весни та тепла з’являється бажання бачити нашу громаду чистою та охайною та необхідність прибрати її після зимового періоду. В цей час дбайливі господарі наводять лад у своїх оселях та на своїх присадибних ділянках, мешканці багатоквартирних будинків на прибудинковій території, представники підприємств, установ та організацій, фізичні особи – підприємці на своїй  території та закріпленій за ними прилеглій території громади.

08:33:28 01.04.2022

Цивільним мешканцям Хмельницької області заборонено ходити в ліс

Право заходити до лісу мають тільки військові та лісники На території Хмельницької області для всіх цивільних мешканців заборонено входити на територію лісу та проводити пікніки у період воєнного стану. Обмеження пов’язані також із великою кількістю пожеж, що спричиняють палії сухої трави.

09:38:14 31.03.2022

Чат-бот від служби зайнятості: корисний інструмент для роботодавців та шукачів роботи

Служба зайнятості створила новий Telegram-канал з актуальними пропозиціями роботи з усієї України: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz. Роботодавці можуть подати вакансію через чат-бот @DCZWorkNowBbot, ми одразу її опублікуємо та почнемо підбір кандидатів, зокрема через наші нові форми рекрутингу. У чат-боті ви в два кліки знайдете інформацію щодо пошуку роботи, професійного навчання, розміщення вакансій, трудового законодавства.

11:32:02 30.03.2022

Шановні мешканці Полонської міської територіальної громади!

З настанням перших теплих днів громадяни починають господарювати на городах, подвір’ях, прилеглих територіях, а окремі «господарі» починають сезон паління листя, сухої трави та інших рослинних решток. Шкода від самовільного й не контрольованого спалювання рослинних залишків становить велику небезпеку. Під час горіння листя та інших рослинних залишків у повітря вивільняються шкідливі хімічні сполуки, які несуть значну шкоду здоров’ю людини.

10:07:09 24.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь