A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

Оголошення щодо початку процедури обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків

ШАНОВНІ ПОЛОНЧАНИ! Виконавчий комітет Полонської міської ради з ініціативи Хмельницької обласної державної адміністрації та в зв’язку з необхідністю подолання наслідків російського культурного панування на території Полонщини, розпочинає процедуру обговорення перейменування вулиць, провулків та тупиків, названих на честь російських культурних діячів та російських історичних постатей.

10:18:40 18.05.2022

Координаційний центр з надання правової допомоги запрошує до участі в онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав»

Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав» (далі – конкурс). Тема конкурсних робіт: “Моє майбутнє в мирній Україні”. Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок. Учасником конкурсу може бути особа віком до 18 років. Номінації конкурсу Молодша група (віком до 8 років);

09:04:37 12.05.2022

ОБЕРЕЖНО КЛІЩІ!

Іксодові кліщі небезпечні не лише для тварин, а й для людей. Вони особливо активні у травні-червні та серпні-жовтні. “Присмоктатися” до своєї “жертви” ця комаха може у місцях, де є природнє трав`яне покриття.  Благодатне для неї середовище – це парки, сквери та ліси. До слова, у період воєнного стану діє заборона на відвідання лісів та лісосмуг, особливо на прифронтових та деокупованих територіях. Якщо ж виникло бажання прогулятися парком – одягніться належним чином, щоб захиститися від кліщів!

11:26:45 09.05.2022

Мінреінтеграції інформує

Одним з основних завдань Мінреінтеграції є здійснення заходів з протимінної діяльності, зокрема з інформування населення про небезпеку вибухонебезпечних предметів. В наслідок широкомасштабного військового вторгнення рф в Україну та ведення їх військами активних бойових дій, постійних обстрілів, мінувань територій та об’єктів цивільної інфраструктури в межах населених пунктів, включаючи встановлення саморобних вибухових пристроїв, майже 14 % території держави стали небезпечними від вибухонебезпечних предметів.

09:39:33 06.05.2022

Виробничий підрозділ "Шепетівська дистанція колії" інформує

Шепетівською дистанцією колії 09 травня 2022 року на переїзді 118 км (вул. Данила Галицького – Залізнична) перегон Полонне - Хролин будуть виконуватись роботи по ремонту переїзного настилу. Рух автотранспорту на переїзді 118 км буде припинений. Проїзд автотранспорту буде здійснюватись через переїзди: - 115 км. ст.Полонне; (вул. Тернова - Залізнична) - 114 км. ст.Понінка; (вул.Ак.Герасимчука).

09:11:49 06.05.2022

Запрошуємо до спілкування осіб, які прибули в Полонне і мають бажання вдосконалити свої навички спілкування українською мовою.

Український клуб "Картата хустинка". Шановні гості нашого міста! Запрошуємо до спілкування осіб, які прибули в Полонне і мають бажання вдосконалити свої навички спілкування українською мовою. Перша зустріч планується 7 травня 2022 о 14:00 в Будинку культури (2-й поверх, малий зал).

13:14:41 05.05.2022

До уваги жителів громади!

КП «Полоннетепловодопостачання» повідомляє, що 04-05.05.2022 р. на всіх спорудах та розподільчих мережах буде проводитись дезінфекція. Просимо обмежити споживання. Адміністрація КП «Полоннетепловодопостачання».

11:47:06 03.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь