A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Шановні жителі міста Полонне

Дата: 05.03.2024 09:52
Кількість переглядів: 290

Статтею 12 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» передбачено, що надання житлово-комунальних послуг здійснюється виключно на договірних засадах.

Якщо ви користуєтесь послугами підприємства з централізованого водопостачання та водовідведення (самовільне під’єднання до мереж водопостачання та водовідведення) та не маєте укладеного договору з КП «Полонне тепловодопостачання» - це крадіжка, тому саме час це виправити.

Розділом 4 Правил користування системами централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення в населених пунктах України передбачено, що у разі самовільного приєднання до систем централізованого питного водопостачання та/або централізованого водовідведення виконавець послуги з централізованого водопостачання/централізованого водовідведення проводить розрахунок витрат води за пропускною спроможністю водопровідного вводу при швидкості руху води в ній 0,7 м/с та дією її повним перерізом цілодобово або з урахуванням графіка подачі води, що становить 8696,00 грн. за один місяць без облікового користування. При наявності водопостачання і каналізації плата за без облікове користування становитиме 20465,07 грн.

Виходячи з вище викладеного, пропонуємо усім громадянам, хто має такі підключення звернутися на підприємство для оформлення договірних відносин. У разі звернення до 01.04.2024 р. плата за без облікове користування підприємством не проводитиметься.

З 01.04.2024 р. підприємство проводитиме суцільні перевірки усіх мереж водопостачання та водовідведення. У разі не оформлення договірних відносин, підприємство нараховуватиме плату за без облікове користування та здійснюватиме відключення від мереж водопостачання та водовідведення.

За додатковою інформацією звертатися за телефонами 2-02-96, 0960412159

Адміністрація КП « Полонне тепловодопостачання»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь