Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Загальнонаціональний карантин продовжено до 24 квітня

Загальнонаціональний карантин продовжено до 24 квітня

Загальнонаціональний карантин, який мав тривати до 3 квітня включно, продовжено на 21 день – до 24 квітня включно. Відповідне рішення Уряд ухвалив сьогодні, 25 березня 2020 року. Таким чином, усі заклади освіти незалежно від форми власності та сфери управління мають продовжити карантинні заходи до відповідного терміну. “З огляду на ситуацію у світі, таке рішення було очікуваним. Наразі терміни карантину можуть знову змінитись в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні. Цьогорічне ЗНО потрібно буде переносити на більш пізні дати. Однак воно обов’язково відбудеться. Це також змінить терміни проведення вступної кампанії. Наразі ми маємо декілька можливих сценаріїв розвитку подій. Сподіваюсь, що до кінця цього тижня вже зможемо представити їх суспільству з чітким таймінгом”, – зазначив заступник Міністра освіти і науки Єгор Стадний. 

13:58 25.03.2020

Зміни в організації роботи щодо оформлення договорів на проходження реабілітації і санаторно-курортного лікування та подання роботодавцями заяв на оплату лікарняних і звітів

Зміни в організації роботи щодо оформлення договорів на проходження реабілітації і санаторно-курортного лікування та подання роботодавцями заяв на оплату лікарняних і звітів

«З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 і недопущення ризику зараження застрахованих осіб і осіб з інвалідністю, а також забезпечення реалізації заходів із протидії пандемії, – зазначає керівник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області С.Кіндзерський, – на період встановленого карантину тимчасово призупинено укладення тристоронніх договорів для проходження реабілітаційного лікування працюючими, а також медичної реабілітації і санаторно-курортного лікування потерпілими на виробництві за кошти Фонду соціального страхування України. Крім того, проводиться робота щодо перенесення термінів заїздів по санаторно-курортних путівках, виданих потерпілим».

13:58 25.03.2020

Аптечні заклади та супермаркети отримали рекомендації

Аптечні заклади та супермаркети отримали рекомендації

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало 44 регіональним аптечним закладам та 3 торгівельним мережам утриматися від безпідставного підвищення цін та створення штучного дефіциту. В умовах проведення заходів для запобігання поширенню на території Хмельницької області коронавірусу COVID-19 Відділення здійснює контроль за ціновою поведінкою суб’єктів господарювання на товарних ринках роздрібної торгівлі фармацевтичними товарами, виробами медичного призначення та продуктами харчування.

09:13 25.03.2020

НАЗК РОЗ’ЯСНИЛО, ЯК ПОДАВАТИ ДЕКЛАРАЦІЇ ЗА НОВИМИ ПРАВИЛАМИ

НАЗК РОЗ’ЯСНИЛО, ЯК ПОДАВАТИ ДЕКЛАРАЦІЇ ЗА НОВИМИ ПРАВИЛАМИ

19 березня в газеті Верховної Ради «Голос України» оприлюднено Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України “Про запобігання корупції”» № 524-ІХ. Документ набрав чинності 20 березня. Закон змінює правила подання щорічних декларацій за 2019 рік, звужує коло суб’єктів декларування та перелік об’єктів декларування. Так, щорічну декларацію за 2019 рік не потрібно подавати працівникам патронатних служб (перелік посад визначено у статті 92 Закону «Про державну службу»), крім радників, помічників, уповноважених, прес-секретаря Президента України та помічників суддів.

14:14 23.03.2020

НАГАДУЄМО ПРО ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАТИ СУХУ ТРАВУ, ЛИСТЯ, ОЧЕРЕТ І СУХОСТІЙ

НАГАДУЄМО ПРО ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАТИ СУХУ ТРАВУ, ЛИСТЯ, ОЧЕРЕТ І СУХОСТІЙ

Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Навесні торішня трава швидко висихає і легко загоряється від сірника, цигарки, від іншого необачного поводження з вогнем. Мешканці приватних житлових будинків активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та листя, а також різний непотріб. Дуже часто вогонь виходить з-під контролю людини. Такі пожежі швидко поширюються, особливо у вітряні дні. Вони завдають шкоду як господарствам так і лісовим насадженням. Щорічно в Україні в результаті підпалів сухої трави згорають десятки будинків і дач, нерідко страждають пам’ятники історії і культури, старовинні дерев’яні будівлі. Зупинити вогонь, що набрав сили, буває дуже непросто.          За останні роки весняні пожежі сухої трави, очерету і сухостою як в нашому районі так і взагалі по Україні значно почастішали і практично всі вони відбуваються з вини людини. Нерідко такі пожежі спричиняються умисно.

13:34 23.03.2020

Щодо попередження пожеж в природних екосистемах

Щодо попередження пожеж в природних екосистемах

З метою попередження пожеж у природних екосистемах та забезпечення пожежної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей просимо довести до відома громадськості про неприпустимість випалювання сухої трави та спалювання сухостою, дерев та сміття. Випалювання сухої рослинності має згубний вплив на стан навколишнього природного середовища, адже призводить до руйнування екосистеми (знищення рослин, комах, птахів та тварин), забруднення атмосферного повітря, погіршення якості ґрунту. Найбільша кількість пожеж, як правило, припадає на весняно-літній період.

09:22 19.03.2020

Вітаємо з днем народження!!!

Вітаємо з днем народження!!!

           Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та міський голова Франц Скримський щиро вітають Почесного громадянина міста Полонного         Голодюка Дениса Олександровича  з Днем народження!    Від усієї душі вітаємо Вас з Днем народження. Хочемо  побажати всього самого найкращого, щоб життя було осяяне щастям і радісними моментами. Нехай чекають попереду дні, повні сонячного світла. Бажаємо  залишатися таким же стійким, мужнім і сміливим, щоб Вами  пишалися Ваші рідні. Бажаємо підкоряти одну вершину за іншою, досягати поставлених цілей. І звичайно ж, бажаємо миру,  простого сімейного щастя, любові і розуміння.

09:04 19.03.2020

Що означає «самоізоляція»?

Що означає «самоізоляція»?

Самоізоляція - це, в першу чергу, утримання від контакту з іншими для того, щоб зменшити ризик інфікування. Самоізоляція виключає будь-які ситуації, коли ви тісно контактуєте з іншими людьми (наприклад, близький контакт віч-на-віч на відстані менше, ніж 2 метри, або тривалістю понад 15 хвилин). Виключенням є лише звернення за медичною допомогою (тільки після консультації телефоном). Якщо ви не впевнені, чи потребуєте ви самоізоляції, або не знаєте до кого звернутися, будь ласка, зателефонуйте на Урядову гарячу лінію: 1545

08:41 19.03.2020

Покарання за підпал, який мало не забрав 4 життя

Покарання за підпал, який мало не забрав 4 життя

Прокурорами Полонського відділу Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину раніше судимої місцевої жительки, що з мотивів помсти вночі проникла до оселі у багатоквартирному будинку та скоїла підпал.          Зокрема, у суді доведено, що восени минулого року місцева жителька смт. Понінка посварилася з персоналом закладу відпочинку після чого вирішила помститися за суперечку. В нічну пору доби жінка через кватирку залізла в квартиру доньки працівниці закладу та за допомогою запальнички підпалила дитячу палатку з іграшками після чого покинула приміщення, у той час як у оселі спали жінка та троє дітей віком від 3 до 11 років. 

09:01 18.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь