Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання 89-ї позачергової сесії

Засідання 89-ї позачергової сесії

У вів­то­рок, 17 бе­рез­ня, від­бу­лася по­за­чер­го­ва 89-а сесія Полонської місь­кої ра­ди ОТГ. Головним питанням порядку денного було виділення  коштів на прид­бання за­со­бів ін­диві­ду­аль­но­го за­хис­ту, лі­карсь­ких пре­па­ра­тів, то­що для Полонської ЦРЛ та цен­тру ПМСД. Від­по­від­но до рі­шен­ня сесії, з ме­тою вжит­тя за­хо­дів, пов’яза­них із за­по­бі­ган­ням ви­ник­ненню в міс­ті над­зви­чай­ної си­ту­ації, яку мо­же спри­чи­ни­ти ко­ро­на­ві­рус­на ін­фекція, бу­ло ви­ді­ле­но по 100 тис. грн для заз­на­че­них ме­дич­них зак­ла­дів.  Най­ближ­чим ча­сом на кош­ти зі спец­фонду місь­ко­го бюд­же­ту прид­ба­ють за­со­би ін­ди­ві­ду­аль­но­го за­хис­ту, лі­карсь­кі пре­па­ра­ти, де­зін­фі­ку­ючі за­со­би.

08:42 18.03.2020

Парламент схвалив закон, яким скасував на два місяці податок на нерухомість і плату за землю

Парламент схвалив закон, яким скасував на два місяці податок на нерухомість і плату за землю

17 березня Верховна Рада Україна прийняла за основу і в цілому проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби (COVID-19)» (№3220 від 16.03.2020). Відповідно до Пояснювальної записки, прийняття законопроекту сприятиме захисту як малого, так і великого бізнесу від негативних наслідків, у зв’язку з невикористанням економічного потенціалу через запровадження Кабінетом Міністрів України карантинних заходів з метою протидії поширенню короновірусної хвороби (COVID-19), в тому числі і таких, що спрямовані на призупинення діяльності або обмеження діяльності деяких суб’єктів господарювання.

16:41 17.03.2020

Рекомендації Мінцифри щодо роботи ЦНАПів під час карантину

Рекомендації Мінцифри щодо роботи ЦНАПів під час карантину

Міністерство цифрової трансформації надало рекомендації щодо роботи Центрів надання адміністративних послуг під час карантину. Організація роботи: - у відкритій частині ЦНАП має перебувати не більше людей, ніж робочих місць для обслуговування; - поза межами приміщення мають бути зручні місця очікування в черзі на відстані не менше 1 метра один від одного; - відстань між відвідувачами та адміністраторами також не має бути менша ніж 1 метр; - не допускати громадян з ознаками інфекційних захворювань без масок у приміщення, рекомендувати їм звернутися пізніше або отримати послугу електронно (якщо це можливо); - документи потрібно приймати таким чином, щоб громадяни якомога менше перебували у приміщенні  – наприклад, через скриньки для кореспонденції;

11:46 17.03.2020

ОСОБЛИВОСТІ ВИДАЧІ ЛИСТКА НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ ТА ЙОГО ОПЛАТИ ПІД ЧАС ДІЇ КАРАНТИНУ

ОСОБЛИВОСТІ ВИДАЧІ ЛИСТКА НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ ТА ЙОГО ОПЛАТИ ПІД ЧАС ДІЇ КАРАНТИНУ

В умовах накладення карантину діє особливий порядок видачі листків непрацездатності, який передбачений розділом 5 Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України від 13.11.2001 № 455. Отримати лікарняний у зв’язку з відстороненням від роботи під час карантину можуть особи, робота яких пов'язана з обслуговуванням населення, якщо: - ці особи були в контакті з інфекційними хворими або є бактеріоносіями; - у разі неможливості здійснення тимчасового переведення цих осіб за їх згодою на іншу роботу, не пов'язану з ризиком поширення інфекційних хвороб.

11:27 16.03.2020

Як уберегтися від коронавірусу: поради для батьків

Як уберегтися від коронавірусу: поради для батьків

Відсьогодні на Полонщині, як і по всій Україні, відповідно до рішення Кабінету Міністрів розпочався тритижневий карантин у навчальних закладах. Але не слід вважати, що це додаткові канікули, адже першочергове завдання таких обмежувальних заходів – запобігти поширенню захворювання на коронавірусну інфекцію шляхом зменшення кількості контактів.

13:36 13.03.2020

Прокуратурою повернуто у власність держави незаконно приватизовані землі

Прокуратурою повернуто у власність держави незаконно приватизовані землі

Відповідно до статті 14 Конституції України земля є основним національним багатством, що перебуває під особливою охороною держави. Згідно статті 121 Земельного кодексу України громадяни України мають право на безоплатну передачу їм земельних ділянок із земель державної або комунальної власності для ведення особистого селянського господарства – не більше 2 гектар. Водночас, Полонським відділом Шепетівської місцевої прокуратури в ході вивчення законності приватизації земельних ділянок державної власності на території Полонського району виявлено факти повторного отримання громадянами земельних ділянок громадянами понад норму, встановлену чинним земельним законодавством.

10:36 13.03.2020

На Хмельниччині офіційно стартував проєкт «Поліцейський офіцер громади»

На Хмельниччині офіційно стартував проєкт «Поліцейський офіцер громади»

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізовується у рамках реформи поліції. Хмельниччина – п‘ята область, яка долучилася до  реформування сектору публічної безпеки Нацполіції разом з Волинською, Рівненською, Харківською та Черкаською областями.  

13:33 12.03.2020

Пам’ятка про самоізоляцію

Пам’ятка про самоізоляцію

Що означає «самоізоляція»? Самоізоляція – це, в першу чергу, утримання від контакту з іншими для того, щоб зменшити ризик інфікування. Самоізоляція виключає будь-які ситуації, коли ви тісно контактуєте з іншими людьми (наприклад, близький контакт віч-на-віч на відстані менше, ніж 2 метри, або тривалістю понад 15 хвилин). Виключенням є лише звернення за медичною допомогою (тільки після консультації телефоном). Якщо ви не впевнені, чи потребуєте ви самоізоляції, або не знаєте до кого звернутися, будь ласка, зателефонуйте на Урядову гарячу лінію: 1545

13:57 11.03.2020

Щодо проведення профілактичних заходів для надавачів транспортних послуг, з метою недопущення поширення на території Полонського району захворювання на COVID-19

Щодо проведення профілактичних заходів для надавачів транспортних послуг, з метою недопущення поширення на території Полонського району захворювання на COVID-19

З метою організації додаткових заходів з недопущення поширення на території Полонського району захворювання на COVID-19, 11 березня 2020 року в приміщенні виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ завідувачем відділення Полонського районного лабораторного відділення ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ України» Аврамчуком В.В., та помічником лікаря-епідеміолога Король Н.Б.  під головуванням   першого  заступника  міського голови  Олега  Кулінського було проведено роз’яснювальну роботу  з перевізниками щодо проведення профілактичних заходів для надавачів транспортних послуг з урахуванням  специфіки їх роботи.

11:26 11.03.2020

ЗВІТ СТАРОСТИ  ВОРОБІЇВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

ЗВІТ СТАРОСТИ ВОРОБІЇВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

9 березня 2020 року відбулися загальні збори громадян Воробіївського старостинського округу, на яких був присутній міський голова Франц Скримський. Староста  Алла Бондар  звітувала перед присутніми про роботу в 2019 році. На зборах жителі гостро піднімали питання про передачу земель з державної власності в комунальну, ремонт  дорожнього покриття,  та інше. Наприкінці староста А.Бондар подякувала міському голові, керівникам комунальних підприємств, жителям громади, всім, хто підтримує, хто дає поради, хто допомагає і словом, і ділом, тим, хто не просто критикує, а вносить пропозиції по покращенню життя громади, тим, хто  робить наше село кращим, меценатам.

10:15 11.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь