Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочинається посадковий сезон

Розпочинається посадковий сезон

Шановні  Полончани, попри те, що на сьогоднішній день всі стурбовані проблемою «корона-вірусу», життя не стоїть на місці, на разі розпочався посадковий сезон. Виконавчим  комітетом  міської ради  було  закуплено  посадковий матеріал, у вигляді 40 дерев - багаторічні декоративні листопадні  дерева, такі як Катальпа бігнонієвидна, які згодом будуть висаджені по центральній  вулиці Лесі Українки, та слугуватимуть окрасою нашого міста.

14:04 31.03.2020

Відповідальність за порушення карантину

Відповідальність за порушення карантину

Штраф за порушення правил карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм може становитиме  від 17 тис. до 32 тис. гривень. «За» проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» проголосувало  344 народних депутатів. Законопроект прийнято за основу та в цілому.

08:09 31.03.2020

Ринок праці Хмельниччини за січень-березень 2020 року

Ринок праці Хмельниччини за січень-березень 2020 року

З початку року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 34,4 тис. осіб, з яких 19,6 тис. мали статус безробітного. Про потребу у 10,4 тис. працівниках в області поінформували 2,8 тис. роботодавців. Укомплектовано 48% наявних вакансій. Майже 65% вакансій припадають на робітничі професії. Стійким попитом продовжують користуватися професії сфери торгівлі та послуг, сортування та доставки пошти, транспорту, охорони, а також робітники сільського господарства. Затребувані менеджери (управителі) в усіх сферах економічної діяльності, бухгалтери, економісти та інженери з досвідом роботи, лікарі, сестри медичні. Крім того, існує потреба в робітниках найпростіших професій — підсобні робітники, двірники, вантажники та інші.

15:24 30.03.2020

До уваги учнів та вчителів: нові навчальні онлайн-платформи

До уваги учнів та вчителів: нові навчальні онлайн-платформи

У зв’язку з карантинами, в тому числі на коронавірус, об’єм пояснень учбового матеріалу від вчителів знижується, але на іспити це не впливає, тож учні мають самостійно засвоїти весь необхідний обсяг. Онлайн платформа Be Smart/Будь розумним https://besmart.study стане в нагоді, адже містить: * 9 предметів та більше 2000 тестів * відеорозбір пробних ЗНО-2019 * короткі відеолекції по 20-25 хвилин * безкоштовна реєстрація * тести, які затвердив МОН * розбори пробних ЗНО 2019 року Сторінка в Facebook https://www.facebook.com/besmart.study/ Сторінка в Instagram https://www.instagram.com/besmart.study/

13:50 30.03.2020

Поради U-LEAD щодо уникнення поширення COVID-19

Поради U-LEAD щодо уникнення поширення COVID-19

Наразі ми переживаєм надзвичайно важкий час в історії. Разом із країнами в усьому світі, Україна переживає кризу у сфері охорони здоров’я, що викликана коронавірусом, який може уразити будь-кого та кожного. Кожен із вас та кожен із ваших співгромадян наразі у ризику. Інколи симптоми проявляють себе підвищенням температури, кашлем та іншими проявами, але інколи, навіть коли симптомів немає, вірус все одно поширюється. Як ви знаєте, 25 березня 2020 року Прем’єр Міністр України оголосив про продовження заходів щодо зменшення ризиків зараження до 24 квітня. Ці заходи будуть запроваджені в усіх областях України. Ви завжди можете бути в курсі новин за допомогою цього посилання: https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov and https://covid19.com.ua/. Ми маємо вжити певних заходів, оскільки науковці зазначають, що більше 20% тих, хто вже заражений, потребуватимуть лікування у стаціонарі, та багато з них, на жаль, можуть втратити своє життя. Одним словом, якщо ми нічого не робитимемо, медичні заклади просто не справляться. Це відбувається не лишень в Україні, така ситуація в усіх країнах світу. Доки ми не зробимо певних кроків для покращення ситуації, наслідки для родин, громад, економіки та всього людства можуть бути руйнівними. Без сумніву, це найбільш серйозна загроза здоров’ю людей в усьому світі за останні 100 років.

11:15 30.03.2020

Як зареєструватися у центрах зайнятості – філіях Хмельницького ОЦЗ під час  карантину?

Як зареєструватися у центрах зайнятості – філіях Хмельницького ОЦЗ під час карантину?

У зв’язку із запровадженням в Україні карантину, Державним центром зайнятості 17.03.2020 був затверджений Протокол обслуговування центрами зайнятості/філіями клієнтів служби зайнятості на період дії карантину або надзвичайної ситуації. Згідно Протоколу, прийом громадян тимчасово призупинений. Наразі реєстрація осіб, які виявили бажання отримувати послуги служби зайнятості проводиться наступним чином:

16:49 26.03.2020

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов про надзвичайну ситуацію, карантин та сферу ЖКГ

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов про надзвичайну ситуацію, карантин та сферу ЖКГ

Як працюють підприємства житлово-комунальної сфери в  період карантину? Багато з тих людей, які працюють і зазвичай не знаходяться вдома цілими днями, вже на карантині. Ми добре розуміємо, що кількість таких людей буде збільшуватись – адже швидкість розповсюдження вірусу стрімка, тож МОЗ закликає населення залишатись вдома. В таких умовах критично важливим є забезпечення населення країни необхідними послугами. Законом України «Про житлово-комунальні послуги» визначено, що послуги з постачання теплової енергії, постачання гарячої води, централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, поводження з побутовими відходами та послуга з управління багатоквартирним будинком здійснюються безперервно, крім часу перерв на проведення ремонтних і профілактичних робіт, у міжопалювальний період для систем опалення та ліквідації наслідків аварії.

16:39 26.03.2020

Робота прокуратури із збільшення надходжень до місцевого бюджету

Робота прокуратури із збільшення надходжень до місцевого бюджету

Полонським відділом Шепетівської місцевої прокуратури в ході вивчення законності використання земельних ділянок державної власності виявлено ряд порушень земельного та податкового законодавства.          Зокрема, встановлено, що у двох договорах оренди земельних ділянок рекреаційного призначення державної власності застосовано ставку орендної плати на рівні 3% від її нормативної грошової оцінки, у той час як згідно положень Податкового кодексу України та Рішення Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади «Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки на території Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади» мінімальний розмір ставок для земель для земель вказаної категорії встановлено на рівні 5 відсотків.

10:58 26.03.2020

Про COVID 19 та профілактику

Про COVID 19 та профілактику

Виступ Валерія Аврамчука - завідувача Полонського лабораторного відділу Хмельницького обласного центру

08:54 26.03.2020

Режим надзвичайної ситуації запроваджений по всій території України на 30 днів

Режим надзвичайної ситуації запроваджений по всій території України на 30 днів

Таке рішення щойно ухвалили на засіданні Кабінету Міністрів. Крім того, у режим надзвичайної ситуації переведена Єдина державна система цивільного захисту. Відповідно, всі карантинні обмеження також подовжені на 30 днів до 24 квітня. Уряд діє за визначеним планом боротьби з поширенням коронавірусної інфекції. І сьогоднішнє рішення обумовлене тим, що випадки захворювання на COVID-19 вже виявлені в 13 областях та місті Києві. Додатково до цього рішення Кабмін постановив:

14:00 25.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь