A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

15 лютого своє 100-річчя святкує житель с.В.Каленичі, Бойко Степан Федорович.

Дата: 15.02.2021 16:03
Кількість переглядів: 652

З нагоди цієї визначної події до ювіляра з вітанням від Полонської міської  громади, з  квітами та подарунками завітали Полонський міський голова Франц Скримський, військовий комісар Полонського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Антощук, начальник відділу управління соціального захисту населення Шепетівської районної державної адміністрації Олександр Вощатинський, голова районної ради організації ветеранів України  Валентин Жухевич.

  Представники міської влади поспілкувалися з іменинником та його родиною, привітали з поважною датою, побажали міцного здоров’я, довголіття, життєвих сил, радості, бадьорого духу, любові й поваги від рідних та близьких.

     Лише теплими, щирими, гарними словами характеризують батька і дідуся члени його родини. Кожен свій День народження Степан Федорович  святкує у колі рідних, без яких не уявляє свого життя, а вони, у відповідь, дарують йому свої любов і повагу. 

       Народився  Степан Федорович  у сім’ї колгоспників. Закінчив 7 класів місцевої школи. З 1941-1945 під час Другої світової війни був на фронті. Нагороджений медалями «За відвагу», «За визволення Праги», «За визволення Берліна». Після війни працював в колгоспі с. Каленичі різноробочим.  У свої 100 років Степан Федорович має найголовніше багатство – міцну та велику родину, яка налічує 6 дітей,  вісім онуків та 12 правнуків. У цій родині любов до праці й повага до батьків передається із покоління до  покоління.

   Привітали ветерана з днем народження також і староста Великокаленицького старостинського округу Валентина Хомюк,  керівник відділу соціальної політики РУ «Енселко –Агро» Олена Романенко.

    Гості дякували ювіляру за проявлену мужність і героїзм у роки війни, за невтомну працю у післявоєнний час, дарували квіти і пам’ятні подарунки та бажали здоров'я, добробуту і злагоди в оселі. «Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню. Дай Вам Бог на землі ще багато світлих днів і щасливих років» - сказав Полонський міський голова Франц Скримський.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь