A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Результати брифінгу щодо ситуації з COVID-19 в області за 11 листопада. ВІДЕО

Результати брифінгу щодо ситуації з COVID-19 в області за 11 листопада. ВІДЕО

Сьогодні у ході брифінгу в.о. генерального директора ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” Микола Габрикевич розповів про ситуацію в області із захворюваністю на  COVID-19. Головні тези брифінгу = Захворюваність на COVID-19 в області продовжує зростати. Темпи зростання дещо сповільнилися, проте все ще залишаються досить високими. Наприклад, за добу в області кількість активних хворих на COVID-19 зросла на 500 осіб: з 19275 до 19748.

17:04 11.11.2021

Проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

Проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

Сьогодні в ОДА відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Провів його перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін. До участі у засіданні також долучилися члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, голови РДА, ТГ та інші запрошені. На порядок денний виносилися питання про заходи щодо запобігання поширенню на території Хмельницької області гострої респіраторної хвороби COVID-19 та забезпечення сталого функціонування закладів охорони здоров’я, які надають медичну допомогу хворим на COVID-19.

14:00 10.11.2021

Школярі Полонської громади отримали новий автобус

Школярі Полонської громади отримали новий автобус

Цьогоріч автопарк закладів загальної середньої освіти Хмельниччини, завдяки ефективній співпраці держави та місцевої влади, поповнився 14 шкільними автобусами. Вчора, за дорученням голови ОДА Сергія Гамалія, до Новоселицького НВК Полонської громади завітав заступник голови адміністрації Володимир Білик, щоб передати громаді ключі від ще одного нового автобуса. Розділити цей приємний момент із громадою також завітали народний депутат України Олена Копанчук, голова обласної ради Віолета Лабазюк, голова Шепетівської РДА Анатолій Катеренчук, директор Департаменту освіти, науки молоді та спорту Дарія Басюк та голова Полонської громади Франц Скримський.

10:45 10.11.2021

Результати брифінгу за 9 листопада. ВІДЕО

Результати брифінгу за 9 листопада. ВІДЕО

Під час сьогоднішнього брифінгу перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін розповів про ситуацію із захворюваністю на COVID-19 на Хмельниччині. Головні тези брифінгу:  = За минулу добу зареєстровано 439 хворих на COVID-19, із них 20 дітей та 19 медпрацівників. Одужало 707 осіб, з них 77 дітей та 19 медпрацівників. На жаль, маємо 46 летальних випадків.

15:40 09.11.2021

Попри складну ситуацію з поширенням COVID-19, в Україні стабілізується показник госпіталізацій – нарада у Глави держави

Попри складну ситуацію з поширенням COVID-19, в Україні стабілізується показник госпіталізацій – нарада у Глави держави

итуацію з поширенням коронавірусу в Україні, перебіг вакцинації, забезпечення лікарень киснем та підтримку бізнесу в умовах «червоного» рівня епідемічної небезпеки обговорили на селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського. Як доповів Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, тенденція до збільшення кількості хворих на COVID-19 зберігається: минулого тижня на піку захворюваності було виявлено 27,3 тис. нових випадків за добу, а загальна кількість нових хворих зберігається два тижні поспіль на рівні 152 тис. осіб. Однак, за словами очільника уряду, можна говорити про деяку стабілізацію за показником госпіталізацій: 34,5 тис. минулого тижня та 34,3 тис. – тижнем раніше.

15:07 09.11.2021

Рекомендації щодо створення/реєстрації сільськогосподарського кооперативу

Рекомендації щодо створення/реєстрації сільськогосподарського кооперативу

Сільськогосподарські кооперативи створюються та функціонують на основі Закону України від 21 липня 2020 року № 819 «Про сільськогосподарську кооперацію» (далі – Закон). Загальні умови: Сільськогосподарський кооператив (далі – СГ кооператив) створюється не менш як трьома засновниками на добровільних засадах. Засновниками СГ кооперативу можуть бути виробники сільськогосподарської продукції, а саме: фізичні особи - громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які досягли 16-річного віку; юридичні особи, зареєстровані в Україні, які діють через свого  уповноваженого представника. Рішення про створення кооперативу приймається установчими зборами його засновників. При цьому СГ кооператив може бути утворений шляхом реорганізації (злиття, поділу, виділу) іншого СГ кооперативу (стаття 6 Закону). Процес створення СГ кооперативу  можна поділити на 2 етапи: 1.    Організаційний етап 2.    Етап державної реєстрації

08:55 09.11.2021

Результати брифінгу за 08.11.2021. ВІДЕО

Результати брифінгу за 08.11.2021. ВІДЕО

Про ситуацію із протидією COVID-19 в Хмельницькій області у ході брифінгу розповів сьогодні директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Завроцький. Основні тези брифінгу: = Станом на сьогодні в області 588 тисяч громадян отримали щеплення проти COVID-19, з них майже 230 тисяч щеплені другою дозою вакцини. Доведено, що вакцинація є єдиним безпечним та найефективнішим методом профілактики захворювання на COVID-19.

16:52 08.11.2021

Забезпечення якісним та швидкісним інтернетом в сільській місцевості

Забезпечення якісним та швидкісним інтернетом в сільській місцевості

В Полонській територіальній громаді  продовжується робота над проектом Інтернет-субвенція по забезпеченню високошвидкісним  оптичним   інтернетом мешканців віддалених сіл громади.  Завдяки, жителі 4-х сіл громади отримають можливість дистанційно працювати, навчатися, шукати необхідне та бути на зв’язку зі світом. Разом зі швидкісним інтернетом, кожен мешканець громади отримує доступ до зручних онлайн-послуг від держави, що надважливо в умовах пандемії.

14:24 08.11.2021

Кабмін затвердив нову методику нормативної грошової оцінки земель. Що це дасть громадян і територіальним громадам?

Кабмін затвердив нову методику нормативної грошової оцінки земель. Що це дасть громадян і територіальним громадам?

Уряд ухвалив історичну для земельних відносин постанову, яка регламентує нову уніфіковану методику затвердження нормативної грошової оцінки (НГО) землі. 

14:30 04.11.2021

Проведено чергове засідання комісії ТЕБ та НС

Проведено чергове засідання комісії ТЕБ та НС

2 листопада в ОДА відбулося чергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Провів його перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін. До участі у засіданні також долучилися заступник голови ОДА Володимир Білик, члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, керівники місцевих комісій, керівники окремих відомств, установ області. Розпочалося засідання з обговорення питання про підготовку інфраструктури до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років.

17:10 03.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь