A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Не стань жертвою торгівлі людьми

30 липня 2021 року спеціалістами відділу соціальної роботи з населення ВК Полонської міської ради ОТГ в Полонській районній філії Хмельницького обласного центру зайнятості було проведено захід щодо на тему: «Не стань жертвою торгівлі людьми». Під час проведення заходу для учасників було роздано інформаційно – рекламні брошурки про торгівлю людьми та роз’яснено питання торгівлі людьми.

21:11 30.07.2021

Президент України підписав Закон щодо розвитку інституту старост

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост». Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. «Ще один важливий крок для просування реформи децентралізації зроблено. Підписаний Президентом Закон покликаний удосконалити правове регулювання інституту старост та утворити старостинські округи. Старости — це представники невеликих сіл та селищ для яких близькі соціальні та побутові потреби місцевих мешканців. Обов’язок старост — представлення інтересів жителів свого округу в територіальній громаді та надання відповідних адміністративних послуг. Саме у цьому суть реформи децентралізації – щоб потреби громад були почуті та вирішені на місцях», — наголосив Олексій Чернишов.

15:14 30.07.2021

30 липня Всесвітній день протидії торгівлі людьми

Щороку 30 липня, починаючи з 2014 року, світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році з метою підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

08:00 30.07.2021

МОЗ: При посиленні карантину навчальні заклади працюватимуть лише за умови наявності 80% вакцинованого персоналу

У разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки для роботи навчального закладу потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу. Про це йдеться у постанові №1236 від 9 грудня 2020 року, зміни до якої ухвалив Кабінет Міністрів України 28 липня.

11:11 29.07.2021

Командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту

28 липня під керівництвом першого заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Тюріна відбулися командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту Полонської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області.

08:21 29.07.2021

Увага! Проведення інспекційної кампанії триває

В рамках реалізації положень Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік починаючи з 01 липня 2021 року посадовими особами Управління Держпраці у Хмельницькій області проводяться інспекційні відвідування з питань оформлення трудових відносин серед суб’єктів господарювання, які мають найвищий ризик використання незадекларованої праці.

16:41 28.07.2021

День хрещення Київської Русі – України

28 липня в Україні відзначається державне свято - День хрещення Київської Русі-України. Ця дата обрана не випадково, адже саме цього дня Православна Церква вшановує пам’ять Святого Рівноапостольного князя Володимира, хрестителя Київської Русі. Хрещення Русі Володимиром відбулося 988 року в Києві. Після знищення язичницьких ідолів проведено масове хрещення мешканців Києва.

08:37 28.07.2021

Соціально-економічний розвиток області за І півріччя 2021 року

Під час сьогоднішнього засідання колегії директор Департаменту економічного розвитку ОДА Олена Бохонська проінформувала присутніх про підсумки соціально-економічного розвитку області за перше півріччя 2021 року. Провів засідання перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін. Також до участі у колегії долучилися перший заступник голови обласної ради Гончарук Володимир, заступники голови адміністрації, керівники структурних підрозділів ОДА, голови РДА, міські голови, голови громад області та представники територіальних підрозділів ЦОВВ.

15:21 27.07.2021

Цифрова грамотність – запорука комфортного проживання в країні

Цифрові навички – запорука ефективного та безпечного застосування технологій в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку. І завдяки онлайн-платформі з цифрової грамотності “Дія.Цифрова освіта” кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом. Тож, на платформі доступна чимала кількість продукту:

11:17 27.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь