Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

До уваги мешканців громади!

     У зв’язку з проведенням планових робіт  на лініях електропередач та трансформаторних підстанціях Полонським РЕМ ПАТ «Хмельницькобленерго» у  вівторок 30 червня 2020 року Центр надання адміністративних послуг тимчасово не буде здійснювати  прийом громадян з 9.00 до 15.00. Дякуємо за розуміння. 

13:25:26 26.06.2020

Можливості для молоді в Україні: створення національного молодіжного онлайн-порталу https://muv.in.ua/.

Із метою сприяння підвищенню рівня інформування молоді про наявні можливості в Україні Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» ініціюють створення національного молодіжного онлайн-порталу https://muv.in.ua/. Зазначений вебресурс зокрема міститиме доступ до онлайн-інтегратора «Можливості для молоді в Україні», що передбачає накопичення та відтворення актуальної інформації по регіонам за п’ятьма напрямами:

11:55:01 26.06.2020

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України № 545 від 12.07.2017 року «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр» (Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 617 від 22.08.2018 року), Статуту про комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об’єднаної територіальної громади», затвердженого рішенням 49-ї сесії І скликання Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади №21 від 25.05.2018 року, Положення про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об’єднаної територіальної громади», затвердженого рішенням 49-ї сесії І скликання Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади №21 від 25.05.2018 року, наказів відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади № 103 від 27.06.2019 року «Про зміни до штатного розпису комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об’єднаної територіальної громади» та №104 від 22.06.2020 року «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об’єднаної територіальної громади»,

13:09:54 25.06.2020

Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області повідомляє про зміну внутрішнього розпорядку дня.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», зокрема, на період дії карантину робота в Державній аудиторській службі України розпочинається о 8.00 годині. 

15:53:54 24.06.2020

Міжнародний фотоконкурс «Вікі любить Землю» запрошує до участі

З 1 по 31 липня пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю», присвяченого пам’яткам природи України. Переможці та найактивніші учасники отримають цінні призи, а найкращі конкурсні фото природи України будуть змагатися на міжнародному рівні.

16:35:40 23.06.2020

Онлайн-платформа Coursera безкоштовно надає безробітним 3800 курсів для навчання

Міжнародна платформа онлайн-освіти Coursera відкрила через службу зайнятості безкоштовний доступ до освітніх програм для зареєстрованих безробітних. Coursera пропонує своїм користувачам 3800 онлайн-курсів з різних дисциплін: інженерія, гуманітарні науки, медицина, біологія, суспільні науки, математика, бізнес, інформатика та інші. У разі успішного закінчення користувач отримує сертифікат про проходження курсу.

13:14:30 15.06.2020

Повідомлення про початок проведення державної інвентаризації земель

ОГОЛОШЕННЯ про проведення державної інвентаризації земельних ділянок на території Кустовецької, Воробіївської, Прислуцької (с. Кустівці, с. Колосівка, с. Любомирка), Новолабунської сільських рад Полонської об’єднаної територіальної громади та м. Полонне Полонської об’єднаної територіальної громади, за межами Великоберезнянської сільської ради Полонської об’єднаної територіальної громади Полонського району

09:15:20 15.06.2020

НЕЗДОРОВІ ПОЛІТИЧНІ АМБІЦІЇ, АБО Ж ЗВИЧАЙНЕ ХАМСТВО

Бобров Олексій Анатолійович, будучи депутатом Полонської районної ради та маніакально мріючи про посаду міського голови, не дочекавшись передвиборчої кампанії, використовуючи бренд лідируючої політичної сили в Україні, до якої він не має жодного стосунку, обклеїв білборди, які розташовані у м. Полонне та орендуються його дружиною приватним підприємцем Бобровою Ніною Андріївною, надписами: з одного боку - «МЕР ?» (це напевно в нього сумніви (тому стоїть знак запитання) відносно того, що його оберуть виборці об’єднаної громади міським головою), а з іншого боку – «БРЕХУН !» (це напевно його основна життєва позиція, яку він хоче громоголосно (тому стоїть знак оклику) донести усім виборцям).

14:30:03 12.06.2020

«Про небезпеку перебування на воді»

Впродовж останніх днів на Хмельниччині зберігається тепла сонячна погода, яка у багатьох мешканців краю викликає бажання відпочити біля річок і водоймищ. Вода – чудодійний засіб оздоровлення організму. Та для того, щоб це дозвілля принесло лише користь, необхідно дотримуватись певних правил безпеки. З початку 2020 року на водних об’єктах Хмельницької області виявлено 23 загиблих особи. Саме бездумні дії призвели до трагедії, що трапилась 9 червня у с. Слобідка Охрімовецька Віньковецького району, де на місцевому ставку потонув хлопець 2002 року народження. Наступного дня о 13:49 на міському пляжі в річці Південний Буг (м. Хмельницький) вода забрала життя в громадянки 1949 року народження. Аби запобігти нещасним випадкам на водоймах, Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області вкотре закликає громадян: не ризикувати своїм життям, купатися лише на спеціально облаштованих пляжах, не заходити у воду напідпитку та в жодному разі не залишати дітей без нагляду. Шановні громадяни, якщо ви виявили бажання покататись на плавзасобах або покупатись у ставку чи річці, слід пам’ятати елементарні правила поводження на водоймах.

11:24:57 12.06.2020

Шановні мешканці громади!!!

Відповідно до статей 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про  присвоєння звання « Почесний громадянин міста Полонне», затвердженого рішенням 47-ї  позачергової сесії Полонської міської ради VI-го скликання від 21.05.2014 року №3,  з метою відзначення та вшанування осіб, які внесли значний особистий внесок у соціально – економічний та культурний розвиток міста Полонне, за досягнення в галузях науки, освіти, культури, спорту, охорони здоров’я,  будівництва та житлово - комунального господарства, підприємництва; за активну громадську та благодійну діяльність, заслуги в роки Другої світової війни та мужність, проявлену в зоні антитерористичної операції та ООС у Донецькій та Луганській областях,  оголошується  прийом  клопотань (подання) кандидатур  на звання "Почесний громадянин  міста Полонне ". 

15:55:42 09.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь