Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

Увага – нерест!

З 01 квітня 2020 року на всіх рибогосподарських водних об’єктах в межах району діяльності Управління Держрибагентства у Хмельницькій області розпочинається весняно-літня нерестова заборона. Нерест – особливий та надзвичайно важливий період у житті мешканців водойм, коли відбувається їх розмноження. А тому в цей час, як ніколи рибі потрібен спокій і затишок. На нерест риби впливає багато умов, серед яких найголовніша – температура води у водоймі. Рано на весні починають нереститись: щука, окунь, в’язь, пізніше – плітка, лящ, судак, у кінці весни і на початку літа – плоскирка, карась, короп, лин, сом, верховодка та інші види риб.

16:33:07 23.03.2020

ШАНОВНІ керівники підприємств, установ, організацій (незалежно від форми власності та підпорядкування), фізичні особи-підприємці та небайдужі громадяни

До виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ надійшли офіційні листи КНП Полонської районної ради «Полонська центральна районна лікарня ім. Н.С. Говорун» з проханням виділити кошти в сумі більше одного мільйона гривень для забезпечення заходів, спрямованих на недопущення та поширення на території України випадків захворювань, спричинених корона вірусом, а також для належного забезпечення санітарного режиму, інфекційного контролю, лікування хворих з підозрою на COVID-19 та створення необхідного запасу лікарських засобів, виробів медичного призначення, захисних засобів тощо на випадок загострення епідеміологічної ситуації в регіоні.

13:40:53 23.03.2020

Старокостянтинівське відділення Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області інформує:

З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 та вжиття заходів упередження зараження цією хворобою в Старокостянтинівському відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області запроваджується  дистанційна форма проведення прийому громадян засобами телефонного та електронного зв’язку.          Прийом громадян буде здійснюватися за наступними номерами телефонів:     Тел.: (03854) 3-30-43,  (03854) 3-10-41

08:43:54 23.03.2020

Режим роботи Хмельницької обласної служби зайнятості у період карантину

З урахуванням прийнятих рішень Кабінету Міністрів України та рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо запобігання поширенню епідемії, спричинених коронавірусом COVID-19, Хмельницька обласна служба зайнятості запроваджує на період карантину тимчасові особливості обслуговування клієнтів: 1) скасовуються всі масові та групові заходи заплановані для населення та роботодавців, зокрема семінари, тренінги, круглі столи, зустрічі, наради, міні-ярмарки вакансій тощо; 2) прийом документів від клієнтів, у тому числі для фіксації наміру клієнта бути зареєстрованим як безробітним, здійснюється засобами електронного зв’язку або через скриньки для прийому кореспонденції, що розміщені у кожному центрі зайнятості. Опрацювання документів проводиться щоденно, після чого з вами зв’язується фахівець центру зайнятості, який спеціалізується на питанні, що вас цікавить.

08:48:37 20.03.2020

Кампанію декларування – 2020 продовжено до 1 червня

17 березня набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)». Серед іншого, внесено зміни до Закону України «Про запобігання корупції», згідно з якими у 2020 році продовжено до 1 червня термін подання щорічних декларацій та декларацій після звільнення. Крім того, суб’єкти декларування, які у період до 1 червня 2020 року не мали можливості подати декларацію перед звільненням або повідомлення про суттєві зміни у майновому стані у зв’язку із встановленням на території їх проживання карантинно-обмежувальних заходів, звільняються від відповідальності за несвоєчасне подання такої декларації чи повідомлення у зазначений період. 

11:51:32 19.03.2020

Уряд прийняв рішення про заборону пасажирських перевезень та обмежив кількість учасників масових заходів 10 особами

На виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Постановою введена заборона залізничного, авіа- та автобусного міжміських та міжобласних пасажирських перевезень, а також робота метрополітенів. Документом, зокрема, заборонено з 18 березня по 3 квітня: на усій території нашої держави регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні; 

15:07:14 18.03.2020

На час дії карантину військові комісаріати Хмельниччини призупиняють окремі заходи призову на строкову військову службу

На час дії карантину призупинено заходи призову громадян на строкову військову службу, пов’язані з викликом призовників до призовних дільниць та обласних збірних пунктів, – до окремого розпорядження. Натомість військові комісаріати Хмельниччини продовжують роботу з військово-обліковими документами із суворим дотриманням протиепідемічних заходів. 

15:01:13 18.03.2020

Хмельницька обласна державна адміністрація інформує

З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції СOVID – 19: проведення особистих прийомів громадян тимчасово припинено. Письмові звернення просимо надсилати поштою на адресу: обласна рада або обласна державна адміністрація, майдан Незалежності, будинок 2, м. Хмельницький, 29005;

13:29:38 18.03.2020

Перенесено дати проведення пробного ЗНО 2020

Із  метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11.03.2020 року «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», Українським центром оцінювання якості освіти було ухвалено рішення про перенесення дат проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році.

08:48:59 18.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь