A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ!

До найбільш ризикових сфер діяльності щодо використання неоформ леної найманої праці належить сфера сільського господарства. Тому, нагадуємо суб'єктам господарювання у сфері сільського господарства про те, що наймані працівники не можуть бути допущені до роботи без укладання трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу.

15:40:36 22.07.2021

Соціально відповідальне ведення бізнесу - складова сталого розвитку

Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України» з її Центром перспективних досліджень і співробітництва з прав людини у сфері економіки, Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення проводять Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Соціально відповідальне ведення бізнесу - складова сталого розвитку» з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

08:59:31 22.07.2021

Новий тариф захистить жителів Хмельниччини від боргів за газ

Клієнти ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», наразі боргують майже 413 млн грн. За місяць неплатежі зменшилися на 24 млн грн, однак ситуація залишається серйозною. У компанії підкреслюють, що розраховуватися за газ потрібно вчасно – щомісяця до 25 числа. Інакше можуть виникнути перспективи судової тяганини та примусового стягнення прострочених сум.

09:28:26 21.07.2021

Земельна реформа у запитаннях і відповідях

З 1 липня в Україні розпочався важливий етап земельної реформи: відтепер громадяни можуть в повному обсязі скористатися свої правом власності на земельну ділянку та за потреби – продавати або купувати землю. Станом на 20 липня в Хмельницькій області вже укладено 49 угод купівлі продажу на понад 50 га землі. Але для того, щоб гарантовано скористатися цією можливістю та не наразитися на шахрайські дії, потрібно добре знати ключові положення нової реформи. Отож, продовжуємо роз’яснювати найпоширеніші питання.

14:53:58 20.07.2021

Розпочинається п’ятий етап вакцинації населення проти COVID-19

В Україні відкривається п’ятий етап вакцинації населення проти COVID-19, на якому щеплюватимуть усіх охочих віком від 18 років. При цьому пріоритет надаватиметься вразливим групам населення, зокрема людям віком від 60 років та людям із супутніми захворюваннями. Про це повідомив Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. “Ми отримуємо все більше вакцини проти COVID-19 та створюємо все більше пунктів, центрів, мобільних бригад з імунізації. Це дає змогу відкрити вакцинацію для всіх охочих та захистити якомога більше людей від коронавірусної хвороби, зокрема від нового штаму “Дельта”, який вже дістався до України. Водночас у пунктах та центрах вакцинації першочергово щеплюватимуть літніх людей, людей з хронічними хворобами та інші вразливі групи населення”, – зазначив посадовець.

11:42:32 20.07.2021

Хмельницький обласний центр зайнятості: про Проєкт, який дає можливість ветеранам та ветеранкам отримати 400 євро на навчання

Хочеш змінити свою сферу діяльності? Мрієш про кар’єрний розвиток і гідну заробітну плату? Реєструйся у проєкті «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та  членів їхніх сімей».

16:47:37 19.07.2021

ПОЛОЖЕННЯ про проведення командного Чемпіонату області з шахів приуроченого Міжнародному дню шахів та Дню шахів в Україні

Мета і завдання. - популяризація шахів серед учнів - підвищення спортивної майстерності - виявлення найсильніших шахістів для участі у всеукраїнських змаганнях Термін і місце проведення

15:47:54 16.07.2021

Школа фермера ФАО: роль сільських жінок у популяризації екосистемних послуг

23 липня 2021 року Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) проведе практичну частину тренінгу «Роль сільських жінок у популяризації екосистемних послуг». Тренінг є частиною Польової школи фермера «Створення, реконструкція та управління полезахисними лісовими смугами».

15:37:06 16.07.2021

НАГАДУЄМО ПРО ДІЮ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ!

Нагадуємо! Карантинні обмеження продовжують діяти після продовження урядом карантину до 31 серпня 2021! На всій території країни встановлено «зелений» рівень епідемічної небезпеки. В таких умовах у громадському транспорті та під час масових заходів або відвідин приміщень всі учасники мають дотримуватись маскового режиму. Відповідно робота закладів громадського харчування, розважальних закладів, кінотеатрів та залів інших сфер культури, проведення інших масових заходів дозволяється за умов носінням масок та забезпечення засобами індивідуального захисту працівників. 

14:21:50 16.07.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля Державне підприємство «СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО»

На вимогу виконання Закону України "Про оцінку впливу довкілля" від 23.05.2017 №2059-VIII підприємство здійснює процедуру оцінки впливу на довкілля (ОВД). Державне підприємство "Старокостянтинівське лісове господарвство", реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планованої діяльності №22021728160 від 02 липня 2021 року.

13:54:14 15.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь