Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

УВАГА

Для забезпечення надійного електропостачання, збереження електричних мереж, створення належних умов їх експлуатації та запобігання нещасним випадкам від впливу електричного струму Правилами встановлено низку обов'язкових для виконання положень та вимог. Зокрема, електричними мережами, що підлягають охороні, вважаються трансформаторні підстанції, розподільчі пункти і пристрої, струмопроводи, повітряні лінії електропередачі, підземні та підводні кабельні лінії електропередачі та споруди, що до них належать (п. 1 Правил).

09:15:20 08.09.2021

10-річчя діяльності осередку ветеранів спорту Полонської міської територіальної громади.

07 вересня у міському Будинку культури відбулося відзначення 10-річчя діяльності осередку ветеранів спорту Полонської міської територіальної громади. Зі словами привітань та спогадами історії становлення та діяльності осередку звернувся до присутніх його голова Микола ПАВЛЮК, який також нагородив грамотами та подяками Хмельницької обласної громадської організації ветеранів спорту та Хмельницького обласного відділення НОК України кращих представників. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Віталій СІТАРСЬКИЙ від імені Полонської міської ради відзначив спортсменів-ветеранів грамотами, подяками та цінними подарунками. Очільник спортивної галузі громади зазначив, «…що осередок ветеранів спорту Полонської міської територіальної громади – єдина подібна організація у Хмельницькій області, яка також є прикладом для наслідування та творення спортивних традицій Полонщини».

15:54:26 07.09.2021

Полонська міська територіальна громада інформує та попереджає: ЧИМ ШКІДЛИВЕ СПАЛЮВАННЯ ОПАЛОГО ЛИСТЯ ТА СУХОЇ ТРАВИ!

Шкода від спалювання листя і сухої трави багатолика і надзвичайно небезпечна. На превеликий жаль, українці рідко надають цьому ваги. Жителі Полонської міської територіальної громади  не є виключенням. При згорянні однієї тони рослинних залишків у повітря вивільняється біля 9 кг мікрочастинок диму. До їх складу входять пил, окиси азоту, чадний газ, важкі метали і низка канцерогенних сполук. В тліючому без доступу кисню листі виділяється бензопірен, що викликає у людини РАКОВІ ЗАХВОРЮВАННЯ.  Окрім того, з димом у повітря вивільняються діоксини – одні з найотруйніших для людини речовин.

15:44:44 07.09.2021

Контролюючий орган протягом дії карантину має право проводити перевірки ЮО за період, який перевищує 1095 днів

Контролюючий орган має право протягом дії карантину (починаючи з 18 березня 2020 року і по останній календарний день місяця (включно), в якому завершується дія карантину), встановленого Кабінетом Міністрів України на всій території України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), проводити перевірки юридичних осіб, передбачені п. 52 прим. 2 підрозд. 10 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ) та постановою Кабінету Міністрів України від 03 лютого 2021 року № 89, якою скорочено дії обмежень на проведення деяких видів перевірок встановлених п. 52 прим. 2 підрозд. 10 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ, за період, який перевищує 1095 днів, оскільки строки давності,визначені ст. 102 ПКУ, збільшуються на весь період дії карантину. Порядок проведення податкових перевірок регулюється главою 8 розд. ІІ Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ), а також розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ, зокрема, п. 52 прим. 2 підрозд. 10 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ.

09:18:01 07.09.2021

Право на податкову знижку зберігається до кінця року

Громадяни, що сплачують кошти за здобуття освіти у державних навчальних закладах, можуть отримати компенсацію у вигляді податкової знижки. З метою використання такого права на податкову знижку у рахунок зменшення оподатковуваного доходу за наслідками звітного податкового року платник податків може включити фактично здійснені ним витрати у вигляді суми коштів, сплачених на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти такого платника податку та/або члена його сім’ї першого ступеня споріднення. Для підтвердження цього, подаються такі документи:

09:06:09 07.09.2021

Увага! Важлива інформація! Відключення водопостачання.

До уваги мешканців міста Полонного! У зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на мережі водопостачання 07.09.2021 р. з 10  до 18 год. будуть відключені від централізованого водопостачання вул. Київська, С. Бандери, Н.С. Говорун, Шевченка, частина вул.Лесі Українки від перехрестя вул. С. Бандери до перехрестя вул. П. Маркіша. Приносимо вибачення за незручності. Адміністрація КП "Тепловодопостачання".

09:00:44 07.09.2021

Декларувати можна ті активи, які перевищують передбачені законом норми

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування триватиме рік і тому є час розібратися з питаннями, які виникають у громадян. Процедура подання декларацій стосується не всіх платників податків. Хто може подавати декларації розповів виданню «Цензор.НЕТ» в. о. Голови Державної податкової служби України Євген Олейніков. За його словами, процедура декларування добровільна, та, якщо у громадян немає в ній потреби, ніхто не примушуватиме її проходити.

08:51:56 07.09.2021

Вітання міського голови з Днем підприємця

Указом Президента України від 5 жовтня 1998 року №1110/98 встановлено День підприємця, який відзначається щороку в першу неділю вересня.   Щиро вітаю з професійним святом ініціативних, креативних, наполегливих, сміливих та рішучих людей, завдяки яким в країні успішно розвивається підприємництво. Ми щиро вдячні вам, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяєте поступальному розвитку нашого міста і країни, забезпечуєте утворення нових робочих місць, що сприяє зменшенню міграції українців в пошуках роботи за межі України.

06:21:14 05.09.2021

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро і сердечно вітають Почесного громадянина м. Полонного Марченко Ганну Олексіївну!

Щиро вітаємо  Вас з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує  Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.  Довгих Вам років життя, міцного здоров’я і всього, що називається справжнім людським щастям. Життя хай квітне, мов вишневий сад, і кожен день усміхнено радіє, а доля хай дарує зорепад здоров’я, миру, успіхів, надії.    

07:41:54 04.09.2021

Від щирого серця та з великим задоволенням вітаю Вас з професійним святом – Днем нотаріату.

Нотаріус відіграє важливу роль у громадському житті, у підприємництві, у суспільних процесах загалом. Завдяки вашій праці реалізовуються права і законні інтереси громадян, організацій, установ. Ваша праця є елементом розбудови правової демократичної держави. Нотаріат розвивався і формувався з іншими важливими інституціями незалежної України. І сьогодні він є важливою професійною ефективною галуззю, яка має свої традиції, свій кодекс і взаємну солідарність. Від імені Полонської об’єднаної територіальної  громади, від себе особисто  вітаю всіх нотаріусів із професійним святом, бажаю усьому нотаріальному співтовариству, кожному нотаріусу зокрема, професійного зростання, високої довіри і поваги від людей. Хочу побажати усім вам міцного здоров’я, щастя, наполегливості та успіхів у праці, натхнення на щодень, рясних Божих благословінь.

08:35:54 02.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь