Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

Шановні працівники газової промисловості  Полонщини !

Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України. Ви працюєте в одній з провідних галузей української економіки. Від вас залежить стабільна робота всієї вітчизняної промисловості та енергетична безпека країни, ми завдячуємо вам теплом у наших оселях. Переконаний, що українські нафтовики, газовики та нафтопереробники і надалі докладатимуть максимум зусиль для подальшого розвитку своєї життєво важливої для держави галузі, робитимуть значний внесок у відродження національної економіки та зростання добробуту українського народу. Бажаю міцного здоров'я, мирного неба, достатку, благополуччя, творчої наснаги, нових трудових звершень в ім'я України.

07:33:14 12.09.2021

Шановні спортсмени, тренери, ветерани та шанувальники спорту!

Щиро вітаємо всіх Вас з Днем фізичної культури та спорту України! За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і Полонська ОТГ, і ми пишаємося вашими, шановні земляки, досягненнями. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації. Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. Зичимо спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашого району. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашої країни. В цей святковий день щиро бажаємо усім Вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

06:25:57 11.09.2021

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц СКРИМСЬКИЙ щиро вітають Почесного громадянина м. Полонного Засєкіна Олександра Федоровича з Днем народження .

                  Дозвольте від щирого серця привітати Вас з Днем народження.  Міцного здоров’я Вам, мирного неба над головою, достатку і благополуччя.  Довгих  років життя  та  гарного настрою.  Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!

07:59:40 10.09.2021

Відповідальність фізичних осіб - підприємців платників єдиного податку, які мають застосовувати РРО/ПРРО з 01.01.2021, але РРО не зареєстровано.

Яка відповідальність передбачена законодавством за порушення вимог застосування РРО ризиковим категоріям фізичних осіб - підприємців платникам єдиного податку, які мають застосовувати РРО/ПРРО з 01.01.2021, зокрема, якщо РРО не зареєстровано? Відповідальність суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції, за порушення вимог закону України від 06.07.1995 №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» визначається відповідними статтями цього Закону.

10:34:05 09.09.2021

Зміни у фіскальних чеках РРО з 1 жовтня 2021 року.

Зазначені зміни стосуються реквізитів фіскальних касових чеків на товари (послуги), що створюються та друкуються реєстраторами розрахункових операцій та програмними реєстраторами розрахункових операцій.

10:30:25 09.09.2021

Валютні цінності: як декларанту визначити базу для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування

Відповідно до п.п. «а» п. 4 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єктами одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – об’єкти декларування) можуть бути визначені підпунктами 14.1.280 і 14.1.281 п. 14.1 ст. 14 ПКУ активи фізичної особи, що належать декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходяться (зареєстровані, перебувають в обігу, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, у тому числі валютні цінності (банківські метали, крім тих, що не розміщені на рахунках, національна валюта (гривня) та іноземна валюта, крім коштів у готівковій формі, та права грошової вимоги (у тому числі депозит (вклад), кошти, позичені третім особам за договором позики), оформлені у письмовій формі з юридичною особою або нотаріально посвідчені у разі виникнення права вимоги декларанта до іншої фізичної особи.

10:24:45 09.09.2021

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ !!!

10 вересня 2021р. (П’ЯТНИЦЯ) приміщення ЦНАП буде тимчасово відключено від  електропостачання. В зв’язку з цим, прийом громадян  здійснюватись не буде.

08:41:48 09.09.2021

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та Полонський міський голова Франц Скримський щиро і сердечно вітають Почесного громадянина міста Полонного Анісімову Вікторію Олександрівну з Днем народження!

Ми раді привітати Вас з чудовим святом. І нехай у волоссі сивина, очі Ваші, як і раніше, світяться молодістю та завзяттям. Бажаємо Вам, насамперед, довголіття та здоров’я. Передавайте свою душевну мудрість молодому поколінню, а ми Вам будемо вдячні за це. Нехай зірки зійдуться на небі в сприятливий для Вашої долі візерунок , і дари життя сиплються на Вас з рогу достатку. Щиросердно бажаємо міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах.

07:52:09 09.09.2021

Інформація споживачам КП «Полоннетепловодопостачання»

Адміністрація КП «Полоннетепловодопостачання» приносить вибачення споживачам вулиць Н.С.Говорун, Л.Українки, Київська, С.Бандери, А.Герасимчука, Шевченка за тимчасові  незручності  спричинені відсутністю питної води в зв’язку з проведенням аварійно- відновлювальних робіт 7-9 вересня 2021 року.

19:34:08 08.09.2021

Шановні мешканці та гості Полонської міської територіальної громади!

На напрямку Козятин - Шепетівка , перегону Хролин - Полонне  виконуються роботи з середнього ремонту колії працівниками КМС-120. Рух автотранспорту на переїзді 123 км буде припинений з 17 год. 00хв. 07 вересня по 17 год 00 хв 13 вересня 2021 р. Проїзд автотранспорту буде здійснюватись через переїзди  118 км перегону Полонне-Хролин. Попереджувальні знаки будуть виставлені працівниками ПЧ-18.

10:08:55 08.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь