A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини ЦНАПу

ЯК ОТРИМАТИ СУБСИДІЮ З 1 ТРАВНЯ 2021 РОКУ.

Призначати житлові субсидії з 1 травня 2021 року, будуть після надання нових заяв від громадян. Крім заяви, потрібно подати декларацію про доходи та витрати, договір найму (оренди) житла (за наявності), копію договору про реструктуризацію заборгованості з оплати ЖКП (за наявності). Нові документи прийматимуть у травні-вересні 2021 року центром надання адміністративних послуг (ЦНАП) за адресою: м. Полонне, вул. Лесі Українки, 95В, (біля відділення Приватбанку). Заяву можна подати особисто, надіслати поштою або подати онлайн (через сайт Міністерства соціальної політики або через Єдиний портал електронних послуг). У декларації тепер потрібно вказувати: • площу житла; • відомості про осіб, які мешкають у квартирі або будинку; • дохід кожного з мешканців; • наявність автомобілів, з дати випуску яких минуло менше 5 років; • витрати за останній рік, що перевищують 50 тис. грн; • інформацію про купівлю безготівкової або готівкової іноземної валюти, банківських металів (на суму понад 50 тис. грн); • відомості про наявність коштів на депозитних рахунках в розмірі понад 25-кратного розміру прожиткового мінімуму.

09:27:03 06.05.2021

Електронний підпис

Одним із найзручніших засобів для користування цифровими сервісами або е-документообігом є електронний підпис, який забезпечить ідентифікацію автора електронного документа. Накладенням електронного підпису завершується створення електронного документа. Відносини, пов’язані з використанням удосконалених та кваліфікованих електронних підписів, регулюються Законами України «Про електронні довірчі послуги» та «Про електронні документи та електронний документообіг».

09:39:13 20.04.2021

Президент підписав закон щодо покращення умов надання породіллям державної допомоги «пакунок малюка»

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» щодо надання допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами та ефективного використання бюджетних коштів при фінансуванні одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» № 1359-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 30 березня 2021 року.

11:56:14 12.04.2021

«Під час «червоної» карантинної зони, Міграційна служба працюватиме у штатному режимі та надаватиме адміністративні послуги мешканцям області у повному обсязі»- начальник УДМС області Олег Паньков.

1) Олеже Михайловичу, з 7 по 18 квітня Хмельницька область знаходиться в режимі «червоної зони». Розкажіть, будь ласка, за яким графіком роботи працюватимуть підрозділи служби?

10:29:42 09.04.2021

Полонський РС УДМС інформує: порядок перевірки транслітерації у біометричних паспортних документах за допомогою електронного сервісу «Перевірка транслітерації»

Електронний сервіс «Перевірка транслітерації»- один із 15 сервісів, які запроваджені Державною міграційною службою України для зручності громадян в отриманні адміністративних послуг, які входять до компетенції служби. При оформленні біометричних паспортних документів, таких як паспорт громадянина України у формі ID-картки або паспорта для виїзду за кордон, громадяни мають можливість заздалегідь перевірити транслітерацію у них, скориставшись цим сервісом, що доступний за посиланням:  https://dmsu.gov.ua/services/transliteration.html

13:49:53 31.03.2021

Полонський РС УДМС інформує: змінили прізвище – змініть паспортні документи

Відповідно до ст. 35 Сімейного кодексу України, наречені мають право на вибір прізвища при реєстрації шлюбу. Зміна прізвища тягне за собою ряд обов'язкових правових наслідків, і в першу чергу це стосується необхідності заміни паспортних документів після одруження. В першу чергу, оформлюється паспорт громадянина України у формі ID-картки, а вже на його підставі – новий закордонний паспорт.

09:02:13 24.02.2021

«На час локдауну Міграційна служба області працює у звичному режимі та надає усі адміністративні послуги, які входять до компетенції ДМС України»- начальник Управління Олег Паньков.

Олеже Михайловичу, в період локдауну, тобто з 8 по 24 січня поточного року, за яким графіком працюватиме Міграційна служба області для отримання громадянами адмінпослуг?

16:13:03 13.01.2021

Про графік роботи Управління організації надання адміністративних послуг (ЦНАП) виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ в період карантину

Керуючись законом України «Про місцеве самоврядування»,  статтею 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»,  на виконання Постанови КМУ «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 11 березня 2020 року №211, Постанови КМУ «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» від 20 травня 2020 року №392 зі змінами,

10:00:41 04.01.2021

Міграційна служба Хмельниччини інформує

Вклеїти фотокартку до паспорта громадянина України по досягненні 25- та 45- ти річного віку під час карантинних заходів можна за місцем звернення Паспорт громадянина України є документом, що посвідчує особу власника та підтверджує  громадянство  України. На даний час паспорти громадянина України мають сучасний вигляд та оформляються у формі ID-картки, але чинними залишаються також паспорти громадянина України попереднього зразка, які мають вигляд паспортної книжечки.

15:38:20 10.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь