A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини ЦНАПу

В УДМС Хмельниччини провели оперативну онлайн-нараду з працівниками територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій області

В Управлінні Державної міграційної служби України в Хмельницькій області під керівництвом начальника Управління Олега Панькова було проведено робочу зустріч в режимі онлайн-наради з працівниками територіальних підрозділів. Учасниками наради було розглянуто порядок направлення паспортних документів для видачі їх заявникам за місцем фактичного проживання, виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України щодо застосування персональних санкцій, акцентовано увагу на дотриманні вимог антикорупційного законодавства та здійснено аналіз інформації, яка надійшла на електронний сервіс «Громадське опитування». Окрім цього, на завершення наради було підведено підсумки службової діяльності за 2022 рік та визначено пріоритетні напрямки роботи у наступному році.

08:22:57 23.01.2023

Міграційна служба Хмельниччини інформує

Близько 11 тисяч біометричних документів оформлено Міграційною службою Хмельниччини протягом листопада поточного року Протягом листопада 2022 року Управлінням та територіальними підрозділами оформлено: ID-карток – 4,2 тис.; Паспортів громадянина України для виїзду за кордон – 6,5 тис. Нагадуємо, що дізнатися стан оформлення паспортних документів можна на офіційному сайті Державної міграційної служби України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html .

10:59:06 05.12.2022

Довідки ОК-5 та ОК-7 можливо отримати за допомогою застосунку «Дія»

Подання заяви: до 5 хвилин Надання послуги: довідка формується та надсилається автоматично протягом кількох хвилин Вартість: безкоштовно Опис послуги: довідки ОК-5 — це сформовані індивідуальні відомості про застраховану особу з реєстру застрахованих осіб. Довідка формується за будь-який період, починаючи з 2000 року, та містить, зокрема, дані щодо суми заробітку для нарахування пенсії, страхового стажу, сплати страхових внесків

10:36:20 18.11.2022

ВАРТІСТЬ ОФОРМЛЕННЯ БІОМЕТРИЧНИХ ДОКУМЕНТІВ!

Із 1 листопада 2022 року змінюється вартість оформлення біометричних документів — паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон Розповідаємо про вартість послуг Повідомляють, що перший паспорт громадянина України у вигляді ID-картки при досягненні 14 років лишається безкоштовним. 

15:44:14 01.11.2022

До уваги відвідувачів ЦНАПу!!!

Доводимо до вашого відома, що у разі відсутності світла у ЦНАПі Полонської ТГ послуги не надаються. Також у разі оголошення повітряної тривоги до початку робочого дня ЦНАП починає працювати через 30 хв після закінчення повітряної тривоги. У разі оголошення повітряної тривоги під час робочого дня всі співробітники та відвідувачі ЦНАП переходять до найближчого укриття та відновлюють роботу через 10 хв після відбою повітряної тривоги.

15:38:06 01.11.2022

Представництво ДП «Документ» розпочало оформлення паспортних документів громадянам України у Варшаві

Як оформити паспортні документи за кордоном? Це питання актуальне для багатьох українців, які вимушено перебувають за межами України під час війни. Уряд, Міністерство внутрішніх справ України та Державна міграційна служба добре обізнані з цією проблемою. І саме для її вирішення 10 червня 2022 року було прийнято відповідну  постанову Уряду, яка суттєво розширює можливості оформлення паспортних документів за межами України.   

11:00:19 22.07.2022

ДІЯ витяг про місце проживання

Як отримати витяг про місце проживання? Актуальною темою на сьогодні є діджиталізація. Михайло Федоров та мінцифра анонсували нову послугу, скористатись якою можна перейшовши на портал дія. Громадянам України які скористалися послугою реєстрація місця проживання, Міністерство цифрової трансформації України надало можливість замовити витяг про місце проживання який раніше називався довідка про реєстрацію місця проживання.

11:43:25 19.07.2022

Уряд затвердив експериментальний проект щодо оформлення ID-картки та закордонного паспорта громадянам України, які перебувають закордоном

Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 678 від 10 червня 2022 року, якою затверджено Порядок реалізації експериментального проекту щодо оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон громадянам України, які перебувають за межами України. Експериментальним проектом передбачено, що прийняття документів для оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон громадянам України, які перебувають за межами нашої країни, здійснюватиме розміщений за межами України відокремлений підрозділ державного підприємства «Документ», яке належить до сфери управління ДМС України та є адміністратором Єдиного державного демографічного реєстру. Перелік держав, у яких буде здійснюватися прийняття документів для оформлення паспортів громадянина України, визначатиметься ДМС України за погодженням з Міністерством закордонних справ.

16:20:29 16.06.2022

Витяг з реєстру територіальної громади формуватиметься на Єдиному державному вебпорталі електронних послуг «Дія»

Державна міграційна служба України спільно з Міністерством цифрової трансформації України розробили можливість формування на Єдиному державному вебпорталі електронних послуг Дія витягу про місце проживання.

15:36:00 16.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь