A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Закордонні паспорти та ID-картки: що змінилось і де оформляються

Дата: 13.05.2022 15:35
Кількість переглядів: 346

З метою збереження персональних даних громадян України 24.02.2022 року ДМС України було прийнято рішення про відключення усіх інформаційних систем Державної міграційної служби України та водночас повністю призупинено роботу усіх територіальних органів та підрозділів ДМС.

З 15 березня усі територіальні підрозділи ДМС у Хмельницькій області  здійснюють прийом та надання послуг щодо оформлення ID-картки, закордонного паспорта громадянина України, продовження строку дії закордонних паспортів, термін дії яких закінчився та внесення відомостей про дітей, зокрема, вклеювання фотокартки до закордонних паспортів батьків.

Громадяни, які втратили документи або строк дії яких закінчився, мають можливість звернутися до територіального підрозділу ДМС незалежно від зареєстрованого місця проживання, як для хмельничан, так і для переселенців.

Незмінною залишилась вартість оформлення паспортів: 

Вартість оформлення паспорта громадянина України - 372 грн., а вартість  термінового документу - 498 грн.

 

Щодо паспорта громадянина України для виїзду за кордон, його вартість - 733 грн.,  термінового -1085 грн.

Варто врахувати, що на даний час зупинено строки надання адміністративних послуг суб’єктами їх надання та строки видачі дозвільними органами документів дозвільного характеру на час воєнного стану в Україні. 

Куди йти переселенцям?

Багато українців, тікаючи від війни, залишили все цінне вдома. В тому числі і документи. Відновити внутрішні паспорти через втрату переселенцям можна у територіальних підрозділах міграційної служби. У м. Полонне їм слід звернутись до підрозділу міграційної служби за адресою вул. Героїв Майдану, 6. За цією адресою також можна отримати послуги щодо оформлення паспортів громадянина України та паспортів громадянина України для виїзду за кордон.

Що змінилось в умовах воєнного стану?

Наразі до паспортів батьків або законних представників здійснюється вклеювання фото дітей із зазначенням їх персональних даних. Ця інформація посвідчує їхню особу та підтверджує громадянство України.

У закордонний паспорт батьків можна вклеїти фотокартку дитини віком до 18 років і за такою процедурою виїжджати за кордон неповнолітнім.

Також громадяни, у яких закінчується термін дії закордонного паспорту, можуть його продовжити.

Тобто зараз відліковується 5 років від того терміну, коли закінчилась дія закордонного паспорту і продовжується на цей термін. До прикладу, якщо сьогодні у вас закінчилась дія паспорту, то наступного дня можна звертатись до територіального підрозділу міграційної служби для його продовження. У м. Полонне – це вул. Героїв Майдану, 6. Продовження дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон здійснюється у той самий день. Послуга є безкоштовною. 

Додаткову інформацію щодо можливості отримання адміністративних послуг можна дізнатись зателефонувавши на номер телефону Полонського сектору – (03843) 2-01-60, а також на номер телефону «гарячої лінії» УДМС у Хмельницькій області (0382) 65-03-06 та (093) 273-85-10.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь