A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини ЦНАПу

ЮНІСЕФ — українцям: програма грошової допомоги Спільно

ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики України розпочинають багатоцільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки. Програми грошової допомоги від ЮНІСЕФ Спільно — це  додаткова підтримка багатодітних українських сімей, які постраждали від війни. На першому етапі допомогу отримають понад 50 тис. сімей з дітьми. Протягом першої фази Програми ЮНІСЕФ допомагає родинам в Україні, які належать до однієї з двох категорій:

15:33:43 20.05.2022

Закордонні паспорти та ID-картки: що змінилось і де оформляються

З метою збереження персональних даних громадян України 24.02.2022 року ДМС України було прийнято рішення про відключення усіх інформаційних систем Державної міграційної служби України та водночас повністю призупинено роботу усіх територіальних органів та підрозділів ДМС.

15:35:12 13.05.2022

У Шепетівці розпочалась реєстрація на отримання грошової допомоги від ООН

У Шепетівці відкрився центр реєстрації переселенців для отримання грошової допомоги від Організації Об'єднаних Націй. Знаходиться він у приміщенні Шепетівської міської бібліотеки №1 по вул. Героїв Небесної Сотні 54 (праве крило будинку культури).

09:44:43 03.05.2022

Як отримати статус та допомогу для внутрішньо переміщених осіб.

Якщо через війну вам довелося покинути домівку та евакуюватися в більш безпечні регіони України, то ви можете отримати в Дії за кілька кліків статус переселенця та виплату 2000 грн від держави — для себе та своїх дітей.

11:34:54 22.04.2022

Агентство ООН у справах біженців надаватиме грошову допомогу внутрішньо переміщеним особам

Агентство ООН у справах біженців розпочинає збір даних для надання грошової допомоги, людям, які були змушені покинути свої домівки внаслідок воєнних дій з метою допомогти їм задовольнити свої нагальні життєві потреби у Хмельницькій області. Проект реалізується через партнерів УВКБ ООН в Україні: БФ «Право на Захист», громадські організації КримSOS, NEEKA, Nehemiya. Отримати інформацію та надати дані для отримання грошової допомоги можна за адресами:

10:49:06 13.04.2022

Нові програми з підтримки вимушених переселенців

Кабінет Міністрів повідомляє про започаткування низки програм з підтримки вимушених переселенців – людей, які залишили житло і втратили роботу через проведення активних бойових дій у їхніх регіонах та виїхали в безпечні місця. Для підтримки внутрішньо переміщених осіб на території України передбачені такі механізми: 1) щомісячна допомога від держави в розмірі 2000 гривень на місяць для дорослого і 3000 гривень на місяць для дітей та осіб з інвалідністю, яка нараховується щомісяця протягом воєнного стану + 1 місяць після його закінчення або скасування. Заявку можна подати особисто до органів соціального захисту населення, уповноваженої особи громади чи ЦНАПу або ж за допомогою Порталу чи додатку «Дія»;

14:50:04 29.03.2022

За кожного прийнятого переселенця українцям платитимуть 450 грн. Ці кошти можна отримати як компенсацію витрат на комунальні послуги. Хто може на них претендувати та як отримати

Українці, які безкоштовно прийняли вимушених переселенців у своїх домівках, можуть отримати компенсацію витрат на комунальні послуги. Як повідомили у Міністерстві розвитку громад і територій, за кожного переселенця уряд виплачуватиме близько 450 грн. на місяць. Власники житла, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб, отримають гарантовану державну підтримку в розмірі близько 450 грн. на місяць за кожну прийняту особу, незалежно від віку, для компенсації витрат на комунальні послуги.

13:44:28 22.03.2022

Виплата 6500 гривень від єПідтримки: де, як і хто може отримати

08 березня 2022 року у межах єПідтримки запустили виплату 6500 грн. для українців із населених пунктів, де ведуться активні бої з окупантом. Вже понад 2 мільйони користувачів подали заявки. Команда Дії відповідає на найпоширеніші запитання: Хто може отримати допомогу? Чинні ФОП I-IV груп, які подали звітність за IV квартал 2021 року або загалом за 2021 рік. Усі наймані працівники, за яких роботодавці подали звітність за IV квартал 2021 року або загалом за 2021 рік, крім працівників бюджетних установ, фондів загальнодержавного страхування та державної служби. 

13:39:59 22.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь