A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини ЦНАПу

Гід з державних послуг

Гід з державних послуг - це інформаційний інтернет-портал, що містить інформацію про державні послуги, які надаються в Україні. Зараз на Гіді є інформація щодо державних послуг — про місце, спосіб, строк, вартість, результати отримання послуг, а також необхідні документи та спосіб оскарження їх результатів. Їх кількість постійно зростає, поповнюючись кожного дня новими послугам та відомостями про них. 

13:36:01 04.12.2020

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ ТА РАЙОНУ

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПОЛОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПОВІДОМЛЯЄ: з метою забезпечення видачі готових паспортних документів у день виборів, 25 жовтня 2020 року,  з 8.00 до 20.00 буде здійснюватись видача ID-карток.

10:05:34 23.10.2020

«Синдром струшеної дитини» – чому не можна струшувати дитину

Під час карантинних обмежень зростає рівень стресу, особливо серед батьків новонароджених дітей. Це підвищує ризик вчинення насильства над дітьми. Проведене опитування серед батьків показало, що 5% батьків струшують свою дитину з метою її заспокоєння і взагалі не мають інформації про шкідливий вплив таких дій. Таке явище як «Синдром струшеної дитини» є фізичним та психологічним насильством щодо неї та призводить до ушкодження мозку, а в деяких випадках – має летальні наслідки.

08:56:18 13.10.2020

Сервіс « Електронна черга»: порядок реєстрації громадян на оформлення біометричних документів

(інтерв’ю начальника УДМС О.М.Панькова) Протягом 20-ти останніх років ми спостерігали швидкий розвиток технологій, які за короткий час докорінно змінили наше життя. Поступово еволюціонують державні сервіси, що змінюють звичні всім черги на декілька кліків у комп’ютері або смартфоні. Саме про електронні сервіси, які запровадженні Державною міграційною службою України маємо змогу поговорити із начальником Управління ДМС України в Хмельницькій області Олегом Паньковим.

08:56:17 03.08.2020

До уваги жителів громади та району!!!

Відповідно до Наказу Міністерства юстиції України від 14 липня 2020 року № 2409/5 «Про деякі питання впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», що набирає чинності 28.07.2020р. з 17 серпня 2020 року впроваджується оновлене програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (ЄДР, Єдиний державний реєстр).

16:16:11 28.07.2020

Про внесення змін та затвердження у новій редакції Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади

Керуючись Законами України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про адміністративні послуги»,  «Про державну реєстрацію актів цивільного  стану»,  «Переліком адміністративних послуг органів виконавчої влади, які надаються через центр надання адміністративних послуг», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 р. №523 зі змінами, Постановою Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини»  від 10.07.2019 №691,  рішенням Полонської міської ради «Про утворення Центру надання адміністративних послуг у Полонській міській об’єднаній територіальній громаді та затвердження Положення про нього» від 30.05.2017 року №6 зі змінами, враховуючи лист відділу  комунальної власності та інфраструктури виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ, з метою покращення якості надання адміністративних послуг, виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади

13:32:26 02.07.2020

Оформлення допомоги при народженні онлайн 2020

Мінсоцполітики запровадило Е-послугу  оформлення допомоги при народженні дитини на порталі: e-services.msp.gov.ua Відтепер допомогу при народженні батьки можуть оформити онлайн. Основні переваги нової опції від Мінсоцполітики:  - послугою ви можете скористатись не виходячи з дому чи офісу: подати заяву та отримати результат;  - скористатися послугою ви маєте змогу цілодобово, кожного дня;  - перелік документів скорочено.

11:16:10 10.04.2020

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

З метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 та відповідно до затверджених Урядом заходів, з 06.04.20 року  ЦНАП Полонської ОТГ  переведено на максимальне використання засобів дистанційного зв’язку! На період карантину  обслуговування суб'єктів звернення здійснюється лише у виключних випадках  та тільки  згідно  графіка  обслуговування за  слідуючими напрямками: Реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання, видача довідки про реєстрацію місця проживання – понеділок, п’ятниця з 9.00 до 12.00; 

20:08:29 07.04.2020

На період карантину пенсії і соціальні допомоги перепризначатимуться автоматично

На період карантину пенсії та державні соціальні допомоги будуть перепризначені автоматично. Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)” врегульовано питання продовження виплати  на період карантину всіх пенсій і допомог людям, в яких на цей час припадає перекомісія МСЕК та ЛКК про встановлення інвалідності і перепризначення (продовження) пенсій та допомог на новий період, без заяв та без будь-яких документів. 

10:57:23 07.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь