Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Виплата 6500 гривень від єПідтримки: де, як і хто може отримати

Дата: 22.03.2022 13:39
Кількість переглядів: 396

08 березня 2022 року у межах єПідтримки запустили виплату 6500 грн. для українців із населених пунктів, де ведуться активні бої з окупантом. Вже понад 2 мільйони користувачів подали заявки. Команда Дії відповідає на найпоширеніші запитання:

Хто може отримати допомогу? Чинні ФОП I-IV груп, які подали звітність за IV квартал 2021 року або загалом за 2021 рік. Усі наймані працівники, за яких роботодавці подали звітність за IV квартал 2021 року або загалом за 2021 рік, крім працівників бюджетних установ, фондів загальнодержавного страхування та державної служби. 

Які області України підпадають під програму? Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Київська, Житомирська, Одеська, Волинська, Дніпропетровська та місто Київ. Стежте за інформацією про оновлення списку областей, щоб подати заявку на отримання коштів.

Якщо людина працює в області, де ведуться бойові дії, але підприємство зареєстровано в регіоні, який не входить у список. Чи отримає вона виплату? На жаль, ні. Оскільки податки сплачуються до іншої області відповідно до даних Державної податкової служби.

Протягом якого часу застрахована особа отримає кошти? Кошти зараховуються протягом 10 робочих днів із моменту подачі заявки. Зважте, що вихідні дні не враховуються.

Чи існують обмеження на витрату 6500 грн від єПідтримки? Ні. Кошти можна витрачати на будь-які товари чи послуги. Також 6500 грн можна зняти готівкою в банкоматі або перерахувати на іншу картку.

Де, крім Дії, можна отримати допомогу? Послуга єПідтримка працює виключно в мобільному застосунку Дія. Щоб отримати 6500 грн від держави, встановіть Дію на свій телефон. 

Стежте за інформацією про оновлення списку областей, щоб подати заявку на отримання коштів.

Через які саме банки можна відкрити картку?У програмі беруть участь усі банки, які підключені до єПідтримки: Monobank, Альфа-банк, ПриватБанк, А-Банк, Ощадбанк, Укргазбанк, Raiffeisen BANK, Восток банк, IdeaBank, izibank, ПУМБ. Це можна зробити онлайн або у відділеннях. Фото без опису

Якщо людина працює в області, де ведуться бойові дії, проте підприємство зареєстровано в регіоні, який не входить у список. Чи отримаю вона виплату? На жаль, ні. Оскільки податки сплачуються до іншої області відповідно до даних Державної податкової служби.  

Отримати цю виплату можна один раз та винятково за допомогою мобільного застосунку "Дія", пояснюють в Мінцифрі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних