A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини ЦНАПу

Відповідно до рішення Кабінет Міністрів України та за пропозиції Міністерства соціальної політики

Держава продовжить виплачувати призначені державні соціальні допомоги людям протягом часу дії воєнного стану плюс один місяць після його завершення, звертатись за перепризначенням не потрібно. Після скасування воєнного стану органи соціального захисту поінформують одержувачів про необхідність протягом одного місяця оновити документи, необхідні для того, щоб продовжувати отримувати допомогу.

15:53:38 09.03.2022

ПОСТАНОВА від 28 лютого 2022 р. № 165 "Деякі питання реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб"

Деякі питання реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб 1. Зупинити строки надання адміністративних послуг суб’єктами їх надання та видачу дозвільними органами документів дозвільного характеру на час воєнного стану в Україні. Відповідно до статті 64 Конституції України, статей 121, 20 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, Указу Президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 “Про введення воєнного стану в Україні” Кабінет Міністрів України постановляє:

10:07:16 09.03.2022

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

До уваги жителів громади! Громадяни, які подавали документи у ЦНАП Полонської ОТГ для виготовлення документів, що посвідчують особу (паспорти), можуть їх отримати у Полонському секторі державної Міграційної служби України за адресою м.Полонне вул. Героїв Майдану 6 (приміщення поліції, вхід з правої сторони, приміщення бувшого паспортного столу).

14:07:24 25.02.2022

Полонський сектор УДМС інформує: скористайтесь сервісом «Електронна черга» та оберіть зручний для вас час для оформлення біометричних паспортних документів!

Жодних виснажливих черг, щоб подати заяву на оформлення біометричних документів. Завдяки сервісу «Електронна черга» є можливість обрати не лише конкретну дату відвідування підрозділу міграційної служби, а й навіть час. Для запису до черги потрібно зайти на сайт Державної міграційної служби України (https://dmsu.gov.ua/) та обрати розділ «Електронна черга». За допомогою вказаного онлайн-сервісу можна здійснити запис на найближчі 2 тижні.

13:17:39 16.12.2021

ДІЯ = Державні послуги онлайн =

Платформа Центрів Дія призначена для отримання фізичними та юридичними особами інформації, необхідної для звернення до центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), а також забезпечення постійного підвищення якості надання адміністративних та інших публічних послуг у ЦНАП. На Платформі Центрів Дія громадяни можуть:

08:57:02 10.11.2021

Полонський сектор інформує: порядок оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки на період карантинних заходів

Шановні жителі міста та району! Полонський сектор УДМС області інформує, що на період дії КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ отримати паспорт громадянина України у формі ID-картки – вперше,  у разі закінчення терміну дії, втрати, при обміні паспорта «старого зразка» на ID-картку за бажанням або ж вклеїти фото до паспортної книжечки можна у будь-якому підрозділі Міграційної служби області незалежно від реєстрації місця проживання. 

08:46:29 04.11.2021

Полонський РС УДМС інформує: порядок оформлення біометричного закордонного паспорта для дитини

Паспорт громадянина України для виїзду за кордон є документом, що посвідчує особу, підтверджує громадянство України особи, на ім’я якої він оформлений та дає право такій особі на виїзд з України і в’їзд в Україну. Виїжджаючи із дитиною за кордон, батьки мають заздалегідь подбати про паспортний документ, який необхідний дитині для перетину кордону як це передбачено законодавством України.

16:40:43 04.08.2021

Корисна інформація!

На виконання доручення Державної служби України з питань праці від 30.07.2020 року №Д-290/1/11-20 заявник може подати на розгляд до управління Держпраці у Хмельницькій області декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Міністерства економіки України безпосередньо у ЦНАП за посиланням https://my.gov.ua/info/servise/byservicescope-2/5085/details.

10:57:39 28.07.2021

Полонський РС УДМС інформує: закінчився термін дії ID-картки – звертайтесь до Міграційної служби

Міграційна служба Хмельниччини рекомендує власникам ID-картки звернути увагу на термін дії документа, зокрема громадянам, які оформляли паспорт вперше по досягненню 14 років. Адже паспорт громадянина України у формі ID-картки вперше видається зі строком дії на 4 роки, а при досягненні особою 18-ти років термін дії паспортного документа складає 10 років.

14:22:17 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь