A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Проведення другого етапу комунікаційної кампанії „Готуймося!”

Проведення другого етапу комунікаційної кампанії „Готуймося!”

Триває розпочата Міністерством розвитку громад та територій України інформаційна кампанія „Готуймося!”, спрямована на максимальне інформування громадян про підготовку до опалювального сезону 2022/2023 року. Наразі розпочинається другий етап кампанії, присвячений підвищенню обізнаності громадян про те, як зменшити теплові витрати в домівках та як діяти, якщо зникне опалення.

14:56 08.11.2022

2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху

2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху

З 14 по 29 листопада в Україні буде проведено 2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху (далі-Тиждень), який покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах і пошуку шляхів їх подолання. Серед заходів Тижня заплановано проведення тематичного круглого столу з онлайн-трансляцією за участі представників профільних державних відомств та структур, фахівців транспортної галузі, громадськості; міжнародної науково-практичної конференції «Реалізація та розвиток публічної політики у сфері безпеки дорожнього руху Під час війни та у повоєнний період»; щорічних традиційних онлайн-уроків з безпеки дорожнього руху; щорічної загальнонаціональної благодійної акції зі здачі крові «Здай кров - врятуй життя». Також традиційно під час 2-го етапу відбудеться підведення підсумків та оголошення переможців V щорічного Всеукраїнського конкурсу соціальних фото- та відеоробіт в рамках національного проекту «Безпечна країна».

10:33 08.11.2022

Державний портал «Діти війни»

Державний портал «Діти війни»

Від початку повномасштабної війни в Україні запрацював державний портал розшуку дітей «Діти війни». Його мета – сприяти пошуку дітей, визволити їх з місць примусового переміщення чи депортації. На порталі можна повідомити про дитину, яка загубилася, про злочин, скоєний проти неї, а також про факт депортації дитини, примусову зміну громадянства та документів дитини.

16:35 07.11.2022

В Україні запрацював державний портал розшуку дітей

В Україні запрацював державний портал розшуку дітей

Інформаційна платформа «Діти війни» childrenofwar.gov.ua допомагатиме оперативно збирати інформацію про дітей, які постраждали під час війни, щоб якомога швидше їх врятувати. Окрім поширення достовірних статистичних та згодом аналітичних даних, ресурс стане місцем єдиного звʼязку для батьків, свідків злочинів проти дітей та представників правоохоронних органів. 

13:33 07.11.2022

В УКРАЇНІ РОЗРОБИЛИ ЗБІРКУ МЕТОДИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ І СВОБОД ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ ТА ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ, ЯКЕ ПОСТРАЖДАЛО ВІД ВІЙСЬКОВОЇ АГРЕСІЇ РФ ПРОТИ УКРАЇНИ

В УКРАЇНІ РОЗРОБИЛИ ЗБІРКУ МЕТОДИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ І СВОБОД ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ ТА ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ, ЯКЕ ПОСТРАЖДАЛО ВІД ВІЙСЬКОВОЇ АГРЕСІЇ РФ ПРОТИ УКРАЇНИ

В Україні розробили збірку методичних матеріалів щодо забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, яке постраждало від військової агресії рф проти України Збірка була розроблена БО «Благодійний фонд «Стабілізейшен суппорт сервісез» спільно з Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у межах реалізації проєкту «Єднання заради дії» за підтримки «IREX в Україні». 

16:46 02.11.2022

Права споживачів на придбання через інтернет-магазин «ДроваЄ»

Права споживачів на придбання через інтернет-магазин «ДроваЄ»

До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надходять звер­нення від громадян щодо сприяння у вирішенні питання придбання у держав­них підприємств дров для опалення свого помешкання, оскільки у посеред­ників ціна на дрова є занадто високою. Для громадян, які проживають у сільській місцевості, особливо пенсіонерів, ціна на дрова має важливе значення.

08:41 02.11.2022

Профілактика грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ)

Профілактика грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ)

Епідемічний сезон грипу триває орієнтовно з вересня - жовтня  по березень - квітень кожного року. В цей час є найбільший ризик заразитися на грип та ГРВІ. За даними «Центру громадського здоров’я України» в Україні цього епідсезону очікують одночасну циркуляцію чотирьох штамів грипу і коронавірусу SARS-CoV-2.     

16:24 01.11.2022

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ПОЛІОМІЄЛІТ

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ПОЛІОМІЄЛІТ

Ліквідація поліомієліту – наше спільне майбутнє. Увесь світ працює над тим, щоб викорінити цю хворобу.  Згідно даних МОЗ України в Україні триває спалах поліомієліту, який трапився наприкінці минулого року. Тоді випадки цього захворювання виявили у Рівненській та Закарпатській областях, а півторарічна дитина отримала параліч.

11:27 28.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь