A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

25 листопада стартувала Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

25 листопада стартувала Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні, з 25 листопада до 10 грудня включно, проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства», яку ініціював Перший всесвітній інститут жіночого лідерства у 1991 році. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні або окремій державі соціальний простір, вільний від насильства.

10:00 30.11.2022

Від 1 грудня оформлення житлових субсидій та пільг здійснюватимуть органи Пенсійного фонду України

Від 1 грудня оформлення житлових субсидій та пільг здійснюватимуть органи Пенсійного фонду України

З 1 грудня житлові субсидії та пільги призначатимуть органи Пенсійного фонду України Пенсійний фонд України у жовтні та листопаді виплатив українцям субсидії за вересень та жовтень, які були призначені органами соціального захисту населення. Починаючи з 1 грудня 2022 року Пенсійний фонд України буде не лише виплачувати, а й призначати житлові субсидії та пільги: тобто громадяни, які витрачають на оплату комунальних послуг більше, ніж 15% сукупного місячного доходу домогосподарства, з 1 грудня для призначення субсидії мають звертатися до органів Пенсійного фонду України. При цьому людина може самостійно обрати до якого саме сервісного центру Фонду їй зручно звернутися. Це не залежить від місця її офіційної реєстрації. 

09:21 30.11.2022

День пам'яті жертв голодоморів

День пам'яті жертв голодоморів

Шановні полончани! Жахливе лихо людства — Голодомор 1932 — 1933 років в Україні - трагедія, яку пережив український народ, за втратами мирних, невинно убієнних людей можна порівняти лише з втратами нашого народу в Другій світовій війні. Голодомор — злочин геноциду проти українського народу, злочин проти людяності! 

08:00 26.11.2022

25 листопада – Міжнародний день боротьби   з насильством щодо жінок

25 листопада – Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок

Генеральна Асамблея ООН оголосила 25 листопада Міжнародним днем боротьби за ліквідацію насильства відносно жінок в 2000 році. Дата 25 листопада була вибрана в пам’ять про сестер Мірабаль – політичних активісток, забитих до смерті палицями таємною поліцією за наказом диктатора Домініканської Республіки Рафаеля Трухільо в 1960 році.

18:00 25.11.2022

ГУ Пенсійного фонду у Хмельницькій області інформує

ГУ Пенсійного фонду у Хмельницькій області інформує

ГУ ПФУ в Хмельницькій області is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: Вебінар для страхувальників - ГУ ПФУ в Хмельницькій області's Zoom Meeting Time: Nov 22, 2022 10:00 Helsinki Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/4149041133?pwd=UmtpYlBDeWdnL2dPZU1VN2JEcXoyUT09 Meeting ID: 414 904 1133 Passcode: 21318350

10:38 18.11.2022

На Хмельниччині понад 55 тисяч людей хворіють на діабет: що потрібно знати, щоб контролювати хворобу

На Хмельниччині понад 55 тисяч людей хворіють на діабет: що потрібно знати, щоб контролювати хворобу

В межах інформаційної кампанії, присвяченої Всесвітньому Дню боротьби з цукровим діабетом, розповідаємо більше про цю хворобу та її лікування. Цукровий діабет— це загальна назва групи захворювань, внаслідок яких виникає стійке підвищення рівня глюкози в крові. За інформацією Департаменту охорони здоров’я ОВА, на Хмельниччині кількість хворих цукровим діабетом на початок 2022 року склала понад 55,4 тисяч осіб. З них понад 2 тисячі інсулінозалежні (І тип) та майже 6 тисяч – інсулінонезалежні із отриманням інсуліну (ЦД ІІ типу). Хворіли на цукровий діабет і 254 дитини. За 9 місяців 2022 року цукровий діабет вперше виявили ще у 2777 осіб.

10:37 18.11.2022

Пенсійний фонд України розширив можливості використання цифрового паспорта (ID-картки) в «Дії»

Пенсійний фонд України розширив можливості використання цифрового паспорта (ID-картки) в «Дії»

Сервісні центри головних управлінь Пенсійного фонду України отримають додатковий інструмент, за допомогою якого для підтвердження особи відвідувача можуть приймати е-паспорт (ID-картку), сформований в застосунку «Дія». Інформаційний обмін між Пенсійним фондом України та Міністерством цифрової трансформації України дозволить зробити більш доступними послуги громадянам, які використовують мобільний застосунок «Дія».

13:45 17.11.2022

ЗАХИСТІТЬ СЕБЕ ТА СВОЮ ДИТИНУ ВІД СМЕРТЕЛЬНИХ ХВОРОБ

ЗАХИСТІТЬ СЕБЕ ТА СВОЮ ДИТИНУ ВІД СМЕРТЕЛЬНИХ ХВОРОБ

Про щеплення сьогодні багато дискутують: варто чи не варто їх робити, чого вони приносять більше – користі, чи шкоди, чи усім дітям потрібні? Звісно, про їхню користь говорити не доводиться: що там не кажи, а вони таки потрібні, адже це стовідсоткова гарантія того, що дитина не загине (хоч страшно звучить, але це саме так)  приміром від дифтерії чи кашлюка. Інфекційні хвороби небезпечні своїми ускладненнями, що можуть призвести до інвалідності, а деякі — навіть до смерті. Інфекційні хвороби, від яких (або від тяжких ускладнень яких) можна захиститися за допомогою імунізації, передаються від інфікованої особи до здорової, як правило, повітряно-крапельним шляхом.

11:23 15.11.2022

Ринок праці Хмельниччини

Ринок праці Хмельниччини

У січні-жовтні 2022 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 37,6 тисяч громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували понад 4 тисяч роботодавців. Завдяки злагодженій співпраці між роботодавцями та службою зайнятості 61,6% вакансій було укомплектовано.

09:43 11.11.2022

Платформа “Свідок” - воєнний щоденник українців, що збирає докази воєнних злочинів росіян для Міжнародного кримінального суду

Платформа “Свідок” - воєнний щоденник українців, що збирає докази воєнних злочинів росіян для Міжнародного кримінального суду

Українці разом зі американською фундацією AI for good Foundation створили неприбуткову гуманітарну платформу Svidok.org. Це - персональний воєнний щоденник, де кожен українець анонімно може поділитись своїм воєнним досвідом. Думки, світлини з рідних міст, спогади, переживання. Чому варто документувати досвід воєнного життя та свідчення воєнних злочинів? Ми маємо розповісти про війну нащадкам, аби не допустити її знову. Так само, як робили попередні покоління у часи сталінського терору і Другої світової. Тож документуйте свої свідчення вже, в реальному часі, аби зберегти свої спогади максимально точними.

13:30 10.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь