A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА ГРИП!

УВАГА ГРИП!

На Хмельничинні загострилася епідситуація по захворюваності на грип та ГРВІ. Ріст захворюваності розпочався на 49 тижні поточного року та  продовжується і на 50 тижні (12.12-18.12.22р.), коли було зареєстровано 11082 захворілих, що в 1,3 рази перевищує рівень минулого тижня. Показник захворюваності на 100 тис. населення склав 889,36 і на 39,9% перевищив пороговий рівень. Захворюваність зросла як серед дітей, так і серед дорослих. В області лабораторно підтверджена циркуляція вірусів грипу «А» та «В».

16:09 22.12.2022

Проведено засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності , демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при Полонській міській раді

Проведено засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності , демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при Полонській міській раді

20.12.2022 року в приміщенні Полонської міської ради відбулося чергове засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

08:43 21.12.2022

ОБЕРЕЖНО!  ГРИП  ПТИЦІ!

ОБЕРЕЖНО! ГРИП ПТИЦІ!

В ряді країн Європи, прикордонних з Україною територіях, зареєстровано спалахи високопатогенного грипу птиці. Це особливо небезпечне захворювання, яке дуже швидко передається від хворої до здорової птиці та закінчується 100% загибеллю. До хвороби сприятливі усі види птиці та люди.

15:53 20.12.2022

«Стань патронатним вихователем – зміни життя дитини».

«Стань патронатним вихователем – зміни життя дитини».

Головною умовою гармонійного розвитку дитини є її виховання в сім’ї. На жаль, не кожна родина, в силу різних обставин, здатна забезпечити їй нормальні умови життя, захист та піклування. Раніше такі діти ризикували потрапити до інституційного закладу, але з появою в Україні патронатних сімей багато чого змінилось.

17:12 15.12.2022

«ВОБИ2» — ЧАТ-БОТ З ПРАВИЛ ПОВЕДІНКИ ПІД ЧАС ВІЙНИ

«ВОБИ2» — ЧАТ-БОТ З ПРАВИЛ ПОВЕДІНКИ ПІД ЧАС ВІЙНИ

В Україні створили чат-бот «Воби2», який в ігровій формі вчить малих і старших українців, як правильно діяти в умовах воєнного стану. Матеріал подано у формі гри: бот надсилає запитання, а користувач має обрати правильну відповідь із запропонованих варіантів.  Завдяки проходженню всіх рівнів гри, діти здобудуть теоретичні знання щодо дій під час: 

09:46 15.12.2022

Голови громад Хмельниччини виступили проти скандального законопроекту щодо містобудівної реформи

Голови громад Хмельниччини виступили проти скандального законопроекту щодо містобудівної реформи

На розгляді Верховної Ради України перебуває законопроєкт №5655 про зміну системи містобудування, розгляд якого у другому читанні очікується 13 грудня 2022 року. Асоціація міст України вже неодноразово зверталася до Голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Верховної Ради з проханням спільно доопрацювати дискусійний законопроект щодо реформування містобудівної діяльності.

16:42 14.12.2022

Навчання з цивільного захисту

Навчання з цивільного захисту

08 грудня 2022 року, згідно вказівки Хмельницької ОВА 6701-5373/6706 від 08.11.2022 року, щодо проведення занять із членами добровільних формувань цивільного захисту Полонської міської ради ОТГ, для участі у захисті населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій, ліквідації можливих наслідків ведення воєнних (бойових) дій та  для надання допомоги у захисті населення, територій від надзвичайних ситуацій, в актовому залі міського будинку культури, представниками навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області, враховуючи існуючий ризик застосування державою-терористом засобів ураження по об'єктах критичної інфраструктури, що може тягнути за собою необхідність залучення осіб до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та подій, було проведено відповідні заняття із членами даних формувань.

15:31 08.12.2022

ГУ Пенсійного фонду у Хмельницькій області інформує

ГУ Пенсійного фонду у Хмельницькій області інформує

УВАГА! Для надання якісних послуг з призначення та виплати житлових субсидій та пільг мешканцям Хмельницької області, усім постачальникам (надавачам) комунальних послуг, а саме: виконавцям комунальних послуг, управителям багатоквартирних будинків, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків необхідно до 01.01.2023 зареєструватись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua), (п.6. постанова Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 №1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України».

15:16 08.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь