A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Мінна небезпека

Мінна небезпека

Урок з мінної безпеки Як відрізняти вибухонебезпечні предмети, де вони можуть приховуватись, які знаки про них попереджають та які правила безпечної поведінки потрібно вживати, якщо побачив міну чи боєприпаси.. ЮНІСЕФ розробив цей урок спільно з ДСНС України, Міністерством освіти та науки України, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Національною поліцією. А також у співпраці з експертами з мінної безпеки, методистом та дитячим психологом Світланою Ройз. Пройдіть урок, який команда One Health - Anastasiia Medvid, Anna Launets разом з партнерами створювала з великою любов‘ю до людей і з бажанням донести про важливе просто. Дякуємо, MONATIK за підтримку. І UNICEF Ukraine, що завжди про дітей. І дякуємо ДСНС України за вашу працю і за ваших рятувальників! Оригінальне відео в хорошій якості тут - https://youtu.be/XAs_uq3T8PsСвернуть  

16:41 20.02.2023

Звернення Президента України Володимира Зеленського з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Звернення Президента України Володимира Зеленського з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

«Дорогий народе! Захищаючи Україну зараз, ми памʼятаємо, що наша міцність і сила духу базуються на міцності й силі багатьох українців, які не здавалися, які мріяли та діяли заради того, щоб Україна жила. Через 9 років після Революції Гідності битва за нашу незалежність триває. За самостійну, вільну і сильну Україну, європейську і демократичну, незалежну і цілісну. І жодного сумніву немає, що ми захистимо все це, що ми реалізуємо мрію українських героїв.

11:08 20.02.2023

Пам’яті Героїв Небесної Сотні

Пам’яті Героїв Небесної Сотні

   ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ  ГРОМАДИ! Нашій нації довелося пережити багато жахливих подій, про які раніше не могли й подумати в ХХІ столітті, та сьогодні історія безжальна... Вона назавжди закарбується у серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме сумний початок 2014-го... Її важко буде дочитати до крапки... Сьогодні ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні – людей, які поклали на вівтар нашої Свободи і Гідності найдорожче, що вони мали - власні життя!

10:43 20.02.2023

В ОВА відбулася онлайн нарада з очільниками районів та головами територіальних громад області

В ОВА відбулася онлайн нарада з очільниками районів та головами територіальних громад області

15 лютого під керівництвом начальника ОВА Сергія Гамалія відбулася онлайн нарада з очільниками районів та головами територіальних громад області щодо обговорення актуальних питань сьогодення. До участі в розмові долучилися заступники начальника ОВА, керівник апарату адміністрації та директор Департаменту природних ресурсів та екології ОВА.

08:27 17.02.2023

«Воїни світла. Воїни добра»

«Воїни світла. Воїни добра»

Саме під такою назвою вийшов новий випуск марок, присвячених супергероям тилу – дорожникам, зв’язківцям, енергетикам, водопостачальникам та газовикам. Завдяки нашим «надзвичайникам», які 24/7 працюють над відновленням пошкоджених об’єктів, у наших домівках є вода, світло та тепло. Поштовий випуск «Воїни світла. Воїни добра» — подяка та щиросердна присвята цим людям.

13:43 16.02.2023

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Дата виведення  військ з Афганістану – 15 лютого – стала днем вшанування всіх учасників бойових дій на території інших держав. Нині, у 34-у річницю тієї незабутньої події, Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь.

08:00 15.02.2023

Відкрито прийом заявок на участь у Навчальній платформі для керівників ЦНАП

Відкрито прийом заявок на участь у Навчальній платформі для керівників ЦНАП

Проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» запрошує керівниць та керівників ЦНАП, які прагнуть розвивати свої професійні компетенції, на навчання та обмін досвідом у межах Навчальної платформи для керівників ЦНАП.

13:13 14.02.2023

Сергій Гамалій розповів про загальну обстановку в області в ефірі телеканалу “Перший Західний”

Сергій Гамалій розповів про загальну обстановку в області в ефірі телеканалу “Перший Західний”

09.02 в ефірі на телеканалі “Перший Західний” начальник ОВА Сергій Гамалій разом з колегами начальником Львівської ОВА Максимом Козицьким, начальником Рівненської ОВА Віталієм Ковалем та начальником Волинської ОВА Юрієм Погуляйком обговорили загальну обстановку в областях, ситуацію з енергопостачанням, нові проекти, які реалізовуються в областях, а також про перші підсумки роботи зі створення нових військових підрозділів в рамках кампанії “Гвардія наступу”.

09:20 13.02.2023

Відключення електрики у Хмельницькій області: графік на 13 лютого

Відключення електрики у Хмельницькій області: графік на 13 лютого

Перший день тижня має минути без суттєвих відключень. Сьогодні, 13 лютого, Укренерго не запроваджує для Хмельниччини лімітів навантаження. Тому більшість області споживатиме електрику без погодинних відключень електрики. Останні лише можливі у північних громадах області через останню ворожу атаку. Про це повідомили у пресслужбі АТ «Хмельницькобленерго».

08:59 13.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь