A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо формування та видачі фіскальних касових чеків покупцям при торгівлі в мережі Інтернет

Щодо формування та видачі фіскальних касових чеків покупцям при торгівлі в мережі Інтернет

У зв’язку з надходженням численних звернень від суб’єктів господарювання та з метою практичного застосування бізнесом, з питань проведення розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, надаємо приклади алгоритму дій продавців у частині виконання обов’язку щодо формування та видачі фіскальних касових чеків покупцям при торгівлі в мережі Інтернет.

21:02 11.09.2023

Оновлено версію програмного забезпечення ПРРО від ДПС

Оновлено версію програмного забезпечення ПРРО від ДПС

Державна податкова служба України повідомляє про оновлення версії програмного забезпечення безоплатного ПРРО від ДПС для операційних систем Android та iOS. В оновленій версії програмного забезпечення назви районів, що зазначаються у чеку та мають довгу назву, повністю відображаються на екранах пристроїв.

20:57 11.09.2023

Застосування РРО/ПРРО є обов’язковим для ФОП ІІ-ІV груп незалежно від виду діяльності та обсягу доходу та ФОП на загальній системі оподаткування

Застосування РРО/ПРРО є обов’язковим для ФОП ІІ-ІV груп незалежно від виду діяльності та обсягу доходу та ФОП на загальній системі оподаткування

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що обов’язок використання РРО/ПРРО під час здійснення розрахункових операцій  набрав чинності ще із 01 січня 2022 року - використання РРО стало обов’язковим для всіх платників єдиного податку ІІ – IV груп та не було відмінене 24.02.2022 у зв’язку з введенням режиму воєнного стану в Україні. Проте  під час воєнного стану Законом України від 15.03.2022 № 2120-IХ  доповнено п. 12 розд. ІІ Закону України від 06.07.1995 №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та встановлено що тимчасово, на період до припинення воєнного стану, санкції за порушення вимог Закону №265 не застосовуються, крім санкцій за порушення порядку здійснення розрахункових операцій при продажу підакцизних товарів. 

20:56 11.09.2023

Закон України №3219: з 01.08.2023 року відновлюється перебіг строків для формування податкового кредиту з ПДВ

Закон України №3219: з 01.08.2023 року відновлюється перебіг строків для формування податкового кредиту з ПДВ

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що пунктом 102.9 статті 102 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) передбачено зупинення на період дії правового режиму воєнного стану в Україні перебігу строків, визначених ПКУ, іншим законодавством, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, крім випадків, передбачених ПКУ. Це положення зупиняло у тому числі перебіг строків і для формування податкового кредиту. 

20:55 11.09.2023

До уваги платників податків!

До уваги платників податків!

Державна податкова служба України повідомляє про особливості реєстрації акцизних накладних/розрахунків коригування, подання електронних документів, що містять дані про фактичні залишки пального та обсяг обігу пального або спирту етилового, що виникають у зв’язку з набранням чинності Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219) та Закону України від 09 серпня 2023 року № 3303-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо розвитку виробництва виноробної продукції та спрощення господарської діяльності малих виробників виноробної продукції» (далі – Закон № 3303).

20:54 11.09.2023

Шановні працівники газової промисловості  Полонщини!

Шановні працівники газової промисловості Полонщини!

Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України. Ви працюєте в одній з провідних галузей української економіки. Від вас залежить стабільна робота всієї вітчизняної промисловості та енергетична безпека країни, ми завдячуємо вам теплом у наших оселях.

07:00 10.09.2023

Шановні спортсмени, тренери, ветерани та шанувальники спорту!

Шановні спортсмени, тренери, ветерани та шанувальники спорту!

Щиро вітаємо всіх Вас з Днем фізичної культури і спорту України! За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і Полонська ОТГ, і ми пишаємося вашими, шановні земляки, досягненнями. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації. Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов.

07:00 09.09.2023

Прощання з героєм!

Прощання з героєм!

Сьогодні до Полонської громади повернувся на щиті Герой, уродженець села Роговичі  ШЕВЧУК ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ. Мужній воїн, захищаючи українську землю, загинув 13 серпня 2023 року в Запорізькій області під час виконання завдань. Ціною власного життя він виборював право нашої нації бути вільною. Вічна пам'ять та слава Герою.

21:47 07.09.2023

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з призначення управителя з управління багатоквартирним будинком

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з призначення управителя з управління багатоквартирним будинком

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з призначення управителя з управління багатоквартирним будинком на території Полонської міської територіальної громади, в якому не створено співвласників багатоквартирного будинку, співвласники якого не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком

09:01 07.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь