A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Оскарження рішення військово-лікарської комісії

Оскарження рішення військово-лікарської комісії

До бюро правової допомоги звернувся військовослужбовець з питанням щодо оскарження рішення військово-лікарської комісії. Клієнту було надано наступні роз’яснення. Відповідно до Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 14.08.2008 №402, постанови центральної ВЛК можуть бути оскаржені в судовому порядку, постанова ВЛК регіонів може бути оскаржена у ЦВЛК або у судовому порядку.

20:10 02.10.2023

Шановні земляки, захисники та захисниці України, відважні сини та доньки українського народу!

Шановні земляки, захисники та захисниці України, відважні сини та доньки українського народу!

Від імені Полонської міської ради ОТГ, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю учасників АТО та ООС, військовослужбовців ЗСУ та добровольців, воїнів запасу та ветеранів Другої світової війни, усіх жителів Полонської громади з Днем Захисника України!

07:02 01.10.2023

Шановні працівники освіти, дорогі наші учителі!

Шановні працівники освіти, дорогі наші учителі!

Щиро вітаю Вас із професійним  святом – Днем  вчителя, яке об’єднує всіх тих, хто запалює іскорку знань, відкриває нам дорогу у велике життя, вчить мудрості, сіє добре і вічне в наших серцях.        Справжній вчитель – це покликання душі, це невтомна праця та самопожертва в ім’я світлого майбутнього України.  Завдяки повсякденній та відданій  праці вчителів –  виростають мудрі, справжні патріоти, сини та доньки своєї Батьківщини, які стають гордістю нашої громади. Саме вчителі передають  своїм учням  знання та досвід, вчать долати життєві труднощі,  допомагати близьким та  цінувати дружбу.

07:00 01.10.2023

Шановна громадо!

Шановна громадо!

Щиро вітаю вас з теплим і сердечним святом – Днем ветерана  та Міжнародним днем людей похилого віку! Цей день  засвідчує глибоку повагу і шанобливе ставлення до найстарших представників громади. Цей день – символ єдності поколінь, можливості сказати теплі  слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і, взагалі, всім літнім людям за громадянський внесок у розвиток нашої громади, Батьківщини, за багаторічну  працю, мудрість та життєвий досвід.

06:50 01.10.2023

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Освіта - скарб; праця - ключ до нього. П. Буаст Так історично склалося, що ідея святкування Дня працівників освіти з’явилася в багатьох країнах світу ще у XIX столітті. В першу неділю жовтня вшановують працю скромних, але достойних людей, які здійснюють зв’язок часів, формують нове покоління громадян, передаючи неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни. 

11:11 29.09.2023

29 вересня — Всесвітній день серця

29 вересня — Всесвітній день серця

Постійна емоційна напруга та стрес характерні для реалій сучасності. Через це може зростати ризик розвитку серцево-судинних захворювань, зокрема, підвищуватись артеріальний тиск та рівень цукру у крові. Крім того, на нервовому ґрунті може відбуватися порушення ритму серця та розвинутись стенокардія, статися інфаркт чи гіпертонічний криз.

20:44 28.09.2023

Державний Хмельницькгаз переконливо просить споживачів розрахуватися за розподіл (доставку)  газу

Державний Хмельницькгаз переконливо просить споживачів розрахуватися за розподіл (доставку) газу

Напередодні одного з найскладніших опалювальних періодів 2023-24 рр. борг споживачів  складає 53 млн.грн.! Прохання розрахуватися за послуги та ліквідувати існуючу заборгованість. Вчасні розрахунки за доставку (розподіл)  газу –  це енергетична безпека держави, області та кожної родини. Водночас, можливість газівникам підготувати газові мережі до навантаження в опалювальний період та оперативно реагувати на непередбачувані виклики воєнного стану.

20:38 28.09.2023

Сьогодні відбувся семінар-практикум для керівників та художніх керівників закладів культури клубного типу

Сьогодні відбувся семінар-практикум для керівників та художніх керівників закладів культури клубного типу

Сьогодні у Центральному Будинку культури Полонської МР ТГ відбувся семінар-практикум для керівників та художніх керівників закладів культури клубного типу. Керівник театральної студії «9 куліса» Юлія Висоцька, керівник класу основ акторської майстерності «КОМА» Оксана Ковальчук та керівник зразкового аматорського хореографічного ансамблю «Едельвейс» розповіли та наочно продемонстрували використання елементів танцю у режисерських постановках.

20:35 28.09.2023

Проведено засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності , демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при Полонській міській раді

Проведено засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності , демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при Полонській міській раді

27.09.2023 року в приміщенні Полонської міської ради відбулося чергове засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

20:41 27.09.2023

Відбулася зустріч із представниками Національної поліції

Відбулася зустріч із представниками Національної поліції

Відбулася зустріч із представниками Національної поліції за участі начальника Управління головної інспекції ГУНП в Хмельницькій області полковника поліції Кузьміна Петра Петровича та старшого інспектора з особливих доручень Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України полковника поліції Когуна Андрія Миколайовича, а також керівництва місцевого відділу поліцейської діяльності, дільничних офіцерів поліції та поліцейських офіцерів громади. 

20:39 27.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь