A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Волонтерський штаб з плетіння маскувальних сіток продовжує свою роботу!

Волонтерський штаб з плетіння маскувальних сіток продовжує свою роботу!

Дякуємо творчій студії «Тандем» за ножиці на суму 490 гривень для наших майстринь та ТОВ "ПОЛОННЕ ТРАУЗЕС ФЕКТОРІ", які вкотре допомагають нарізати матеріал для сіток. НАГАДУЄМО, ЩО І ВИ МОЖЕТЕ ДОЛУЧИТИСЯ ДО СПІЛЬНОЇ СПРАВИ. З початку повномасштабної війни, у приміщенні Будинку культури функціонує волонтерський штаб із виготовлення маскувальних сіток та химер, які регулярно відправляються хлопцям та дівчатам на передову. з понеділка по п‘ятницю з 9.00 до 17.00

09:06 06.09.2023

У ЄДНОСТІ - НАША СИЛА!

У ЄДНОСТІ - НАША СИЛА!

Завдяки донатам, які були зібрані в ході благодійного проєкту до Дня Незалежності, Дня міста та Дня Державного прапора, сумою 57 тисяч 623 гривні, 49 тисяч гривень 450 гривень від працівників закладів освіти Полонської громади та 3 тисячі гривень від творчої студії «Тандем», вдалося придбати тепловізійні монокуляри для 56-го окремого стрілецького батальйону, інженерно-саперного взводу. Військові вже отримали такі важливі девайси, що допомагатимуть нищити ворога. Вдячні кожному, хто став частинкою цієї справи!

09:04 06.09.2023

Подарунки та вдячність від військових

Подарунки та вдячність від військових

Сьогодні учасники гурту «Концерт», творчої студії «Тандем» та Петро Чернишенко отримали подарунки у вигляді футболок від 137-го окремого батальйону морської піхоти. Подарунки та вдячність від військових - саме те, що стимулює з подвійними зусиллями працювати задля спільної справи!

15:54 01.09.2023

Сильне військо і надійний тил – запорука нашої перемоги! І ми йдемо до неї разом!

Сильне військо і надійний тил – запорука нашої перемоги! І ми йдемо до неї разом!

5 ТИСЯЧ 685 ГРИВЕНЬ було зібрано гуртом «Концерт», Ольгою Куліцькою та Олександром Ольшевським в ході благодійної акції для підтримки Збройних Сил України. Дякуємо кожному, хто не проходив повз та долучився до збору! Висловлюємо подяку магазину "ЧІП" за співпрацю! Звіт про цільове направлення коштів надамо згодом - слідкуйте за публікаціями на нашій сторінці

15:53 01.09.2023

Впевнено йдемо до ПЕРЕМОГИ!

Впевнено йдемо до ПЕРЕМОГИ!

Сьогодні творчій студії «Тандем» та Петру Чернишенкові вдалося зібрати 4 тисячі 876 гривень на допомогу Збройним Силам України. Довіра, мистецтво, щедрість – просто неймовірне поєднання! Велика вдячність усім учасникам благодійної акції! Висловлюємо подяку магазину "Судилківський хліб" за співпрацю! Звіт про цільове направлення коштів надамо згодом - слідкуйте за публікаціями на нашій сторінці

15:51 01.09.2023

Прощання з Героєм

Прощання з Героєм

Сьогодні Полонська громада провела в останню путь старшого сержанта  КУКУРУЗУ МИКОЛУ ВІКТОРОВИЧА. Герой загинув, захищаючи Україну, 8 червня 2023 року поблизу населеного пункту Жереб‘янка Запорізької області. Україна втратила ще одного патріота і свого захисника. Вічна пам‘ять, щира вдячність та безмежна шана полеглому воїну.

15:46 01.09.2023

Чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат

Чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат

29-30 серпня у місті Хмельницький відбувся чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006-2007 р.н. та 2008 р.н. і молодше. У змаганнях взяли участь близько 200 спортсменів із 10 міст нашої області. Команда Полонської дитячо-юнацької спортивної школи проявила високу спортивну підготовку,спритність,швидкість,силу та витривалість. За підсумками змагань кращі результати показали:

15:39 01.09.2023

ВИЛУЧЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ПДФО В ГРОМАД ПОЗБАВИТЬ ЇХ МОЖЛИВОСТІ ДОПОМАГАТИ АРМІЇ ТА МІСЦЕВИМ ЖИТЕЛЯМ

ВИЛУЧЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ПДФО В ГРОМАД ПОЗБАВИТЬ ЇХ МОЖЛИВОСТІ ДОПОМАГАТИ АРМІЇ ТА МІСЦЕВИМ ЖИТЕЛЯМ

Вилучення податку на доходи фізичних осіб (ПДФО), який надходить до місцевих бюджетів від зарплат військовослужбовців, ослабить громади, позбавить їх можливості допомагати силам оборони та надавати якісні послуги жителям, і при цьому не принесе жодних плюсів для Об’єднаних сил Збройних сил України, пишуть у своєму матеріалі радниця голови Асоціації міст України з муніципальних питань, народна депутатка Оксана Продан та виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

15:38 01.09.2023

Шановні освітяни, любі наші школярі та студенти !

Шановні освітяни, любі наші школярі та студенти !

Щиро вітаю усіх полончан: педагогів, батьків, школярів, студентів  із Днем знань та початком навчального року! У цей день розпочинається дорога у майбутнє кожної людини, старт новим справам та планам, підкорення нових вершин у світі знань. Особливим і важливим цей день є для першокласників, які вперше ступають на цікаву, незвідану та захоплюючу стежину країни Знань.

07:00 01.09.2023

Запрошуємо взяти участь у навчанні за авторським курсом Директора ФБР (2013-2017) Джеймса Комі «Етичне лідерство»

Запрошуємо взяти участь у навчанні за авторським курсом Директора ФБР (2013-2017) Джеймса Комі «Етичне лідерство»

Київська школа державного управління імені Сергія Нижного спільно з Національним агентством з питань запобігання корупції (НАЗК) запрошує Вас взяти участь у навчанні за авторським курсом Директора ФБР (2013-2017) Джеймса Комі «Етичне лідерство».

16:44 31.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь