A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення суб’єктом підприємницької діяльності, який використовує пестициди та агрохімікати

Повідомлення суб’єктом підприємницької діяльності, який використовує пестициди та агрохімікати

ТОВ «Енселко-Агро» повідомляє що в с.Кустівці, с.Білецьке буде проведено обробку посівів озимої пшениці із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко-Агро», в  урочищі територія Полонської ОТГ, яке межує з населеним пунктом с.Сасанівка, с.Хижники, с.Крачанівка, с.Мацевичі. Відповідальна особа за обробку, контактний телефон – фахівець з технологій Сотолюк І.Л. тел. 0504440743.

15:30 12.10.2023

“Бережи своє серце”

“Бережи своє серце”

У Всесвітній день серця на Хмельниччині стартував місячник “Бережи своє серце”. Приурочений він аналогічній Всеукраїнській акції.   Тож як ми можемо захищати своє серце щодня, про методи профілактики хвороб серця та заходи, які заплановано провести в області, розповіла заступник генерального директора по роботі з органами місцевого самоврядування та комунікації ДУ “Хмельницький ОЦКПХ МОЗ” Наталія Ткачук.  https://www.youtube.com/watch?v=PplpFo9SDvE 

11:55 12.10.2023

До уваги платників податків - фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов'язання

До уваги платників податків - фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов'язання

Фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) земельні ділянки, і які розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов’язання.

09:32 12.10.2023

Прощання з Героєм!

Прощання з Героєм!

Сьогодні Полонська громада провела в останню путь вірного Сина України - Володимира Леонідовича ДУЛІЧА 1974 р.н. Уродженець села Троєщина, водій-радіотелефоніст стрілецького батальйону Володимир Дуліч, мужньо виконавши свій військовий обов'язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Новоандріївка Запорізької області 4 жовтня 2023 року... Невимовний біль втрати. Вічна слава безсмертю хоробрих, що кличуть на подвиг живих!

16:53 10.10.2023

Ринок праці Хмельниччини

Ринок праці Хмельниччини

У січні-вересні 2023 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 19,4 тис. громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували 2 536 роботодавців. В базі даних  налічувалось 10,7 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці становив  9286  гривень на одну вакансію.

13:45 10.10.2023

Generation+

Generation+

Слава Україні! Фонд Generation+ уже 5 років підтримує молодь України та має представництва в багатьох містах. Наша мета - розвивати культуру системної профорієнтації та усвідомленого вибору професії серед молоді , надаючи їй необхідні знання, навички та ресурси задля переходу молоді у доросле життя більш усвідомленими та впевненими. Наша візія - залучати молодь та підлітків до активної участі у демократичному та економічному розвитку України, забезпечуючи якісні можливості та засоби задля розвитку майбутнього. Місія фонду - підтримати молодь та підлітків у процесі переходу до дорослого та усвідомленого життя, надавши фаховий супровід, необхідні знання, навички та інструменти задля свідомого вибору кар’єрного шляху і процесу самореалізації. Ми прагнемо розкрити потенціал кожної юної особистості, надаючи знання, навички, ресурси задля досягнення життєвих цілей та мрій.

13:43 10.10.2023

«Оздоровча кампанія – 2023»  організація оздоровлення та відпочинку дітей  відділом соціальної роботи з населенням виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ

«Оздоровча кампанія – 2023» організація оздоровлення та відпочинку дітей відділом соціальної роботи з населенням виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ

На виконання розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 28.06.2023 року № 533/2023-р «Про організацію і проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2023 році» у червні місяці 2023 року розпочалась кампанія оздоровлення та відпочинку дітей. На жаль, широкомасштбна агресія російської федерації проти України змінила звичайний розклад. Але, попри все, оздоровлення та відпочинок дітей відбувся.

11:08 10.10.2023

Наш обов’язок підтримувати тих, хто віддає своє здоров‘я за нашу свободу та мирне майбутнє!

Наш обов’язок підтримувати тих, хто віддає своє здоров‘я за нашу свободу та мирне майбутнє!

Наш обов’язок підтримувати тих, хто віддає своє здоров‘я за нашу свободу та мирне майбутнє! Нещодавно творча студія «ТАНДЕМ» та Петро ЧЕРНИШЕНКО завітали до військового госпіталю у місті Хмельницький, щоб українською піснею та смаколиками підтримати та підняти бойовий дух наших хлопців, які зараз там перебувають на лікуванні. Особлива подяка Олексію Колбасіну та Шепетівській спілці ветеранів Афганістану.

15:07 09.10.2023

Не забуваймо, якою ціною дається нам свобода!

Не забуваймо, якою ціною дається нам свобода!

Днями у центрі Полонного, на площі Тисячоліття з‘явилася меморіальна інсталяція «Не забувай», встановлена з метою нагадати для людей, які знаходяться в тилу про їх обов'язок підтримувати військових, що стоять на захисті нашої країни та народу. Ця знищена війною автівка стала нероздільною історією загибелі санітара медпункту самохідного артдивізіону 80-ї бригади, що евакуював поранених. На самій інсталяції є прикріплений QR-код, за яким кожен зможе задонатити на FPV дрони камікадзе для наших військових. Не забувай, якою ціною дається нам свобода!

09:30 09.10.2023

Шановні працівники поштового зв’язку!

Шановні працівники поштового зв’язку!

Щиро вітаю Вас із Всесвітнім Днем пошти! Протягом століть пошта була, й залишається досіі, надійним посередником в міжлюдському спілкуванні. Сьогодні, коли бурхливими темпами розвиваються інформаційні технології та засоби зв’язку, поштовий зв’язок не втратив свого виключного значення, залишаючись одним з найдоступніших та найпопулярніших видів комунікації.

07:00 09.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь