A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Про оголошення Дня жалоби

Про оголошення Дня жалоби

Відповідно до п. 20 ч. 4 статті 42, пункту 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв'язку із загибеллю під виконання військових завдань Рибачка Павла Петровича. 1) Оголосити в Полонській міській територіальній громаді 26 жовтня 2023 року Днем жалоби.

09:55 26.10.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИКИДИ ЗАБРУДНЮЮЧИХ РЕЧОВИН В АТМОСФЕРНЕ ПОВІТРЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИКИДИ ЗАБРУДНЮЮЧИХ РЕЧОВИН В АТМОСФЕРНЕ ПОВІТРЯ

Суб’єкт господарювання: Товариство з обмеженою відповідальністю «Полонський спецкар’єр» (ТОВ «Полонський спецкар’єр») Код ЄДРПОУ 39121538 Місцезаходження суб’єкта господарювання: 30501, Хмельницька обл., Шепетівський р-н, м. Полонне, вул. Академіка Герасимчука, 190 В Контактний номер телефону: (068)112-01-10, Електронна пошта: polonnoekarier@ukr.net Місцезнаходження промислового майданчика:

07:00 24.10.2023

Надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів

Надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

На законодавчому рівні визначений та затверджений порядок надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.      Статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів – це дитина, яка внаслідок воєнних дій чи збройного конфлікту отримала поранення, контузію, каліцтво, зазнала фізичного, сексуального, психологічного насильства, була викрадена або незаконно вивезена за межі України, залучалася до участі у військових формуваннях або незаконно утримувалася, у тому числі в полоні.

16:00 20.10.2023

Булінг та Торгівля людьми

Булінг та Торгівля людьми

20.10.2023 року в приміщенні Бражинецької гімназії відбувся захід для учнів 8-9 класу за участі начальника відділу соціальної роботи з населенням та завідувача сектору бюро правової допомоги  та дільничного офіцера громади на тему: «Булінг в шільному середовищі» та «Торгівля людьми».

15:57 20.10.2023

Торгівля людьми

Торгівля людьми

Торгівля людьми – здійснюється з метою експлуатації вербування, перевезення, передачі, приховування чи отримання людей шляхом погрози силою або її застосування чи інших форм примусу, викрадення, шахрайства, обману, зловживання владою чи вразливістю стану або шляхом підкупу у вигляді платежів чи вигод для одержання згоди особи, яка контролює іншу особу. Таке визначення торгівлі людьми дає ”Протокол з попередження торгівлі людьми, особливо жінками і дітьми”, який доповнює Конвенцію ООН про боротьбу з транснаціональною організованою злочинністю.

15:55 20.10.2023

Оголошення про видачу гуманітарної допомоги!

Оголошення про видачу гуманітарної допомоги!

До відома усіх мешканців Полонської міської територіальної громади. Щоденно, з 21.10.2023 року з 09.00 год. до 15.00 год. до 25.10.2023 року включно, у приміщенні Полонського міського Будинку культури буде здійснюватись видача гуманітарної допомоги (одяг, взуття, тощо) для внутрішньо переміщених осіб, а також інших соціально вразливих категорій населення, які потребують гуманітарної допомоги.

13:39 20.10.2023

Вживання алкоголю - фактор ризику серцево-судинних захворювань.

Вживання алкоголю - фактор ризику серцево-судинних захворювань.

Вживання алкоголю - фактор ризику серцево-судинних захворювань. Чим загрожує спиртне та як від нього відмовитися Існує міф, що алкоголь знімає стрес. Та насправді алкоголь — це депресант, який пригнічує нервову систему та лиш посилює тривожний стан. ❕ А токсична дія спиртного шкодить серцево-судинній системі: клітини серцевого м'яза особливо чутливі до алкоголю та при цьому повільно відновлюються. Як результат, підвищується ризик розвитку кардіоміопатії, ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії, ураження артерій та інсульту. ☝ Пригадай ще один міф — мовляв, помірна кількість алкоголю не загрожує організму. Але це не так. Як наголошує Всесвітня організація охорони здоров'я, безпечної дози алкоголю не існує. Ні одного келиха, ні половини склянки! 😉 🍷 Відмовся від алкоголю заради свого здорового серця! Ось кілька дієвих порад, що допоможуть тобі “зав’язати” зі спиртним 👇🏻 І пам’ятай: ти завжди можеш звернутися до свого сімейного лікаря за фаховою консультацією та підтримкою 👨🏼‍⚕️ Дізнайся про свій ризик розвитку хвороб серця і судин за допомогою швидкого тесту на сайті: https://cvd.phc.org.ua/ Стань на варті свого серця — відмовся від алкоголю! #СтаньНаВартіСвогоСерця Ініціатива відбувається в межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».

13:36 20.10.2023

Відбулась зустріч з представником кіберполіції.

Відбулась зустріч з представником кіберполіції.

Відбулась зустріч з представником кіберполіції. З метою запобігання шахрайству в інтернеті та соціальних мережах сьогодні пройшла лекція-зустріч з представником відділу протидії кіберзлочинам в Хмельницькій області. Зокрема, було наголошено про необхідність дотримання простих правил безпеки для користувачів інтернету, щоб захистити своє цифрове життя від шахраїв.

17:13 18.10.2023

Про оголошення Дня жалоби

Про оголошення Дня жалоби

Відповідно до п. 20 ч. 4 статті 42, пункту 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв'язку із загибеллю під час виконання військових завдань Рижука Володимира Вікторовича:

13:37 18.10.2023

До уваги платників податків - фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов’язання

До уваги платників податків - фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов’язання

Фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні (оренді суборенді емфітевзисі. поспішному користуванні) земельні ділянки, то розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов3язання.

13:33 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь