A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

18-24 листопада - Всесвітній тиждень обізнаності про стійкість до протимікробних препаратів

18-24 листопада - Всесвітній тиждень обізнаності про стійкість до протимікробних препаратів

Всесвітній тиждень інформування про антимікробну реакцію — це щорічна глобальна кампанія, спрямована на підвищення обізнаності та розуміння антимікробної реабілітації та популяризацію найкращих практик серед зацікавлених сторін "Одне здоров'я" для зменшення появи та поширення інфекцій, стійких до ліків. Темою цьогорічного Всесвітнього тижня, як і в 2022 році, залишається “Запобігання резистентності до антимікробних препаратів разом”, оскільки ця проблема становить загрозу для людей, тварин, рослин і навколишнього середовища. Більше - https://www.who.int/news-room/events/detail/2023/11/18/default-calendar/world-amr-awareness-week-2023

14:05 20.11.2023

єРобота:  174 заявники Хмельниччини стали переможцями за програмою «Власна справа» та отримають мікрогрант

єРобота: 174 заявники Хмельниччини стали переможцями за програмою «Власна справа» та отримають мікрогрант

Від початку 2023 року в межах реалізації програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» загалом  Державним центром зайнятості ухвалено позитивні рішення 174 заявникам Хмельниччини. Вони отримають від держави фінансову підтримку на започаткування або розширення свого бізнесу на загальну суму понад 38 млн гривень. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 343 нових робочих місця.

13:48 20.11.2023

Недостатня фізична активність - як фактор ризику ССЗ

Недостатня фізична активність - як фактор ризику ССЗ

Коли життя минає в режимі “дім — робота — дім”, буває важко знайти час на фізичні навантаження. Проте без достатньої фізичної активності страждає весь організм і серце, зокрема. Якщо у тебе переважає сидячий спосіб життя, то: сила скорочень серця слабшає; тонус судин знижується; працездатність зменшується.

13:41 20.11.2023

Суд за позовом Шепетівської окружної прокуратури повернув у комунальну власність землі природньо-заповідного фонду вартістю  понад 59 млн. грн.

Суд за позовом Шепетівської окружної прокуратури повернув у комунальну власність землі природньо-заповідного фонду вартістю понад 59 млн. грн.

Шепетівською окружною прокуратурою виявлені факти незаконної передачі у приватну власність громадянам земельних ділянок природно-заповідного фонду для сільськогосподарських потреб. Встановлено, що рiшенням Хмельницької обласної ради № 21 вiд 11.05.1999 на території Шепетівського району створено регіональний ландшафтний парк «Мальованка» площею 16915,33 га, який є об’єктом природно-заповідного фонду України.

10:21 20.11.2023

Відбулася робоча зустріч із суб’єктами,  які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству

Відбулася робоча зустріч із суб’єктами, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству

17 листопада 2023 року в приміщенні Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади напередодні проведення щорічних заходів в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відбулась робоча зустріч із соціальними партнерами з визначення спільних кроків спрямованих на підвищення рівня правової свідомості, культури та освіченості, а також правової поінформації серед суб’єктів пробації, осіб, які постараждали від домашнього насильства щодо подолання насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

14:41 17.11.2023

Зірки на варті серця: відмова від тютюну

Зірки на варті серця: відмова від тютюну

Безпечного куріння не існує! Проста й давно відома істина, що стосується як звичайних сигарет, так і електронних, а також тютюнових виробів для нагрівання й кальянів. У Міжнародний день відмови від куріння важливо нагадати: вживання тютюну щороку забирає 130 тисяч життів українців й призводить до серцево-судинних хвороб, зокрема, інфаркту та інсульту. Проте цю залежність може подолати кожен — потрібна сила волі, бажання та віра у себе.

10:35 16.11.2023

Сигнали про «Повітряну тривогу»

Сигнали про «Повітряну тривогу»

Сигнал «УВАГА ВСІМ» передається перед екстреним повідомленням. Подається довготривалим переривчастим включенням сирен, гудками підприємств, транспорту та інших засобів з метою привернення уваги населення. Загальна тривалість звучання попереджувального сигналу (сирен, гудків тощо) може становити від двох до п’яти хвилин. Після попереджувального звукового сигналу громадянам можуть отримати інформацію про надзвичайну ситуацію через:

13:28 15.11.2023

Як пережити холодний сезон

Як пережити холодний сезон

Цього року вересень та жовтень тішили теплою погодою, та це не означає, що традиційний сезон застуд нас оминув. А з настанням холодів він посилиться. Знизити свої шанси підхопити вірусну інфекцію можна завдяки простим речам: - регулярно мити руки та використовувати антисептик; - уникати фізичних контактів, скупчень людей; - провітрювати приміщення; - використовувати зволожувач повітря; - достатньо спати, збалансовано харчуватись та не забувати про фізичну активність.

16:59 14.11.2023

Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії липень - вересень 2023 р.

Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії липень - вересень 2023 р.

Зміни у виплаті грошової допомоги ВПО Кабінет Міністрів України ухвалив постанову від 11 липня 2023 № 709 «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб». Установлено, що з 1 серпня, особам які мають статус ВПО, а також особам, у яких внаслідок бойових дій спричинених збройною агресією Російської Федерації зруйноване або непридатне для проживання житлове приміщення, автоматично продовжується виплата на шестимісячний період.

08:22 14.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь