A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні працівники місцевого самоврядування, депутати міської ради, ветерани органів місцевого самоврядування!

Шановні працівники місцевого самоврядування, депутати міської ради, ветерани органів місцевого самоврядування!

Напередодні професійного свята прийміть щирі вітання. На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний та культурний розвиток громади, добробут і комфортні умови проживання мешканців громади. Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти мешканців нашої громади, знати їх проблеми й докладати всіх зусиль для їх вирішення. Ваша самовідданість у роботі, відповідальність, чуйність і щедрість душі забезпечують право кожного жителя громади на звернення з нагальних питань.

11:28 07.12.2023

Мобільний застосунок «Моя податкова»

Мобільний застосунок «Моя податкова»

На сьогодні понад 43 тис. користувачів мобільного застосунку «Моя податкова» мають можливість просто та швидко: - подати Облікову картку фізичної особи – платника податків. Форма № 1ДР (Розділ «Послуги»); - подати Заяву про внесення змін до ДРФО. Форма № 5ДР (Розділ «Послуги»); - подати Заяву про включення до Реєстру волонтерів (Розділ «Послуги»);

11:21 07.12.2023

Головне управління ДПС у Хмельницькій області інформує

Головне управління ДПС у Хмельницькій області інформує

01 грудня 2023 року завершується перехідний період, протягом якого заповнення платниками податків реквізиту «Призначення платежу» під час сплати податків, зборів, інших платежів та єдиного внеску було можливе у неструктурованому форматі.

11:19 07.12.2023

Міф №1. Холестерин та жири — це зло для серцево-судинної системи

Міф №1. Холестерин та жири — це зло для серцево-судинної системи

Холестерин та жири — зло для серцево-судинної системи. Проте це твердження - хибне. Холестерин — це жироподібна речовина, яка надходить до організму з харчовими продуктами та має низку корисних функцій, зокрема:  бере участь в синтезі статевих гормонів і жирних кислот;  допомагає утворювати вітамін D. А шкодить здоров’ю не сам холестерин, а його надлишок. Саме він відкладається у стінках судин, викликаючи атеросклероз — так звані «бляшки», що обмежують або блокують потік крові.

10:43 07.12.2023

Зі святом Святого Миколая!

Зі святом Святого Миколая!

Позитивні емоції, усмішки дітлахів та їхня щира вдячність - саме так відбулося святкове дійство до Дня Святого Миколая. Сьогодні Святий Миколай завітав до Центрального Будинку культури Полонської ТГ, щоб привітати дітей соціально незахищених категорій. Для найменших організували розважальну програму з аніматорами, подарунками та фотографіями на згадку про радісні моменти заходу.

13:23 06.12.2023

НАЗК ОНОВИЛО ФОРМУ ДЕКЛАРАЦІЇ: АДАПТОВАНО ДО ЗМІН ВІДПОВІДНО ДО ЗАКОНУ ПІСЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ДЕКЛАРУВАННЯ 12 ЖОВТНЯ 2023 РОКУ

НАЗК ОНОВИЛО ФОРМУ ДЕКЛАРАЦІЇ: АДАПТОВАНО ДО ЗМІН ВІДПОВІДНО ДО ЗАКОНУ ПІСЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ДЕКЛАРУВАННЯ 12 ЖОВТНЯ 2023 РОКУ

НАЗК оновило форму декларації: адаптовано до змін відповідно до закону після відновлення декларування 12 жовтня 2023 року, ухвалений Верховною Радою України Закон визначив, що відтепер у розділі декларації 12.1 “Банківські та інші фінансові установи, у тому числі за кордоном, у яких у суб’єкта декларування або членів його сім’ї відкриті рахунки або зберігаються кошти, інше майно” не потрібно вказувати номери рахунків, так звані IBAN.

12:33 06.12.2023

6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил

6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил

Збройні Сили — це міцний щит і разючий меч України. Мужні воїни української армії, найкращі сини і дочки українського народу, твердо тримають ворожий удар і безжально б’ють ворога, неухильно наближаючи перемогу. Слава Збройним Силам України!

11:26 06.12.2023

ЩОДО ПОДАННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ

ЩОДО ПОДАННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ

Законом України від 20.09.2023 № 3384-IX «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану», який набрав чинності 12.10.2023, відновлено декларування у порядку та строки, що визначені ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» (далі – Закон). У зв’язку з цим суб’єкти декларування, зазначені в абз. 16 ч. 1 ст. 1 Закону, зобов’язані до 31.01.2024 подати: щорічні декларації (з будь-якою позначкою) за 2021–2022 звітні періоди; декларацію при звільненн іза 2022–2023 роки (якщо обов’язок подання декларації настав до 11 жовтня 2023 включно).

16:51 05.12.2023

Відкриття стіни пам’яті на честь Героїв

Відкриття стіни пам’яті на честь Героїв

Сьогодні у Полонському ліцеї №3 ім. М. Свінціцького відбулось відкриття стіни пам’яті на честь Героїв, які навчалися у відповідному навчальному закладі. Увіковічнити та вшанувати пам’ять захисників, які захищаючи Батьківщину, повернулися на щиті, зібралися рідні загиблих, учні та колектив вчителів ліцею.

16:47 05.12.2023

ГОНЧАРСТВО в музеї!

ГОНЧАРСТВО в музеї!

Історичний музей м.Полонного запускає серію майстер-класів з кераміки. Ліплення з глини - це не лише унікальний і неповторний метод поліпшити свій настрій та помедитувати, а й - пізнати прадавню традицію. Музей надає вам таку можливість вже сьогодні. В середу, 6 грудня - на Миколая - ви зможете створити перший в своєму житті КЕРАМІЧНИЙ ПІДСВІЧНИК, який прикрасить вашу оселю на різдвяні свята, нагадуючи про незабутні миті спілкування з глиною. Відкрий для себе безмежний світ кераміки!Умови участі в майстер-класах: хороший настрій натхнення всі вікові категорії Час: 14.00/15.00 Тривалість: 1,5 години Вартість: 300 грн. (всі матеріали включено) Місце: Історичний музей (Будинок культури, 2 поверх) Для запису на майстер-клас звертатися за контактом: +380985897863 В програму майстер-класів входить ЕКСКУРСІЯ Історичним музеєм: ознайомлення з нашим історичним минулим і сьогоденням. Музей, в рамках програми заняття з глиною, надає свій простір безоплатно. Майстер-класи будуть проводитись професійними художниками-керамістами нашого міста. Музей чекає саме на тебе! До зустрічі!

16:20 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь