A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Напередодні Дня Збройних Сил України у Полонській громаді привітали військовослужбовців з прийдешнім святом.

Напередодні Дня Збройних Сил України у Полонській громаді привітали військовослужбовців з прийдешнім святом.

Напередодні Дня Збройних Сил України у Полонській громаді привітали військовослужбовців з прийдешнім святом. Сьогодні у Полонській міській раді привітали працівників другого відділу Шепетівського РТЦК та СП. Традиційно щороку День Збройних Сил України відзначається 6 грудня. Зараз військові формування виконуюють надважливу місію - захищають суверенітет і незалежність нашої держави від агресора, віддаючи своє здоров‘я та життя. Слава Збройним Силам України!

16:16 05.12.2023

Сьогодні, у Міжнародний день волонтера, відбулося нагородження волонтерів Полонської ТГ

Сьогодні, у Міжнародний день волонтера, відбулося нагородження волонтерів Полонської ТГ

Сьогодні, у Міжнародний день волонтера, відбулося нагородження волонтерів Полонської ТГ. Хмельницька обласна асоціація ветеранів Афганістану та АТО вручила волонтерам подяки та подарунки від імені 137 окремого батальйону Морської піхоти України за допомогу та плідну працю, яка сприяє захисту територіальної цілісності та недоторканості нашої Батьківщини під час збройної агресії російської федерації.

16:14 05.12.2023

Патронатні вихователі – унікальна для України професія, що з'явилася в рамках соціального експерименту, початого Партнерством «Кожній дитині» у 2009 році.

Патронатні вихователі – унікальна для України професія, що з'явилася в рамках соціального експерименту, початого Партнерством «Кожній дитині» у 2009 році.

У світі робота патронатними батьками – це поширена і дуже почесна практика. Що ж таке сімейний патронат? Патронат над дитиною це: тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин. Яка мета сімейного патронату?      Метою сімейного патронату є забезпечення права кожної дитини, яка опинилася в складних життєвих обставинах, виховуватися у сприятливому та безпечному сімейному середовищі.      Патронатні вихователі отримують грошове забезпечення: – два прожиткових мінімуми для дітей відповідного віку на місяць; – п’ять прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць; – підтримку профільних спеціалістів.     Якщо ви:   -готові надати дітям любов, турботу та підтримку; -хочете зробити внесок у майбутнє дітей,   то ми запрошуємо вас стати патронатним вихователем.       За додатковою інформацією про сімейний патронат, роль та функції батьків у патронатні звертайтеся до служби у справах дітей Полонської міської ради.

16:10 05.12.2023

Булінг

Булінг

 Насильство в школі є, нажаль, досить розповсюдженим в наш час. Дуже важливо щоб учні, їх батьки та вчителі були проінформовані про це негативне явище, як його виявити, як з ним боротися та, головне, як його уникнути. Образливі прізвиська, глузування, піддражнювання, стусани з боку одного або групи учнів щодо однокласника або однокласниці – є ознаками нездорових стосунків, які можуть привести до цькування – регулярного, повторюваного день у день знущання. Регулярне та цілеспрямоване нанесення фізичної й душевної шкоди стало об’єктом уваги науковців та педагогів, починаючи з 70-х років минулого століття, й отримало спеціальну назву – булінґ.

16:07 05.12.2023

В Полонській територіальній громаді проведено «круглий стіл» для налагодження взаємодії у сфері запобігання домашньому насильству

В Полонській територіальній громаді проведено «круглий стіл» для налагодження взаємодії у сфері запобігання домашньому насильству

4 листопада 2023 року в рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в приміщенні Полонської міської ради ОТГ проведено «круглий стіл» на тему: «Взаємодія суб’єктів з питань запобігання та протидії  домашньому насильству» за участі заступника міського голови Тетяни Шамрай, представників відділу соціальної роботи з населенням, служби у справах дітей, відділу освіти, молоді та спорту ВК Полонської міської ради ОТГ, територіального центру надання соціальних послуг ВК Полонської міської ради ОТГ, сектору «Полонське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Полонського ВПД №3 Шепетівського РУП в Хмельницькій області, ГО «Центр «Родина».

16:06 05.12.2023

Серцево-судинні захворювання

Серцево-судинні захворювання

Серцево-судинні захворювання є причиною смертності №1 в Україні — їхня частка становить 64% летальних випадків серед усього населення. А основна група ризику — саме чоловіки працездатного віку. Довкола теми серцево-судинних захворювань існує чимало міфів. Наприклад, багато людей вважають, що, маючи хвороби, серця не можна займатись фізичною активністю, що кардіохірургія здатна повністю відновити здоров’я, а холестерин і жири — це суцільне зло для серцево-судинної системи. Лікарі та медсестри Золотоніського центру сімейної медицини готові розвінчати топ-10 міфів про захворювання серця. Дивися відео та пиши у коментарях, у що раніше помилково вірив ти А дізнатися більше про фактори ризику розвитку серцево-судинних хвороб можна на сайті: https://cvd.phc.org.ua/ #СтаньНаВартіСвогоСерця Ініціатива відбувається в межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».

14:53 05.12.2023

МАЄМО ЗАКРИТИ НАГАЛЬНУ ПОТРЕБУ ВІЙСЬКОВИХ

МАЄМО ЗАКРИТИ НАГАЛЬНУ ПОТРЕБУ ВІЙСЬКОВИХ

ТРИВАЄ ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР банок 0,5 л. (що закручуються ключем), які будуть використані для консервування тушкованих м‘ясних виробів, що будуть передані для воїнів із 128 окремої гірсько-штурмової бригади. Збір проводиться у Центральному Будинку культури Полонської ТГ з 9.00 - 17.00 год. Допомога військовим має стосуватися кожного! У цій справі немає якогось мірила, скільки кому допомагати. Головне - не бути байдужим!

14:51 05.12.2023

Шановні волонтери!

Шановні волонтери!

Сьогодні волонтерство тісно увійшло в наше повсякденне життя і є важливою складовою громадянського суспільства. Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду. 5 грудня увесь світ відзначає Міжнародний день волонтера. В умовах, коли на нашу землю прийшла війна, волонтери не лише збирають кошти, купують амуніцію і все необхідне, а також, не зважаючи на смертельну небезпеку, доставляють все необхідне нашим військовослужбовцям на передову. Цей день є святом кожного, хто долучився до спільної справи.

07:00 05.12.2023

Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Статтею 101 Конституції України визначено, що парламентський контроль за додержанням конституційних прав і свобод людини і громадянина здійснює Уповноважений Верховної Ради України з прав людини (далі - Уповноважений). Згідно з пунктом 3 частини першої статті 3 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» (далі - Закон) метою парламентського контролю, який здійснює Уповноважений, є запобігання порушенням прав і свобод людини і громадянина або сприяння їх поновленню.

14:08 04.12.2023

Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними  можливостями

Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями

Щороку 3 грудня в Україні відзначається День людей з обмеженими фізичними можливостями. Він був проголошений у жовтні 1992-го року Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй. Відтоді ця дата – нагадування людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства, що є однією з  визначальних рис цивілізованості кожної держави.

07:00 03.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь