A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Спартакіада старостинських округів Полонської міської територіальної громади

Спартакіада старостинських округів Полонської міської територіальної громади

27 червня відбулася ІІ Спартакіада старостинських округів Полонської міської територіальної громади з таких видів спорту: волейбол, міні-футбол, шахи, настільний теніс, стрільба та підтягування на перекладині. Участь у змаганнях взяли спортсмени Бражинецького, Кустовецького, Новолабунського, Новоселицького, Прислуцького та Роговичівського старостинських округів.

15:15 29.06.2021

Молодь на ринку праці

Молодь на ринку праці

Одним із головних завдань Хмельницької обласної служби зайнятості є допомога молоді свідомо та виважено обрати професію, реалізувати свій фаховий потенціал. Ми пропонуємо послуги з працевлаштування, професійної орієнтації, професійного навчання, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру тощо.

10:57 25.06.2021

Інформація про організацію та діяльність закладів охорони здоров’я області в умовах пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19

Інформація про організацію та діяльність закладів охорони здоров’я області в умовах пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19

Сьогодні під головуванням першого заступника голови ОДА Сергія Тюріна відбулося засідання колегії ОДА. З першого питання про організацію та діяльність закладів охорони здоров’я області в умовах пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 доповів директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Завроцький.

11:41 23.06.2021

Створення та оплата електронних лікарняних

Створення та оплата електронних лікарняних

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

08:18 23.06.2021

Звернення міського голови

Звернення міського голови

Шановні ветерани Другої світової війни, діти війни, мешканці  громади, 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшло у життя нашого народу. У цей скорботний день, 80 років тому, розпочалася німецько-радянська війна, яка забрала життя кожного п’ятого українця, завдала країні страшних та непоправних втрат. 

08:41 22.06.2021

17 червня – Всесвітній день боротьби з опустеленням і посухою

17 червня – Всесвітній день боротьби з опустеленням і посухою

Всесвітній день боротьби з опустелюванням та посухами, що відзначається у всьому світі щорічно 17 червня, був встановлений Генеральною Асамблеєю ООН 30 січня 1995 року резолюцією № A/RES/49/115. Ця дата була обрана у зв’язку з річницею з дня прийняття Конвенції Організації Об’єднаних Націй по боротьбі з опустелюванням у 1994 році. Україна приєдналася до Конвенції в 2002 році згідно із Законом України від 04 липня 2002 року №61-ІV. Цей день покликаний звернути увагу людей на необхідність міжнародного співробітництва для ефективної боротьби з опустелюванням та посухами в природі.

15:56 17.06.2021

Відповіді на запитання щодо призначення субсидій

Відповіді на запитання щодо призначення субсидій

З 1 травня 2021 року надання житлових субсидій в Україні відбувається по-новому. Продовжуємо надавати відповіді на найбільш поширенні запитання громадян. − Якщо у мене у власності є квартира, а тітка залишила у спадщину 1/4 частину будинку в місті (не в селі), то чи зможу я оформити субсидію?  - Отримання частки нерухомого майна Вами у спадщину не вплине на рішення структурного підрозділу з питань соціального захисту населення щодо призначення (відмову у призначенні) житлової субсидії Вашому домогосподарству. Адже при призначенні субсидій не враховуються житлові приміщення, які перебувають у спільній частковій або сумісній власності (або розташовані у сільській місцевості) і отримані як спадщина.

15:37 17.06.2021

МОЗ: В Україні встановили нові карантинні норми

МОЗ: В Україні встановили нові карантинні норми

Уряд продовжив карантин в Україні до 31 серпня 2021 року, при цьому на всій території країни встановлюється “зелений” рівень епідемічної небезпеки. В таких умовах у громадському транспорті та під час масових заходів або відвідин приміщень всі учасники мають дотримуватись маскового режиму. Відповідно робота закладів громадського харчування, розважальних закладів (нічних клубів), кінотеатрів та залів інших сфер культури, проведення інших масових заходів дозволяється за умов носінням масок та забезпечення засобами індивідуального захисту працівників.

08:20 17.06.2021

З 17 червня розпочинається прийом заявок на участь в обласному відкритому архітектурному конкурсі

З 17 червня розпочинається прийом заявок на участь в обласному відкритому архітектурному конкурсі

Хмельницька обласна державна адміністрація на підставі рішення сесії Хмельницької обласної ради сьомого скликання від 08.04.2021 № 33-4/2021, Програми та умов проведення обласного відкритого архітектурного конкурсу на визначення кращого ескізного проєкту облаштування пам’ятного місця на честь вшанування подвигу учасників Революції Гідності, Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил в російсько-українській війні за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України оголошує проведення обласного відкритого архітектурного конкурсу з 17 червня 2021 року по 18 жовтня 2021 року.

15:20 15.06.2021

Уряд виділив 400 млн. гривень на фінансування лікарняних і декретних допомог

Уряд виділив 400 млн. гривень на фінансування лікарняних і декретних допомог

Офіційне працевлаштування гарантує працівникам від Фонду соціального страхування України компенсацію втраченого заробітку під час перебування на лікарняних. Надходження частки від єдиного соціального внеску, який щомісяця сплачують роботодавці, є основним джерелом доходів Фонду соціального страхування України та направляються на фінансування матеріального забезпечення, зокрема лікарняних і декретних допомог, страхових виплат і медико-соціальних послуг.

15:20 15.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь