A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Івана Купала 2021: історія та традиції святкування

Івана Купала 2021: історія та традиції святкування

Купальська ніч вважається однією із наймістичніших і наймагічніших у році. Івана Купала – давньослов’янське народне свято, оповите містикою. Воно зазвичай святкується дуже весело, відповідно до древніх традицій і повір’їв. Дата святкування Івана Купала є незмінною. У 2021 році, як і завжди, свято відзначається 7 липня. А точніше – в ніч на цю дату, адже гуляння розпочинаються ще ввечері 6 липня й тривають усю ніч.

08:25 06.07.2021

Результати брифінгу щодо відкриття ринку землі за 02.07.2021. ВІДЕО

Результати брифінгу щодо відкриття ринку землі за 02.07.2021. ВІДЕО

Сьогодні в облдержадміністрації відбувся брифінг, присвячений відкриттю з 01 липня в Україні ринку землі. Спікерами на брифінгу були заступник голови ОДА Володимир Білик та начальник ГУ Держгеокадастру у Хмельницькій області Василь Василенко.

15:38 02.07.2021

Легалізація трудових відносин – важлива тема сьогодення!

Легалізація трудових відносин – важлива тема сьогодення!

Робочою групою з питань дотримання законодавства України про працю, легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення, недопущення здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрації, забезпечення повноти і своєчасності  сплати місцевих  податків, зборів  та єдиного соціального внеску  спільно з інспектором з праці Управління Держпраці у Хмельницькій області  в червні 2021 року було проведено 6 інформаційно- роз’яснювальних заходів, обстежено 123  фізичні особи-підприємця,  які використовують найману працю на території  Полонської територіальної громади.

14:47 02.07.2021

Результати конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності

Результати конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної інформує про результати  конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для виконання робіт  з проведення експертної оцінки земельних ділянок,який відбувся 30.06.2021року. Конкурсною комісією  прийнято рішення про визначення переможцем конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності  у сфері оцінки земельних ділянок :

14:44 02.07.2021

Задекларована праця допомагає розвивати бізнес

Задекларована праця допомагає розвивати бізнес

Маєте власний бізнес? Укладаючи трудові договори з працівниками, ви отримуєте безліч переваг: імідж соціально відповідальної компанії чи підприємця, можливість залучати інвестиції та кращих фахівців, виходити на нові ринки та чесно конкурувати за якістю послуг і ціною.

13:09 02.07.2021

«Стань патронатним вихователем – зміни життя дитини»

«Стань патронатним вихователем – зміни життя дитини»

02.07.2021 року спеціалістами відділу соціальної роботи з населенням в Полонській районній філії Хмельницького обласного центру зайнятості було проведено захід щодо послуги патронату над дитиною на тему: «Стань патронатним вихователем – зміни життя дитини». Під час проведення заходу для учасників було роздано інформаційно – рекламні брошурки про патронат та роз’яснено питання патронату. Спеціалістами відділу було висвітлено завдання сімейного патронату – це зберегти дитині рідних маму і тата, які через складні життєві обставини не можуть, деякий час, нею опікуватися.

11:45 02.07.2021

З 1 липня Держпраця розпочне виявлення незадекларованих працівників

З 1 липня Держпраця розпочне виявлення незадекларованих працівників

Як повідомляють в управлінні Держпраці у Хмельницькій області, відповідно до чинного законодавства, інспектор праці може прийти до будь-якого роботодавця в будь-який день та час з метою перевірити оформлення трудових відносин. Перевірки будуть здійснені спільно з Державною податковою службою.

16:18 01.07.2021

Головне управління статистики у Хмельницькій області інформує

Головне управління статистики у Хмельницькій області інформує

Роздрібна торгівля Хмельницької області в січні–травні 2021 року Оборот роздрібної торгівлі, що включає дані щодо роздрібного товарообороту підприємств (юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців), основним видом економічної діяльності яких є роздрібна торгівля, в січні–травні 2021р. становив 12232,3 млн.грн, що в порівнянних цінах на 21,1% більше від обсягу відповідного періоду попереднього року. Оборот роздрібної торгівлі в травні п.р. порівняно з квітнем збільшився на 14,0%, порівняно з травнем 2020р. – на 40,7%.

14:42 01.07.2021

Роботодавець – клієнт служби зайнятості номер 1

Роботодавець – клієнт служби зайнятості номер 1

Сьогодні кількість роботодавців, які звертаються по допомогу в укомплектуванні вакансій, зростає. Наразі Хмельницька обласна служба зайнятості співпрацює з понад 25 тис. роботодавцями. З початку року 3,6 тис. роботодавців поінформували службу зайнятості про потребу у кваліфікованих працівниках в області. В базі даних Хмельницької обласної служби зайнятості налічувалось 16,7 тис. вакансій. Рівень укомплектування вакансій по області, завдяки плідній співпраці з роботодавцями та дієвій роботі кар’єрних радників, становить 59%. 

14:22 01.07.2021

Глава держави підписав закон щодо пенсійного забезпечення постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи

Глава держави підписав закон щодо пенсійного забезпечення постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення окремих категорій осіб» № 1584-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 29 червня 2021 року.

14:20 01.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь