A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Служба безпеки України інформує

Служба безпеки України інформує

Іван Баканов розповів деталі спецоперації СБУ з затримання Медведчука ФСБ РФ намагалась вивезти Віктора Медведчука спочатку до Придністров’я, а згодом – до Москви. Але Служба безпеки України затримала біглого нардепа по дорозі – на виїзді з Київської області. Про деталі цієї резонансної спецоперації Голова СБУ Іван Баканов повідомив під час національного телемарафону. «Це дійсно була складна і небезпечна для багатьох її учасників операція, яка тривала близько місяця у воєнних умовах. Президент дав доручення, і ми активізували усі можливості, аби це доручення виконати та знайти пана Медведчука. Було проведено багато аналітичної та оперативної роботи, яка завершилась успішно», - заявив Іван Баканов.

08:09 14.04.2022

Трудові відносини в умовах воєнного стану

Трудові відносини в умовах воєнного стану

Набув чинності Закон України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» від 15.03.2022 № 2136-ІХ. Закон визначає нові правила трудових відносин працівників усіх підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, виду діяльності і галузевої належності, а також осіб, які працюють за трудовим договором з фізичними особами.

10:45 13.04.2022

На  Хмельниччині розпочинає роботу освітній хаб

На Хмельниччині розпочинає роботу освітній хаб

Удосконалити свої професійні навички, змінити свою діяльність, опанувати нові професії та уміння, які надалі стануть основою для добробуту – усі ці послуги вимушені переселенці, а також мешканці нашої області зможуть отримати в новоствореному освітньому хабі, який починає працювати на Хмельниччині.  Про це розповів заступник голови ОДА Володимир Юр’єв під час брифінгу, присвяченого старту цього важливого проєкту.

09:02 13.04.2022

Вимушені переселенці не залишені поза увагою

Вимушені переселенці не залишені поза увагою

У зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну в країні триває процес переміщення мешканців з місць постійного проживання. За даними ООН наразі понад 3,8 млн українців перетнули кордон України з сусідніми державами, 13 млн осіб змінили місце проживання.

14:09 12.04.2022

Нове перехоплення від СБУ: російські окупанти відмовляються йти в наступ і саботують накази керівництва

Нове перехоплення від СБУ: російські окупанти відмовляються йти в наступ і саботують накази керівництва

Російські солдати відмовляються йти у наступ і саботують накази керівництва. Деякі їх підрозділи — на межі бунту, свідчать перехоплення від СБУ. Російський військовий із Краснодарського краю в розмові з матір'ю розповів, що йому набридло «сидіти, дивитися, як по нас б’ють, а ми у відповідь нічого не можемо зробити».  Окупант скаржиться, що про його підрозділ складають легенди як про «смертний полк». Мовляв, уже перевершив усіх за обсягом втрат. Тож більше не хоче бути «фаршем».

11:55 11.04.2022

Усі наші дії й кожна хвилина спрямовані на те, щоб Росія визнала правду – звернення Президента України

Усі наші дії й кожна хвилина спрямовані на те, щоб Росія визнала правду – звернення Президента України

Українці! Українки! Найсміливіший народе найкращої у світі країни! Завершується ще один тиждень нашої боротьби за свободу, за державу. Ще один тиждень, коли Україна живе попри всі зусилля Росії знищити нас. Ми захищаємося. Відповідаємо на удари. Розвиваємо наші зв?язки з партнерами. Отримуємо допомогу. Забезпечуємо максимальну увагу світу до наших потреб. Впливаємо на глобальну дискусію. Пропонуємо та просуваємо нові санкції проти Росії. Робимо все, щоб притягнути до відповідальності кожного покидька, який прийшов на нашу землю під російським прапором і вбивав наших людей. Катував наших людей. Руйнував наші міста. Мародерив і знущався.

11:40 11.04.2022

Поки вони руйнують, ми створюємо нове!

Поки вони руйнують, ми створюємо нове!

Поки вони руйнують, ми створюємо нове! -8 квітня 2022 року за ініціативи Полонської міської ради, колектив Будинку культури підтримав Всеукраїнську акцію, у рамках екологічного проєкту "Зелена країна", метою якого є - збереження довкілля -формування екологічної культури у населення -було висаджено  декілька десятків саджанців липи, дуба та модрини біля костелу святої Анни;

11:06 09.04.2022

Зараз Київ – це столиця глобальної демократії, столиця боротьби за свободу для усіх в Європі – звернення Президента Володимира Зеленського

Зараз Київ – це столиця глобальної демократії, столиця боротьби за свободу для усіх в Європі – звернення Президента Володимира Зеленського

Українці! Українки! Сьогодні я не буду забирати багато вашої уваги. День був інформаційно дуже насиченим. Лише коротко пройдуся по основних пунктах своєї роботи у цей вівторок, 41-й день вторгнення Російської Федерації. Продовжив активну дипломатичну роботу. Звернувся до Ради Безпеки ООН, яка зібралася на спеціальне засідання щодо воєнних злочинів Росії в Бучі та загалом в окупованих районах України. Сказав те, що давно потрібно було сказати саме в такому форматі.

09:47 06.04.2022

Рішення двадцять сьомої позачергової сесії №2 від 01.04.2022 р.

Рішення двадцять сьомої позачергової сесії №2 від 01.04.2022 р.

Звернення депутатів Полонської міської ради до вірних православних парафіян Московського патріархату щодо єднання з Помісною Православною Церквою України Сьогодні ми не можемо бути ніхто байдужий до тієї ситуації яка склалася в Україні внаслідок жорстокої воєнної агресії Російської Федерації проти нашої держави. Зараз ввесь український народ страждає від російської навали. Кожна російська бомба, ракета, снаряд на українській землі остаточно вбивають міфи про «Святу Русь» та «триєдиний народ».

16:39 05.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь