A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Veteran Hub запустив безоплатну лінію підтримки родин військових

Veteran Hub запустив безоплатну лінію підтримки родин військових

Фахівці ветеранського простору надають правову, психологічну підтримку, а також допомогу в пошуках роботи людям, чиї близькі сьогодні захищають Україну зі зброєю. Отримати психологічну підтримку, консультацію з пошуку роботи і консультації юристів з нагальних питань можна щодня з 8 до 22 години за телефоном: 067 348 28 68. Усі консультації безоплатні та конфіденційні. Команда працює з ветеранами, військовими та їхніми родинами з 2018 року. Загалом, Veteran Hub консультує, як знайти прихисток в Україні, влаштувати дитину до школи, знайти лікаря тощо, фахово допомагає психологічними консультаціями, підтримує у пошуках роботи в цивільному житті, а також організовує безоплатне навчання для близьких військових.

11:43 26.05.2022

Економіка має працювати: у другий місяць війни 70% жителів Хмельниччини сплатили за газ

Економіка має працювати: у другий місяць війни 70% жителів Хмельниччини сплатили за газ

Протягом квітня 2022 року 284,3 тис побутових клієнтів «Хмельницькгаз Збуту», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», розрахувалися за використане блакитне паливо. А це 70% усіх споживачів компанії. У порівнянні з березнем кількість оплачених рахунків за енергоресурс зросла на 2%.

15:43 25.05.2022

Чому з полиць магазинів зникає українська сіль і чим її замінять

Чому з полиць магазинів зникає українська сіль і чим її замінять

Днями з полиць магазинів почала зникати кам’яна сіль українського виробництва. Замість вітчизняного продукту споживачам доводиться купувати те, що залишилося в продажі. Деякі шепетівські магазини вже попередили, що у наступній закупці українська сіль коштуватиме 32 грн за кг, а згодом взагалі зникне.

09:27 25.05.2022

Державна підтримка для безробітних під час війни на Гіді

Державна підтримка для безробітних під час війни на Гіді

Через війну багато українців втратили свою роботу. Держава підтримує безробітних та роботодавців, що готові взяти на роботу переселенців.  Втратили роботу під час війни та хочете отримати допомогу від держави або плануєте найняти вимушених переселенців? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити.  Держпослуги, про які ви маєте знати:

17:06 24.05.2022

Допомога по безробіттю: умови призначення, тривалість та розмір виплати

Допомога по безробіттю: умови призначення, тривалість та розмір виплати

Допомога по безробіттю призначається центрами зайнятості за місцем перебування на обліку безробітного і виплачується в установленому порядку через банківські установи. Виплати здійснюються не рідше двох разів на місяць, а за згодою безробітного — раз на місяць. Період, за який відбувається нарахування допомоги, обмежується датою, що передує дню останнього відвідування безробітним центру зайнятості. 

11:03 24.05.2022

Прокуратура встановлює дітей, постраждалих від воєнних злочинів в Україні внаслідок вторгнення російської федерації,  та очевидців воєнних злочинів, в результаті вчинення яких знищено та пошкоджено заклади освіти

Прокуратура встановлює дітей, постраждалих від воєнних злочинів в Україні внаслідок вторгнення російської федерації, та очевидців воєнних злочинів, в результаті вчинення яких знищено та пошкоджено заклади освіти

Більше ніж 663 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації. За офіційними даними ювенальних прокурорів 232 дитини загинули та понад 430 поранено.

10:21 24.05.2022

Служба безпеки України інформує

Служба безпеки України інформує

Медведчук розповів подробиці у справах виведення з держвласності нафтопроводу і закупівлі вугілля в «Л/ДНР» Затриманий Службою безпеки України Віктор Медведчук, якому висунуто підозру у державній зраді та сприянні тероризму, розповів про схему виведення з державної власності частини магістрального нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок» для подальшого прокачування через нього дизельного палива.

13:27 23.05.2022

Що варто знати про вірус мавпячої віспи?

Що варто знати про вірус мавпячої віспи?

У зв’язку із виявленням мавпячої віспи у світі, в Україні було проведене екстрене засідання Оперативного центру реагування на надзвичайні ситуації у галузі громадського здоров’я. В Україні поки що випадків захворювання на такий різновид віспи не зафіксовано. Водночас такі випадки вже зафіксовані у країнах Європи.  Віспа мавп — віспоподібне захворювання, що спричинюють віруси родини поксвірусів. За клінічними ознаками воно дуже схоже на натуральну віспу. Віспу мавп характеризують як зоонозне захворювання. Тобто те, яке передається від тварини до людини.

09:04 23.05.2022

Відсьогодні вступили в дію нововедення в сервісних центрах МВС

Відсьогодні вступили в дію нововедення в сервісних центрах МВС

У воєнний період сервісні центри МВС отримали максимальний фідбек від громадян щодо складання теоретичних/практичних іспитів, правил навчання в автошколі, принципу екстериторіальності на отримання водійських документів.Кабінет Міністрів України прийняв важливу Постанову «Про навчання водіїв та державну реєстрацію транспортних засобів у період дії воєнного стану в Україні», яка сьогодні набрала чинності та будуть діяти у період воєнного стану та протягом трьох місяців з дня його припинення чи скасування. 

17:12 19.05.2022

Держава більше не регулює ціни на пальне: коли зникне дефіцит та чи буде 100 гривень за літр

Держава більше не регулює ціни на пальне: коли зникне дефіцит та чи буде 100 гривень за літр

Уряд вирішив загасити попит на пальне відмовою від держрегулювання. Що з цього вийде і чи варто готуватися до тризначних чисел на стелах АЗС? Попри суттєве збільшення постачань пального в Україну з ЄС криза на ринку нафтопродуктів не зникла. Досі до АЗС тягнуться кілометрові черги, а цінову дисципліну не порушують тільки ліниві. В окремих мережах водіям пропонують бензин по 90 грн за літр. Автолюбителі називають це мародерством.

17:11 19.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь