A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

Призупинення освітнього процесу продовжено до стабілізації епідеміологічної ситуації

Відділ  освіти Полонської  міської ради ОТГ повідомляє про те, що  в зв’язку із збільшенням захворюваності учнів на грип та ГРВІ від 25% до 34%, призупиняється освітній процес та продовжується карантин в усіх закладах загальної середньої освіти Полонської міської ради ОТГ з 11.02.2020 року по 16.02.2020 року до стабілізації епідеміологічної ситуації відповідно до розпорядження в.о. міського голови  №43 /2020-р. 

16:34:51 10.02.2020

У МОЗ обговорили шляхи протидії коронавірусу

5 лютого керівники Міністерства охорони здоров’я та Центру громадського здоров’я МОЗ України в рамках селекторної наради спілкувалися з регіонами. Під час відеоконференції проаналізували стан готовності закладів охорони здоров’я до реагування на поширення на території України коронавірусу 2019-nCoV. До наради долучилися головний епідеміолог Департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Мирний, головний лікар Хмельницької інфекційної лікарні Оксана Піддубна та лікар-епідеміолог Хмельницького обласного центру громадського здоров’я Олена Іваськів.

14:04:27 07.02.2020

Увага!!! Погіршення погодних умов!!!

За інформацією УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА м. Хмельницького доводимо до відома, що у період з 5-6 лютого 2020 року очікується погіршення погодних умов з опадами у вигляді дощу та мокрого снігу, а 7-9 лютого різке зниження температури повітря до 8-130С. 

17:14:22 04.02.2020

Інформаційне повідомлення

Виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади опубліковує інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні об’єкта малої приватизації Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні об'єкту малої приватизації – комплекс будівель цілісного майнового комплексу, за адресою: Хмельницька обл., Полонський р-н, м. Полонне, вул. Шевченка,10

16:08:13 31.01.2020

До уваги зацікавлених осіб, які мають бажання відкрити або розширити власне виробництво

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державний бюджет України на 2020 рік» щодо забезпечення функціонування Фонду розвитку підприємництва» від 14.01.2020 року №436-ІХ, у 2020 році Фонд розвитку підприємництва надаватиме підтримку у вигляді компенсації відсоткової ставки до рівня 5, 7 та 9 відсотків річних за кредитами у гривні.

15:44:22 30.01.2020

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ до Стратегії розвитку Полонської об’єднаної територіальної громади на період 2020-2027роки

Увага! Закінчується термін подання ідей та проектів!!! Полонська міська рада розробляє Стратегію розвитку Полонської об’єднаної територіальної громади на період до 2027року (далі - Стратегія). Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проектів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Ідеї проектів буде відібрано, проаналізовано, та пріоритезовано робочою групою з розробки Стратегії. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проектів.

11:48:43 30.01.2020

ОГОЛОШЕННЯ !!!

06 ЛЮТОГО 2020 РОКУ О 15:00 БУДУТЬ ПРОВЕДЕНІ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ЧЛЕНІВ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ села КОТЮРЖИНЦІ ЗА АДРЕСОЮ: вул. Л.Войтюк 23, В ПРИМІЩЕННІ КОТЮРЖИНЕЦЬКОЇ ШКОЛИ НВК. Питання, які будуть розглядатися: 1. Звіт старости про роботу Котюржинецького старостинського округу за період 12 місяців 2019 року. 2. Питання щодо можливого другого етапу Будівництва водогінних мереж господарсько-питного водопостачання села Котюржинці. 3. Порядок подання документів для отримання адміністративних послуг. 4.Громадські слухання, щодо реорганізації Котюржинецького НВК. 5. Різне.

15:31:54 28.01.2020

УВАГА! ПРАВИЛА КУПАННЯ НА ВОДОХРЕЩА

На свято Богоявлення, що відоме у народі як Водохреща і святкується 19 січня, центральне місце займають обряди, пов’язані з водою, і один з них – купання в ополонці. З огляду на те, що купання у крижаній воді може бути небезпечним та мати негативні наслідки для людей, управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації закликає виважено підходити до цього обряду.  Для тих, хто планує купатись у водоймах на Водохрещення, рекомендуємо дотримуватись наступних правил, а саме: 1) купатись в спеціально обладнаних місцях біля берега, під наглядом рятувальників та медичних працівників; 2) перед купанням необхідно розігріти тіло; 3) категорично забороняється купання в крижаній воді під впливом алкоголю; 4) занурюватися найкраще по шию, не замочивши голову, щоб уникнути рефлекторного звуження судин головного мозку;

16:01:57 17.01.2020

Кримінальна відповідальність за втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність

Полонським відділом Шепетівської місцевої прокуратури доведено у суді вину 30-річної місцевої жительки, яка втягнула у злочинну діяльність свою малолітню дитину. Так, у кінці липня 2019 року жінка викрала із вітрини магазину парфуми, та з метою можливого виправдання факту крадіжки, у разі її викриття працівниками магазину, передала їх малолітній дитині, попросивши непомітно винести викрадене з приміщення магазину. В свою чергу дитина, не розуміючи в силу свого малолітнього віку дійсних намірів матері, заховала указаний флакон парфумованої води за своєю спиною і непомітно пронесла його попри касу магазину та, вийшовши із приміщення магазину, віддала матері викрадені парфуми.

15:57:18 17.01.2020

Запрошуємо долучитися до проведення загальнонаціонального флешмобу під назвою «МОСТИ ЄДНАННЯ»

22 січня – величний день в історії України. Цього дня далекого 1919 року на Софіївській площі у Києві було проголошено Акт возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. Соборність – це не тільки спільні етнічні землі у рамках держави, а насамперед, духовне єднання всього населення нашої країни в ім’я миру, свободи і процвітання рідної землі. До Дня Соборності України пропонується проведення загальнонаціонального флешмобу під назвою «МОСТИ ЄДНАННЯ», що полягає у поширенні у соціальних мережах фото громадян держави в національному одязі під хештегом #мости_єднання. Його мета – показати всім, що кожен громадяни України не байдужий до нашої держави та підтримує її єдність. Це особливо важливо у важкі часи війни на сході України та інформаційної війни проти нашої держави з боку Росії.

09:36:31 16.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь