A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

ЗВЕРНЕННЯ ДО МЕШКАНЦІВ ПОЛОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 10.08.2021 16:26
Кількість переглядів: 1052

21.08.2021 року на території Полонської міської територіальної громади буде відзначатися 1025 річниця м.Полонного, 23.08.2021року - День Прапора, 24.08.2021 року 30-я річниця незалежності України.

З метою належної підготовки до відзначення даних святкових дат на території м. Полонне працівниками виконавчого комітету Полонської міської ради ТГ з участю працівників відділів освіти та культури виконавчого комітету, комунальних підприємств міста небайдужих громадян, підприємців, представників організацій та установ неодноразово організовувалися та проводилися роботи по прибиранню та приведенню у належний естетичний стан площ, скверів, клумб, газонів, прилеглої до установ території, тощо. 

Шановні власники приватних будинків, магазинів, офісів, приватні підприємці, керівники підприємств, установ та організацій!

Своїм прикладом ми закликаємо Вас долучитися до проведення таких заходів та забезпечити благоустрій на підвідомчих та закріплених територіях, дотримуватись Правил благоустрою, санітарного утримання, забезпечення чистоти і порядку на території Полонської міської об’єднаної територіальної громади.

Наполегливо просимо ВАС утримувати у належному стані тротуари (пішохідні доріжки), які прилягають до Ваших будівель, споруд, магазинів та земельних ділянок, та до 20.08.2021 року провести їх прибирання від сміття, бруду та бур’янів, тощо. Пам’ятаємо, що благоустрій – це візитна картка нашої громади. Санітарний стан наших вулиць, дворових та прибудинкових територій, озеленення, чистота та безпека - це оцінка діяльності не тільки місцевої влади, а й громадськості.

 

Дякуємо всім, хто з повагою ставиться до нашої громади та до її мешканців, вчасно прибираючи свої території від сміття, бруду та бур’янів!

 

 

Відділ благоустрою та екології

виконавчого комітету

Полонської міської ради ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь