A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?»

Дата: 16.08.2021 09:49
Кількість переглядів: 294

З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання: соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді проводять Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений до 30-ї річниці Незалежності України.

До участі у Конкурсі запрошуються діти віком від 3 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.

Довідково про Конкурс: У 2020 році Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України, відбувся вперше й одразу зібрав 6826 робіт від 3462 учасників - дітей віком від 3 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу. В Україні найактивнішими стали Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Луганська, Одеська, Полтавська, Харківська, Черкаська, Чернівецька області та місто Київ, при чому саме діти із сільської місцевості надіслали переважну кількість робіт. Серед української діаспори найактивнішими стали мешканці Австралії, Австрії, Естонії, Казахстану, Киргизстану, Кіпру, Німеччини. Норвегії. Польщі, Росії, Туреччини, Швеції та Швейцарії

У 2020 році проведення конкурсу підтримали Міністерство молоді та спорту України, Міністерство закордонних справ України, Міністерство культури та інформаційної політики України, Департамент молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

Переможців обирали видатні політики, громадські діячі та художники. Головою журі став Перший Президент України, Герой України КРАВЧУК Леонід Макарович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь