Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

Проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

11 серпня в ОВА відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Провів його перший заступник голови ОВА Сергій Тюрін. До участі у засіданні також долучилися заступники голови ОВА Сергій Ткачук та Володимир Юр’єв, члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, керівники місцевих комісій, керівники окремих відомств, установ області, голови РВА, ТГ.

13:24 12.08.2022

Молодь на ринку праці Хмельниччини

Молодь на ринку праці Хмельниччини

З початку року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 10 тисяч осіб з числа молоді віком до 35 років. Фахівці центрів зайнятості під час індивідуальних консультацій та групових заходів допомагають знайти роботу за фахом, оцінити свої можливості та професійні нахили, щоб правильно обрати професію чи сферу діяльності, орієнтують молодь на професійне навчання за професіями, які мають попит на ринку праці, консультують щодо започаткування власної справи.

11:04 12.08.2022

Хмельницьке РВ АМУ провело семінар для комунікаційників громад

Хмельницьке РВ АМУ провело семінар для комунікаційників громад

Одним із напрямків роботи Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України є проведення освітніх онлайн-практикумів, семінарів та вебінарів для спеціалістів місцевих рад різних галузей. Оскільки сьогодні представники ОМС лише вчаться налагоджувати ефективні комунікації та взаємодіяти із своїми громадами в умовах воєнного стану регіональним відділенням Асоціації міст України було проведено семінар «Комунікаційна робота громад в умовах воєнного стану. Кризові комунікації».

15:55 11.08.2022

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Не пошуком прихистку єдиним. Українці, які переїхали, рятуючись війни, також намагаються знайти роботу на новому місці. Саме тому ми зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»

14:35 11.08.2022

Ринок праці Хмельниччини

Ринок праці Хмельниччини

У січні-липні 2022 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 32,5 тис. громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували понад 3 тис. роботодавців. Завдяки злагодженій співпраці між роботодавцями та службою зайнятості 60,1% вакансій було укомплектовано.

11:17 09.08.2022

АЛГОРИТМ ДІЙ ВОДІЯ ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ за сигналами оповіщення цивільного захисту “Увага всім”, “Повітряна тривога”

АЛГОРИТМ ДІЙ ВОДІЯ ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ за сигналами оповіщення цивільного захисту “Увага всім”, “Повітряна тривога”

1. Зупинити транспортний засіб у безпечному місці (на узбіччі дороги). 2. Поінформувати пасажирів про отриманий сигнал. 3. Вивести пасажирів з траспортного засобу, у разі наявності маломобільних груп населення організувати за допомогою пасажирів (кондуктора) їх евакуацію. 4. Швидко, без паніки зайняти місце у найближчій захисній споруді (сховищі, підвальному приміщенні, паркінгу тощо). 5. Якщо захисної споруди поблизу немає, сховатися за бетонними плитами, бордюром, лягти у заглибленнях землі, згрупуватися та закрити голову руками.

11:55 08.08.2022

ПРИМІРНИЙ АЛГОРИТМ дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту “Увага всім”, “Повітряна тривога”

ПРИМІРНИЙ АЛГОРИТМ дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту “Увага всім”, “Повітряна тривога”

І. АЛГОРИТМ ДІЙ ВЧИТЕЛЯ ТА ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ОСОБИ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАНЯТЬ Підготовчі заходи: 1. Учасники освітнього процесу мають заздалегідь бути ознайомлені з місцем розташування споруд фонду захисних споруд, а також правилами поведінки під час евакуації та укриття в захисних спорудах.

11:24 08.08.2022

Щорічне моніторингове дослідження “Безпека та довіра”

Щорічне моніторингове дослідження “Безпека та довіра”

Харківський національний університет внутрішніх справ спільно з Головним управлінням Національної поліції в Хмельницькій області проводять черговий етап щорічного моніторингового дослідження “Безпека та Довіра”. Запрошуємо долучитися до анкетування усіх громадян, оцінити якість правоохоронних послуг та повідомити про актуальні проблеми захисту правопорядку, що існують в районі де ви проживаєте.

11:53 05.08.2022

В області триває жнивна кампанія

В області триває жнивна кампанія

За інформацією управління розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин ОДА, агроформування Хмельниччини вступили в активну фазу збирання ранніх зернових та технічних культур, яких підлягає до збирання понад 400 тис. га.

17:03 04.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь