Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Звіт старости Роговичівського старостинського округу.

Звіт старости Роговичівського старостинського округу.

Минулого тижня на сході сіл жителів Роговичівського старостинського округу звітувала староста Тамара Голота.   На захід запросили голову Полонської ОТГ Скримського Ф.Ф. депутатів міської ради Лідію Савіцьку та Максима Яновера, а також представників ТОВ "Лотівка-Еліт". Звіт за рік минулий староста Тамара Голота розпочала зі статистичних даних старостинського округу, акцентуючи увагу на демографічній ситуації території. Лише тридцять дошкільнят і майже половина населення пенсійного віку. Постійно підтримується в належному стані вуличне освітлення, хоча в планах збільшити кількість ліхтарів по території. Неабияка увага приділяється роботі по благоустрою старостинського округу: окультурення центру, кладовища, встановлення огорожі біля будинку культури, грейдерування грунтових доріг.

13:10 10.03.2020

Складаємо Е-декларацію 2020

Складаємо Е-декларацію 2020

Передусім нагадаємо, що щорічну електронну декларацію треба подати не пізніше 1 квітня 2020 року. У розд. 1 «Тип декларації та звітний період» суб'єкт декларування обирає відповідний тип декларації (детальніше див. БАЛАНС-БЮДЖЕТ, 2020, № 8, с. 11). У розд. 2.1 «Інформація про суб'єкта деклару­вання» та розд. 2.2 «Інформація про членів сім'ї суб'єкта декларування декларації» з'явилися нові поля, у яких потрібно зазначити інформа­цію про: - належність суб'єкта декларування до націо­нальних публічних діячів відповідно до Зако­ну від 14.10.14 р. № 1702-УІІ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»; - серію та номер паспорта громадянина України або ID-картки, або свідоцтва про народження декларанта чи члена сім'ї;

09:15 10.03.2020

До дня народження Кобзаря: у Полонному  до пам’ятника Тараса Шевченка поклали квіти

До дня народження Кобзаря: у Полонному до пам’ятника Тараса Шевченка поклали квіти

       9 березня минає  206-а річниця з Дня народження великого українського поета, письменника, художника та  громадського діяча – Тараса Григоровича Шевченка.   Безперечно, це одна з найвидатніших постатей нашого народу, яка відбиває нашу національну природу, наше світосприйняття, наше минуле і нашу надію на майбутнє. Він символізує душу українського народу, втілює його гідність, дух і пам’ять. 9 березня 2020 року голова районної державної адміністрації Анатолій Мороз, перший заступник голови Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади Олег Кулінський, працівники закладів культури, учнівська молодь та представники громадськості поклали квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку, тим самим вшанувавши  пам’ять українського генія.  Тарас Шевченко – безсмертний для нашого народу, він є гордістю, честю і славою. І до того часу, поки в нашого народу є таке потужне джерело мужності і патріотизму, як Шеченківське слово, Україна живе і житиме.

08:44 10.03.2020

Зі святом Вас любі жінки!

Зі святом Вас любі жінки!

                                                Шановні жінки!          Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою - берегинею роду людського! Ви ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі доньки й онучки. Ви оточуєте близьких людей любов’ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, даруєте їм спокій і щастя, не забуваєте ділитися своїм душевним теплом, підтримуєте добрим словом, надихаєте на подвиги і творчість.          Попри складну ситуацію в Україні ви наповнюєте сірі будні яскравими фарбами, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру в нашій державі.

14:52 06.03.2020

День визволення  Полонського району від німецько-фашистських загарбників

День визволення Полонського району від німецько-фашистських загарбників

Сьогодні  6 березня – день визволення  Полонського району від німецько-фашистських загарбників. З цієї нагоди  голова Полонської районної державної адміністрації Анатолій Мороз,  голова  районної ради Олег Янчук, керуючий справами (секретар) виконкому Олександр Коблай  та представники районної ради організації ветеранів України  вшановуючи світлу пам'ять про загиблих у Другій світовій війні, поклали квіти до меморіалів та братських могил. У цей день полончани вшановують тих,  кому зобов’язані мирним сьогоденням – ветеранів бойових дій і загиблих у боротьбі з жорстоким вогорогом, згадали всіх, чиє життя було обірване війною під час визволення нашого рідного краю.

14:17 06.03.2020

Звіт старости Новоселицького старостинського округу

Звіт старости Новоселицького старостинського округу

04 березня 2020 року відбулися загальні збори громадян Новоселицького старостинського округу, на яких був присутній міський голова Франц Скримський, депутати міської ради Олена Трояк та Лариса Сосун. Староста Світлана Рибій  звітувала перед присутніми про роботу в 2019 році. На зборах жителі гостро піднімали питання про збереження громадських пасовищ та виготовлення документації на них, проведення вуличного освітлення, ремонт дорожнього покриття, встановлення та ремонт зупинок, встановлення дитячого майданчика та інше.

09:09 06.03.2020

Жінка на ринку праці

Жінка на ринку праці

Майже половину клієнтів Хмельницької обласної служби зайнятості складають представниці прекрасної статі. З початку року статус безробітної отримали 8,7 тис. жінок або 46,9% від загальної кількості зареєстрованих безробітних. Забезпечено роботою 1,4 тисяч жінок, зокрема 26% - знайшли роботу в переробній промисловості, 25% - оптовій та роздрібній торгівлі, а 10,2% – у сільському, лісовому, рибному господарстві.     «Покращити ситуацію щодо легального працевлаштування жінок ми намагаємося шляхом застосування активних програм сприяння зайнятості: допомога у відкритті власної справи, залучення до громадських робіт, професійного навчання. До прикладу, в цьому році вже 466 безробітних жінок безкоштовно здобувають нову професію за направленням служби зайнятості, а 9 - започаткували власну справу», - зазначає директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня.

14:07 05.03.2020

Хмельницькі аудитори за лютий місяць 2020 року забезпечили відшкодування втрат на суму понад 1,5 млн грн

Хмельницькі аудитори за лютий місяць 2020 року забезпечили відшкодування втрат на суму понад 1,5 млн грн

За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій  за  лютий  місяць  2020 року виявлено втрат  матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму понад 2,1 млн гривень. Вжитими заходами забезпечено відшкодування втрат на суму понад  1,5 млн гривень, в тому числі виявлених втрат матеріальних та фінансових ресурсів проведеними контрольними заходами в попередніх роках.

14:04 05.03.2020

День визволення від нацистських загарбників у Кустовецькому старостинському окрузі

День визволення від нацистських загарбників у Кустовецькому старостинському окрузі

5 березня для жителів Кустовецького старостинського округу одна з найбільш визначних дат в історії - День визволення від нацистських загарбників. Цього дня ми згадуємо воїнів визволителів, які 76 років тому заплатили своїм життям за мирне майбутнє для прийдешніх поколінь. У боях за звільнення сіл Кустівці, Москалівка, Голубча знайшли вічний спочинок 58 воїнів різних національностей. Пам'ять загиблих присутні вшанували хвилиною мовчання і поклали вінки до підніжжя пам'ятника воїнам визволителям. 

13:46 05.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних