Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо проекту «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств

Щодо проекту «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств

В Україні, як і в усьому світі, економічний розвиток    громад напряму залежить від діяльності малого та середнього бізнесу, який сплачує податки у місцеві бюджети. Але нині, коли через карантин зачинені усі ринки, невеликі фермерські господарства та сімейні кооперативи не мають можливості збувати власну продукцію, а значить - отримувати прибутки і платити податки.

13:49 30.04.2020

Держпраці запроваджує “гарячу” лінію для медичних працівників, які захворіли на COVID-19

Держпраці запроваджує “гарячу” лінію для медичних працівників, які захворіли на COVID-19

З метою проведення своєчасних розслідувань нещасних випадків/гострих професійних захворювань (інфікування COVID-19) у медичних та інших працівників, що пов’язані з виконанням професійних обов’язків в умовах підвищеного ризику зараження на COVID-19 та забезпечення їх соціального захисту Держпраці запроваджує “гарячу” лінію для медичних працівників, які захворіли на COVID-19. Телефон “гарячої” лінії 044 279 03 28

14:39 28.04.2020

За минулий тиждень в області працевлаштовано 8 працівників медичної галузі

За минулий тиждень в області працевлаштовано 8 працівників медичної галузі

Обласний штаб з ліквідації надзвичайної ситуації ретельно відслідковує умови праці, наявність засобів захисту медичних працівників області, адже саме вони сьогодні опинилися на передовій боротьби з COVID-19, постійно знаходяться в зоні підвищеного ризику. Дуже важливим є питання заповнення вакансій в лікувальних закладах. Так, у період з 18 до 24 квітня 2020 року в області працевлаштовано 8 працівників медичної галузі.

14:37 28.04.2020

Треба вчитися жити й працювати у нових умовах – Президент

Треба вчитися жити й працювати у нових умовах – Президент

Кабінет Міністрів України відпрацьовує можливість відкриття ринків за певним протоколом дотримання правил безпеки під час епідемії COVID-19. Йдеться про понад 280 критих продовольчих ринків, які забезпечують харчами українців і дають можливість збуту продукції малим фермерам.

14:34 28.04.2020

Оформити допомогу по безробіттю тепер можна онлайн на порталі “Дія”

Оформити допомогу по безробіттю тепер можна онлайн на порталі “Дія”

Відтепер на онлайн-порталі державних послуг “Дія” з’явилась нова електронна послуга з реєстрації та оформлення виплат допомоги по безробіттю. Відповідне рішення ухвалено Урядом 24 квітня постановою “Про реалізацію експериментального проекту щодо реєстрації, перереєстрації безробітних та призначення виплати допомоги по безробіттю в електронній формі”.

16:04 27.04.2020

Задля протидії поширенню COVID-19 в Україні запущено мобільний застосунок «Дій вдома»

Задля протидії поширенню COVID-19 в Україні запущено мобільний застосунок «Дій вдома»

Застосунок призначений для контакту з особою та контролю за дотриманням обов’язкової самоізоляції на час карантину. В основі — зарубіжний досвід країн, які використовують цифрові інструменти для забезпечення безпеки громадян в період пандемії. Застосунок надає переваги на час самоізоляції, але його встановлення є добровільним. Згідно із законодавством, особи, які перетинають державний кордон України, можуть обрати один з двох варіантів (постанова КМУ №211 від 11 березня 2020 р): 1. Госпіталізація до спеціалізованих обсерваторів (ізоляторів) 2. 14-денна самоізоляція за місцем проживанням для осіб, які погодились проходити її з використанням застосунку «Дій вдома».

16:02 27.04.2020

Безпека понад усе!

Безпека понад усе!

Декілька порад під час світової пандемії коронавірусу. Невидимість загрози та невизначеність в умовах пандемії COVID-19 збільшують ризики потрапляння людей у інші складні ситуації. Куди звернутись, якщо Вам потрібна допомога:

17:20 25.04.2020

Звернення Президента України щодо ситуації з протидією коронавірусу

Звернення Президента України щодо ситуації з протидією коронавірусу

Бажаю здоров’я, дорогі українці! Продовжую звітувати перед вами про нашу боротьбу з поширенням коронавірусу в Україні. Для початку хочу подякувати всім українцям, які відзначали Великдень вдома. Для всіх це було незвично, але дуже важливо для нашого здоров’я. Цьогоріч богослужіння відвідало близько ста тисяч вірян, у той час як минулого року їх було сім з половиною мільйонів. Ця різниця доводить, що ми є зрілими, відповідальними громадянами, які думають про себе, своїх близьких та українських лікарів. Вважаю, ми великі молодці й можемо собою пишатися.

10:37 24.04.2020

Прибирання та облаштування місцевості

Прибирання та облаштування місцевості

Після зимового періоду у продовження традиції проведення сезонних толок у Полонській громаді розпочалося прибирання та облаштування місцевості. Сприятливі погодні умови й оптимальні строки для озеленення спонукали апарат виконкому міської ради, спеціалістів її структурних підрозділів та відділу освіти спільно з працівниками КП ПМР «Благоустрій» вийти на суботник. Тривають підготовчі роботи для висадження катальп на центральній вулиці Лесі Українки, облагородження клумб біля її пам’ятника, посів паркової трави на площі 1000 – ліття м.Полонне. 

16:42 23.04.2020

УРЯД ПРОДОВЖИВ КАРАНТИН ДО 11 ТРАВНЯ

УРЯД ПРОДОВЖИВ КАРАНТИН ДО 11 ТРАВНЯ

Кабінет Міністрів України продовжив дію карантину до 11 травня 2020 року. Відповідне рішення прийняте на засіданні Уряду 22 квітня. “Передбачається продовження терміну дії карантину до 11 травня 2020 року. Разом з цим пропонується дозволити перевезення в міському транспорті осіб, які виявили бажання бути донорами крові, а також залучати до роботи окремих категорій працівників без проходження обов’язкового профілактичного огляду, термін якого припав на період карантину”, - зазначив Максим Степанов. 

16:15 23.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних